0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Probiotic LIVE Hund

Probiotic LIVE hundefoder kan anvendes til alle hunderacer - også til dem med foderintolerance. Det findes i flere smagsvarianter så du kan finde lige den variant din hund elsker! Se vores udvalg her på siden.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

7 vare(r)

Probiotic LIVE hundefoder

Probiotic LIVE er det første patenterede funktionelle Super Premium foder til hunde og katte med garanteret indhold af probiotika (levende mælkesyrebakterier).

Foderet der er et komplet tørfoder af højeste kvalitet, har fantastisk smag og er baseret på naturlige ingredienser uden tilsætning af farvestoffer og konserveringsmidler.

Efter flere års samarbejde med internationale specialister i ernæring, probiotika, dyrevelfærd samt avanceret foderforarbejdning og produktion, er det lykkedes at skabe dette særlige foder, der er sin første af sin slags.

Udover hundefoder fra Probiotic LIVE, har vi også et stort udvalg fra andre mærker her.

Det helt unikke ved Probiotic LIVE hundefoder er det høje indhold af levende gavnlige mælkesyrebakterier (Probiotika). Tilførslen af disse optimerer din hund og kats fordøjelse og styrker dens immunforsvar. Probiotika er dokumenteret at kunne støtte hundens fordøjelse, optimere næringsoptaget og forbedre hud og pels.

Udover de tilsatte mælkesyrebakterier, er Probiotic LIVE baseret på råvarer af højeste kvalitet og en tilførsel af omega fedtsyrer der gavner dyret.