0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Feliway

Med Feliway kan du hjælpe din kat med at finde ro og tryghed igen. Feliways produkter frigiver fermoner som katte forbinder med tryghed, og er derfor ideel at anvende i stressede situationer, og hvis din kat eller katte har svært ved at omgås i hjemmet.

 • Feliway Friends diffusor m/flaske 48ml Feliway Friends diffusor m/flaske 48ml
  Tilbud
  spar 40,-

  Feliway Friends Diffusor, 48 ml

  Velegnet til beroligelse af kat

  Vejl. udsalgspris 269,00 dkk

  Fra 229,00 dkk

 • Feliway Friends Refill, 48 ml Feliway Friends Refill, 48 ml
  Tilbud
  spar 20,-

  Feliway Friends Refill, 48 ml

  Refill-flaske til Feliway Friends diffusor

  Vejl. udsalgspris 199,00 dkk

  Fra 179,00 dkk

 • Feliway Classic Spray, 60 ml

  Feliway Spray'en hjælper din kat til at finde ro i stressede / utrygge situationer
  189,00 dkk
 • Feliway Classic Diffusor, 48 ml Feliway Classic Diffusor, 48 ml
  Tilbud
  spar 20,-

  Feliway Classic Diffusor, 48 ml

  Hjælper din kat med at finde ro og tryghed i hjemmet.

  Vejl. udsalgspris 259,00 dkk

  Fra 239,00 dkk

 • Feliway Classic Refill, 48 ml Feliway Classic Refill, 48 ml
  Tilbud
  spar 10,-

  Feliway Classic Refill, 48 ml

  Refill til Feliway Classic Diffursor

  Vejl. udsalgspris 199,00 dkk

  Fra 189,00 dkk

 • Feliway Optimum Diffusor, 48 ml

  Feliway Optimum Diffuser reducerer kattens tegn på utryghed og får katten i balance.
  269,00 dkk
 • Feliway Optimum Refill 48 ml

  48 ml Refill til Feliway Optimum
  219,00 dkk
 • Feliway Help Diffuser

  Feliway Help diffuser har samme effekt som Classic, men bare med 1 uges virkning
  110,00 dkk
 • Feliway Help Refill, 3 stk

  Opfyldning til Feliway Help diffuser
  179,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

9 vare(r)

Hvad er Feliway?

Feliway fremstiller produkter som anvender din kats egne naturlige feromoner til at hjælpe den med at føle sig tryg i hverdagen.

Mange katte udsættes dagligt for ting, som kan gøre dem stressede og utrygge, for eksempel støj, besøg fra gæster, dyrlægebesøg, ny kat i huset, flytning, rejser og meget mere.

Produkterne fås både som elektronisk diffusor og Spray. Diffusoren sættes i en stikkontakt, og dækker et rum op til 70m2, hvorimod Spray'en er god til rejser/ture, fx i rejsetasken eller bilen.

Hvordan virker feliway?

Feliway danner en syntetisk reproduktion af kattens feromoner, som derigennem beroliger din kat og hjælper den med at føle sig tryg i omgivelserne, hvor produktet bliver anvendt.

Desuden bidrager Feliway også til uønsket adfærd hos katte, såsom tisseri uden for kattebakken, at din kat gemmer sig eller slås med andre katte i hjemmet, samt kradsen i møblerne.

Feliway har 2 modeller, Friends, Optimum og Classic. Produkterne tilbydes som en Diffusor og en Refill flaske til dem.

Diffusoren skal sidde i en stikkontakt i det rum katten opholder sig mest. Den dækker et areal på op til 70m2, og bær være tændt 24/7 for bedst effekt. 

Hvor hurtigt virker det?

Feliway Diffusoren virker efter 24 timer og væsken holder i minimum 30 dage. Derefter skiftes væsken med en Refill som virker i 30 dage mere. Diffusoren virker i 6 måneder, hvorefter den bør skiftes med ny.

Desuden tilbydes Feliway Spray som er en flaske der sprøjtes dér, hvor katten opholder sig. Sprayen virker efter15 miunutter. Så hold din kat ude af rummet indtil 15 minutter er gået. Husk at ryste flasken inden brug og at holde ca. 10cm afstand fra området du sprayer. Spray aldrig på katten.

Giv din kat trygge rammer

Stress og utryghed hos katte fører ofte til adfærd ingen ønsker. Det kan for eksempel være, at din kat kradser i møblerne, nær døre eller vinduer. Disse adfærd kan være stressrelateret.

Selvom det er helt normalt for udekatte at urinmarkere deres territorie, så bør man være opmærksom, hvis dette sker indendørs, da det kan være forbundet med stress. 

I disse tilfælde bør man altid konsultere sin Dyrlæge, selvom Feliway hjælper på dette, da det kan være relateret til en sygdom. Feliway er yderst effektivt, hvis du allerede ved, at det ikke er en sygdom, eller indtil du får svar fra dyrlægen.

Ved at anvende Feliway i hjemmet, hjælper du din kat med at finde ro og tryghed, Dette kan blandt andet holde din kat fra at urinmarkere rundt omkring i huset. 

Har du allerede oplevet at din kat har urinmarkeret på møbler og vægge, så bør du spraye på disse steder en gang dagligt. Spray desuden også gerne på andre udsatte områder, som du tror kan stå for skud næste gang.

Inden du gør anvender Feliway Sprayen på de angrebne steder, bør du dog få lugten væk med en solid rengøring af de pårørte områder. 

Er der et rum som din kat opholder sig særligt meget i, eller måske er ekstra udsat for kradseri og tisseri, så bør du opsætte en Diffusor i rummet som frigiver syntetiske fermoner 24/7 og bidrager med en beroligende effekt.

Gemmer din kat sig meget? Så kan det også være tegn på stress. I disse tilfælde, bør du også anvende Feliway til at berolige din kat.

Her på shoppen tilbyder vi også kattegrus af højeste kvalitet til rimelige priser. Vores kattegrus sørger for at fjerne al dårlig lugt i hjemmet, og støver ikke.

Feliway Friends, Optimum eller Classic?

Som nævnt tilbyder Feliway 3 forskellige modeller, som vi hurtigt gennemgår forskellen på.

Classic Diffusoren er den perfekte løsning til at få katten til at finde ro og tryghed i hjemmet, og undgå stressrelateret adfærd såsom kradse i møbler, at den gemmer sig, og at katten tisser udenfor kattebakken.

Friends Diffusoren er den perfekte løsning til dig som har flere katte i hjemmet, som ofte jagter og slås med hinanden. Friends diffusoren skaber harmoni mellem kattene, som hjælper dem med at enes i hjemmet.

Optimum er en en ny variant, som har en ny feromonsammensætning som skaber endnu bedre resultater. Diffusoren reducerer tegn på utryghed og giver ro og balance hos katten.

Har du brug for foder til din kat? Vi tilbyder desuden også kattemad af højeste kvalitet, som sikrer at din kat får den rigtige ernæring i forhold til dens livsstadie.

Se videoen, som viser hvordan du anvender du diffusoren

Uanset, hvilket Feliway produkt du vælger, er du garanteret et gladere kattehjem. Husk at lade diffusoren være tændt hele tiden, og skfite Refill væsken hver måned, og selve diffusoren hvert halve år.