0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hvalp og junior

Alt til din hvalp og juniorhund

Hos Dyrenes Butik har vi alt til din hvalp eller juniorhund. Vi udbyder et stort sortiment af hvalpefoder og tilskudsfoder til en bred gruppe af hunderacer. Vores hvalpefoder indeholder alle de gode næringsstoffer og ingredienser, der gør foderet specifikt velegnet til unge hunde. Hos Dyrenes Butik har vi et stort fokus på, at vores hvalpefoder er af den højeste kvalitet. Når din hvalp eller juniorhund får det rette foder, har den de bedste forudsætninger for at vokse korrekt.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 19

  1. 1
  2. 2

Hurtig udvikling kræver den rette energi

Din hvalp vokser og udvikler sig rigtig, rigtig meget i løbet af det første leveår. Når hunden vokser så meget, er det altafgørende, at den får nok energi og det helt rigtige hvalpefoder – ofte betegnet som vækstfoder. Denne form for foder indeholder alle de vigtige næringsstoffer, mineraler og vitaminer, din hvalp har brug for, så den får den bedst mulige start på et sundt hundeliv. Når du fodrer din hvalp eller juniorhund, er det vigtigt, at du tilpasser mængden af vækstfoderet med, hvor hurtigt, hunden udvikler sig. De forskellige hunderacer udvikler sig varierende, og derfor er der individuelle behov for vækstforøgende hvalpefoder. Det er vigtigt, at du ikke overfodrer din hvalp eller juniorhund, men nøje fodrer med afbalancerede portioner, der passer til hundens race og størrelse. Du skal fodre din hvalp med vækstfoder, indtil hundens knogler er ca. 90 procent færdigudviklede. Det tidspunkt indtræffer oftest, når hunden er mellem 6 og 12 måneder gammel. Det er dog ikke skadeligt for hunden, hvis du kommer til at bruge hvalpefoder i for lang tid, så længe du ikke overfodrer.

Se et endnu større udvalg af hvalpefoder her


Foder har indflydelse på hundens ve og vel

Hos Dyrenes Butik er alt vores vækstfoder sundt og nærende og bidrager til en sund og yderst optimal udvikling af led og knogler hos din hvalp eller juniorhund. Ingredienserne og de gode vitaminer, fibre, mineraler og fedtsyrer i foderet medfører et sundt og stærkt immunsystem, en solid udvikling af tænder, et balanceret fordøjelsessystem, en forbedret bevægelighed, en blød og glansfuld pels samt meget mere. Når du fodrer din hvalp eller juniorhund med afbalanceret værksfoder, sikrer du dermed, at din hund får de nødvendige daglige behov for sund ernæring og dermed udvikler sig på den bedste og stærkeste måde.


En god spiseoplevelse

Det er vigtigt, at din hund helt fra start får et godt og sundt forhold til foder og spisemønstre. Derfor er det afgørende, at det er en rar oplevelse for hunden at spise. Det bliver det kun, hvis foderet er velsmagende, og hvis hvalpen får god tid til at spise i rolige omgivelser. Hos Dyrenes Butik går vi meget op i, at vækstfoderet smager godt og samtidig indeholder alle de gode næringsstoffer, hvalpen har brug for. Som udgangspunkt bør du fodre din hvalp tre til fire gange om dagen, indtil hvalpen er fire til fem måneder gammel. Derefter kan du nøjes med at fodre to gange dagligt. Det er naturligvis altid vigtigt, at du forholder dig til, hvordan din hund udvikler sig, og lægger mærke til, om den bliver for tyk eller muligvis for tynd. Så kan det være nødvenligt at se bort fra pakkens standardanvisninger og regulere på portionsstørrelserne.


Brug for hjælp?

Udover junior- og hvalpfoder tilbyder vi også hundefoder til voksne og senior hunde. 
Hvis du i tvivl om, hvilken slags hvalpefoder du skal vælge til din hvalp, står vi altid klar til at rådgive dig. Ring til os på tlf: +45 70 27 07 01