0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tilbehør

Hos Dyrenes Butik forhandler vi alt slags tilbehør til katte. Vi tilbyder alt lige fra kradsetræer, kattetransportkasser, katteseler, kattesenge, kattelegetøj, kattebakker, katteskåle til kattegrus. Så du kan være helt sikker på, at vi har lige netop det tilbehør til katte, som du står og mangler. Vi har nemlig en klar filosofi om, at alle kæledyr skal have det godt og den forhåbning kræver det rigtige tilbehør og udstyr. Alt vores tilbehør til katte finder du her på siden, og hvis du allerede ved, hvilket tilbehør din kat mangler, kan du sortere blandt tilbehøret i menuen.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 53

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Vi har alt slags tilbehør til katte

Dyrenes Butik er stedet, hvis du står og mangler nyt tilbehør til dit kæledyr. Vi forhandler et stort udvalg inden for foder, pleje og legetøj og har tilmed et bredt sortiment af tilbehør til både hunde og katte. Hvis du er ny katteejer, har vi naturligvis tilbehør til dette, hvor vores sortiment indebærer alt fra basale tilbehør, såsom en mad- og vandskål, kattebakke, en hule, hvor katten kan sove eller gemme sig i. Desuden vil forskelligt kattelegetøj og kradsetræ være utroligt vigtigt for kattens naturlige instinkter og eventuelt et halsbånd vil også være fornuftigt, når man får en kat. Er du derimod katteejer til en ældre kat, eller bare ønsker at forkæle dit kat, har vi naturligvis også katte tilbehør derefter. 

Vi har et stort udvalg af mærker, og vi får hele tiden nye produkter og leverandører, så vi altid sikre, at vores udvalg af tilbehør til katte forbliver det bedste på markedet. 

Katte elsker at kradse, lege og kunne bevæge sig frit, derfor har tilbyder vi naturligvis kattelegetøj, kradsetræer og kattelemme, så din kat altid kan udfolde sig bedst muligt og bruge dens naturlige instinkter. 

Foruden kattelegetøj, tilbyder vi et bredt udvalg af kattemad, så din kat altid kan få det rette foder, uanset dens behov. Vores kattemad tager nemlig hensynlig til alle slags lidelser og behov hos katte. 

Hold din kats pels fin og ren

Har du problemer med at holde din kats pels ren og glat? Hos os finder du et bredt udvalg af produkter til at hjælpe dig med at holde din kats pels. Vi har både FURminator Cat, der er en universal børste, som både fås til korte- og langhårede katte. For yderligere pelspleje kan vi tilbyde Buster selvrensende karte, der findes med hårde og bløde tænder. Hvis du har problemer med at din kats hår filtre, så prøv Filtknuseren fra Buster, der fås med fem blade.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 36 72 02 01.