0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Specific kattemad

Med SPECIFIC kattemad får din kat den rette ernæring
Kattemaden fra Specific er udviklet i samarbejde med ernæringseksperter, så man garanterer de bedste vilkår for sin kat. Her på siden tilbyder vi et stort udvalg af SPECIFIC kattemad til katte i alle aldre, samt med eventuelle specifikke behov.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 28

  1. 1
  2. 2

Bredt sortiment af SPECIFIC kattemad

Det er vigtigt, at din kat får lige præcis den ernæring, den har brug for gennem foderet. En kat ændrer sig igennem hele livet og kan desværre også få en sygdom eller udvikle overvægt. Derfor producerer Specific kattemad i alle aldre og ikke mindst til katte med specialbehov. Ved at fodre katten helt optimalt, sikrer du, at din kat forbliver sund og rask. Kattemaden fra Specific er udviklet i samarbejde med de bedste ernæringseksperter, som derved sikrer foder til din kat i højeste kvalitet. Kvalitet og mængde er to betydningsfulde faktorer, når det gælder din kats sundhed. På produkterne kan du se foder-anvisninger, men vær opmærksom på kattens udvikling og reguler eventuelt på mængden af foderet. Mængden af foder hænger nemlig sammen med kattens vægt. Hvis du vil være sikker på fodertype -og mængde, anbefaler vi, at du kontakter din dyrlæge eller veterinærsygeplejerske.

Uanset, om din kat bliver fodret med tør- eller vådfoder, så er du sikret at kattemaden lever op til de ernæringsmæssige krav, da alt vores foder er af højeste kvalitet.

SPECIFIC Kattemad velegner sig til alle slags katte

Du kan altid være sikker på at finde kattemad fra SPECIFIC, som passer til netop din kat - uanset race, alder eller specielle ernæringsmæssige behov din kat måtte have. SPECIFIC tilbyder et stort udvalg af kattemad, der spænder mellem ernæringsrigtigt allergifoder, til katte med sukkersyge, til foder der afhjælper kattens led, til slankefoder, til ernæringsrigt foder til drægtige katte og meget mere. 

 

Når din kat fortjener det bedste

Kattemad fra SPECIFIC er altid af højeste standarder. FCW Crystal Prevention er et afbalanceret fuldfoder til din voksne kat. Selv når din kat er i god form og ikke har nogen lidelser, har det stadig stor betydning, at din kat får en sund og næringsrig kost. Specific FCW Crystal Prevention indeholder et moderat indhold af kalorier, så det egner sig til katte i alle aktivitetsniveauer. Katte, som for eksempel kun lever indenfor eller som er blevet neutraliserede, har en øget risiko for at tage på i vægt. Foderet indeholder også fiskeolie, som giver din kat en flot pels, god hud og sunde led. Det kan bruges til alle racer og katte i alderen 1-8 år. Produktet forebygger også mod problemer som urinvejssten, så din kat kan blive med at være rask og glad.


Hjælp til problemer i maven

Diarré eller opkast kan være symptomer på, at din kat har fordøjelsesproblemer. Der kan være forskellige årsager til det, men det er vigtigt, at man reagerer på problemerne. Specific FID Digestive Support er specialudviklet foder fra Specific til katte med sygdomme i mave-tarmkanalen. Foderet indeholder ingredienser, som er letfordøjelige, og som derfor virker godt til kattens maveproblemer. Specific FID Digestive Support gavner også immunforsvaret, så din kat bedre kan stå imod bakterier, vira og parasitter. Med dette specialfoder anbefaler vi at opdele foderportionen, så din kat får 3-4 mindre måltider i stedet for 1-2 store. Det skåner nemlig mave-tarmkanalen, som kan være meget følsom, når katten lider af fordøjelsesproblemer.

Katte med nyreproblemer

Nedsat nyrefunktion kan ramme alle katte, men det er særligt ældre katte, som er i stor risiko. Heldigvis kan du med Specific FKD Kidney Support støtte din kats nyrefunktion, så den på trods af nyreproblemer kan få et godt og sundt liv. Når nyrefunktionen bliver nedsat, medfører det ofte et højt blodtryk, hvilket belaster hjertet. Det er derfor vigtigt at reagere på nyreproblemer, så problemet ikke bliver forværret. Specific FKD Kidney Support er fremstillet med et lavt indhold af natrium og fosfor, som i kombination med et begrænset indhold af protein beskytter nyrerne. Derudover er saltindholdet også reduceret, da det også påvirker blodtrykket. Ved at fodre din kat med foder fra Specific kan du lindre symptomerne samt forlænge din kats levetid. 


Vejledning og hjælp

Vi ønsker det bedste for din kat, så den kan få et godt og langt liv. Hos Dyrenes Butik står vi derfor klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål. Du skal være velkommen til både at skrive eller ringe ind til os, så vi sammen kan finde den bedste løsning til din kat. Vi kender produkterne fra Specific, og vores mål er, at du kommer hjem med et produkt, som både du og din kat bliver glade for.