0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

FUNCiFUR

FUNCiFUR - Insektbaseret foder
Hundefoderet er rig på protein fra insekter; en hypoallergen proteinkilde af høj kvalitet, der er helt fri for væksthormoner og antibiotika. Naturlig hundemad fyldt med nærende ingredienser. Køb online her - Du kan læse mere om, hvorfor din hund vil elske insekter og alle de sundhedsmæssige fordele foderet har nedenfor.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

5 vare(r)

FUNCiFUR er et svensk firma, der udvikler nærende hundemad og tyggeben af ​​høj kvalitet. Deres hundemad er udviklet af dyrlæger og diætister for at sikre en nærende og afbalanceret diæt.

Foderet er rig på protein af høj kvalitet fra insekter og indeholder naturlige og nøje udvalgte ingredienser.

FUNCiFUR tilbyder komplet foder til voksne hunde og hvalpe udviklet til alle racer og størrelser og tyggeben for bedre tandhygiejne og mundhygiejne.

Nogle af fordelene ved FUNCiFUR:

  • Produkter udviklet af dyrlæger og diætister for at sikre en nærende og afbalanceret diæt.

  • Protein af høj kvalitet: Insekten "sorte soldatflue" er rig på aminosyrer med høj fordøjelighed, hvilket betyder, at maden dækker hundens behov for essentielle aminosyrer, og at hunden let kan assimilere værdifulde proteiner.

  • Allergivenlig og venlig over for maven: Insekter er en ny proteinkilde for mange hunde, hvilket betyder, at det kan være gavnligt for hunde med allergi eller følsomme maver, da risikoen for allergisk reaktion er lav.

  • Naturligt og glutenfrit: Foderet er naturligt glutenfrit og indeholder kun naturlige og omhyggeligt udvalgte ingredienser af høj kvalitet og tilsatte vitaminer og mineraler. Insekter vokser hurtigt alene, og der anvendes ingen ubehagelige metoder til produktionen af ​​proteinet, som således er helt fri for uønskede tilsætningsstoffer såsom antibiotika eller væksthormoner.

  • Klimasmart: Insekter udsender mindre drivhusgasser og kræver færre ressourcer (vand, foder og jord) til produktion af protein sammenlignet med andre traditionelle animalske proteinkilder.

Med FUNCiFUR kan du være sikker på, at kun det bedste ender i din hunds madskål!