0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

AniCura, Dyrenes Butik har et CO2 neutralt website

Hos AniCura, Dyrenes Butik deltager vi i et dansk klima-initiativ, da vi naturligvis går op i klimaet og miljøet. Vi er også aktivt medlemmer af andre organisationer, der arbejder på at skabe et grønt miljø.

Her på siden finder du et bredt udvalg af hundefoder til både små, mellem og store hunderacer i alle aldre og uanset behov.

Baggrunden for initiativet ”CO2 neutralt website” er, at internettet og computerbrug i dag årsag til mere CO2-udledning end luftfarten grundet det store strømforbrug.

 

Initiativet går ud på, at virksomheder – store som små og fra alle brancher – går sammen om at neutralisere den CO2 deres hjemmesider udleder.

 

CO2-neutraliseringerne skabes ved opførelse af nye vedvarende energikilder (eks. vindmøller), og deltagelse i CO2-reducerende projekter (globalt). Deloitte er uvildig auditor på CO2-neutraliseringerne.

 

Ordningen ”CO2 neutralt website” administreres af IngenCO2.dk, der holder til i Forskerparken i Århus. IngenCO2.dk er skabt i samarbejde med Videnskabsministeriet.