Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Specific

Kvalitetsfoder fra Specific

Specific producerer kvalitetsfoder til din hund, så den kan holde sig sund og rask igennem hele livet. Foderet er tilpasset din hunds behov, og vi kan blandt andet tilbyde foder til hunde med sygdomme, meget aktive hunde eller overvægtige hunde. Den rigtige ernæring har nemlig en stor indflydelse på hundens trivsel, og det er derfor vigtigt, at hundens foder passer til dens behov. Foderet fra Specific er udviklet af ernæringseksperter, så du er sikret et kvalitetsprodukt til din hund. Sortimentet fra Specific dækker hele hundens ernæringsmæssige behov, hvilket betyder at du ikke behøver at fodre din hund med andet foder. Specific tilbyder også hundefoder til forskellige alderstrin, så du kan finde det rigtige foder til din hund, alt efter om det er en hvalp, en fuldvoksen hund eller en seniorhund.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 31

  1. 1
  2. 2

Hjælp til maveproblemer

Hunde kan lide af forskellige maveproblemer, som kan komme til udtryk gennem symptomer som diarré, opkast eller manglende appetit. Disse symptomer kan betyde, at din hund har sygdom i mavetarmskanalen, bugspytkirtlen eller lider af tyktarmsbetændelse. Hvis din hund udviser nogle af disse symptomer, er det vigtigt at du opsøger en dyrlæge, så du kan få råd til, hvad der er bedst at gøre. Fordøjelsesproblemer er dog almindeligt hos mange hunde, og maveproblemerne kan heldigvis afhjælpes med nogle af produkterne fra Specific. For eksempel foderet Specific CID Digestive Support, som er tilsat mange næringsstoffer, hvilket understøtter tarmfunktionen. Diæten er let fordøjelig og indeholder Omega-3 fedtsyrer, som har en gavnlig effekt på betændelse i tarmen. Vi anbefaler at dele den daglige portion op i 3-4 måltider, da det skåner maven.

Sunde belønninger

Det kan være rart at belønne sin hund med godbidder, hvis den har opført sig godt, men mange hunde bliver desværre overvægtige, fordi de får for mange usunde snacks. Særligt rester fra køleskabet er en rigtig fælde, da maden ofte indeholder for meget salt og fedt. Specific CT-Healthy Treats fra Specific er sunde og velsmagende godbidder til hunde af alle racer. De har et lavt fedtindhold og et højt fiberindhold, så din hund kan holde den ideelle kropsvægt, selvom den får en godbid engang i mellem. Hvis din hund lider af sukkersyge, er Healthy Treats også meget velegnet på grund af det lave fedtindhold. Derudover indeholder de fiskeolie, som giver hunden en sund hud og en flot pels. Godbidder fra Specific indeholder ingen syntetiske farvestoffer eller smagsstoffer, så din hund får de bedste ingredienser pakket ind som en lækker, lille snack.


Smagsgaranti for alle pengene

Med produkterne fra Specific er du sikret smagsgaranti. Det betyder, at du kan få et nyt produkt eller pengene tilbage, hvis din hund ikke kan lide foderet. Det er vigtigt for os, at din hund får den bedste spiseoplevelse. Det kan man blandt andet sikre ved at servere velsmagende foder, som hunden får lyst til at spise igen og igen. Specific producerer hundefoder med forskellige behov for øje, og med de forskellige produkter er vi sikre på, at du kan finde det helt rigtige foder til din hund, som den også kan lide at spise. Det rigtige foder er nemlig ikke kun vigtigt for din hunds helbred, men også for dens livskvalitet.


Spørgsmål og rådgivning

Alt efter din hunds behov, kan det nogle gange godt være lidt af en jungle at finde det helt rigtige produkt. Hos Dyrenes Butik står vi altid klar til at hjælpe dig, så du finder lige præcis det, som din hund har brug for. I vores webshop har vi foder til alle slags hunde og alle slags behov. Kontakt os allerede i dag, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så vi kan guide dig bedst muligt.