0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Urinvejsproblemer

Her finder du vores udvalg af foder velegnet til katte med urinvejssten og tilbagevendende blærebetændelse. Foderet forebygger også stress og dannelsen af urinvejssten.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 22

  1. 1
  2. 2

Katte med urinvejssten og tilbagevendende blærebetændelse har ofte brug for en anden kost end hvad de plejer at få. Hos Dyrenes butik har vi et udvalg af foder, velegnet til katte med urinvejssten og tilbagevendende blærebetændelse. Foderet fås til både unge og voksne katte og forebygger ligeledes stress og dannelsen af urinvejssten. Tilmed har foderet et reduceret kaloriindhold og forebygger hermed også overvægt.

Overvægtige katte kan udvikle urinvejssten eller blæreinfektion. Royal Canin Urinary Moderat Calorie Våddiæt Kat er velegnet til overvægtige katte med urinvejssten og gentagne blæreinfektion. Urinary er en velafbalanceret diæt til overvægtige, voksne og senior katte med sten i urinvejene og gentagne blæreinfektioner. Foderet har et reduceret kalorieindhold og opløser forskellige typer urinvejssten. Du finder produktet ovenfor, hvor du ligeledes kan finde et udvalg af andre produkter.