0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Klorhexidin

Hos Dyrenes butik kan du finde klorhexidin af høj kvalitet, velegnet til din hund eller kat.
Oplever du, at din hund eller kat er kommet til skade og derfor har sår, der skal renses? Vi har en række forskellige typer af Klorhexidin, blandt andet pudder, mundgel, shampoo, spray og pulver. Dermed kan du altid finde netop den type af klorhexidin din hund har behov for.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

9 vare(r)

Få den mest plejende klorhexidin til hunde

Klorhexidin kan også anvendes til andre formål end sårpleje. Med en klorhexidin mundgel kan du forebygge tandsten og tandkødsbetændelse på din hund eller kat. Klorhexidin mundgel er lavet med største omhu, og den indeholder smagskorregens.
Det klorhexidin du kan købe hos Dyrenes butik er lavet af vores egne dyrlæger, hvilket er din garanti for høj kvalitet. Vi går meget op i, at klorhexidin giver hunde eller katte den mest behagelige oplevelse samtidig med, at det understøtter sundt velvære.

Vetpro klorhexidin kommer i flere varianter. Der er mundgel til desinfektion af tandkød hos hunde og katte. Så er der også klorhexidin spray som er en disinficerende spray til hest, hund og katte.

Klorhexidin pudder velegner som et desinfektionsmiddel til lokal anvendelse. Denne klorhexidin virker let udtørrende samt sårhelende.

Endeligt er der Vetpro klorhexadin 250 ml som velegner sig til rens af rifter og overfladiske sår. 

Vetpro klorhexidin Shampoo er velegnet til at rengøre hud og pels for blandt andet snavs, skæl, og sår, med en antibakteriel effekt. Klorhexidin shampoo er en dybt rensende shampoo som kan anvendes på mindre sår områder i huden.