0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Anti gø halsbånd

Med et anti gø halsbånd kan du effektivt hjælpe din hund af med uønsket gøen. Et Anti gø halsbånd hjælper med at bryde hundens adfærd ved at overraske den med vibrationer eller en hyletone, hver gang den gør.

 • Active Canis Anti gø Halsbånd

  Anti-gø halsbånd med lyd og vibrationer.

  Vejl. udsalgspris 259,00 dkk

  Fra 249,00 dkk

 • Active Canis, Anti gø Halsbånd med Fjernkontrol

  Sensor halsbånd med fjernkontrol, oplader og DVD med instruktioner. Halsbåndet har...
  589,00 dkk
 • Active Canis Anti gø halsbånd, Max Performance USB, 20-56cm

  Ved at bruge lyde eller vibrationer distraheres hunden når den gø’er og stopper den...
  379,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

3 vare(r)

Et anti gø halsbånd til at afhjælpe uønsket gøen

Når din hunds gøen bliver overdreven, og du har prøvet andre metoder til at overvinde problemet, så kan et anti gø-halsbånd være næste skridt. Dette bør få hunden til at stoppe sin adfærd.

Anti gø halsbånd bruges som et hjælpemiddel og et værktøj i træningen og udelukker ikke andre metoder såsom positiv forstærkning.

Inden du køber et anti gø halsbånd, skal du være opmærksom på, at det kun er en hjælp i din træning til at bryde hundens adfærd. Gøhalsbåndet ændrer ikke din hunds adfærd på et øjeblik, det er stadig træningen, der vægter højest. Men halsbåndet kan være nøglen til at komme til bunds i problemet.

Anti gø halsbåndet bør kun bruges i korte perioder for at lette træningen, og erstatter fx ikke et normalt hundehalsbånd eller hundeseler til daglig brug og gåture.

Nemt at benytte

Gøhalsbåndene vi tilbyder er utrolig nemme at benytte, og følger du instruktionerne er de også 100% sikre for din hund at have på. Det er altså ikke et hundehalsbånd, så det skal kun anvendes under træning. Anti gø halsbåndet gør altså ingen skade på din hund, og vil i værste tilfælde genere hunden lidt, når lyd og vibrationer udløses, hvilket er med til at afhjælpe gø problemet.

De fås i forskellige størrelser, men kan alle justeres så de sidder godt og behageligt på din hund.

 

Hvordan virker anti-gø halsbåndet?

Vores standard model, er et ganske almindeligt halsbånd med en lille boks i. Boksens funktioner er at opfange lyde, samt at udløse lyde/vibrationer, når den opfanger hundens gø. Halsbåndene reagerer altså på din hunds gøen og udløser derefter vibrationer eller en ultralyd for at bryde din hunds adfærd.

Vi tilbyder også et Anti gø halsbånd med fjernbetjening, hvor du dermed selv kan bestemme, hvornår vibrationer eller lyde skal udløses.

Fælles for halsbåndes lyde og vibrationer er, at den automatisk vælger mellem en række forskellige kombinationer som aktiveres tilfældigt. Denne tilfældighed i lyde/vibrationer er altagørende for at vænne hunden af med at gø.
Det er nemlig sådan, at når vibrationerne/lydene er tilfældige, så vænner hunden sig ikke til dem, hvilket dermed virker forstyrrende for hunden når den gør, og den vil dermed stoppe med det.
Når den så gør næste gang, er det en ny kombination af vibration og lyd, så effekten forbliver den samme, altså at forstyrre gøen.

Husk at et gøhalsbånd kun skal fungere som en del af træningen. Nøglen til at slippe af med uønsket gøen, er tålmodighed og træning. Hundegodbidder kan du med fordel bruge til din hundetræning for at belønne din hunds gode opførsel, når den ikke gør.

Vi tilbyder kun lovlige anti gø halsbånd, dem med stød er under ingen omstændigheder lovlige i DK.

Anti gø halsbånd med fjernbetjening

Køber du et anti gø halsbånd med fjernbetjening, har du fuld kontrol over, hvornår vibrationer og hyletoner skal udløses. Det vil altså sige, at du kan vænne din hund af med andet end bare en gøen. Du kan også hjælpe din hund af med andre dårlige vaner, som eksempelvist at springe op ad folk den møder, tiggeri ved spisebord ellr køkkenet, samt andre ting den ikke må gøre.

Igen er denne form for træning kun et supplement til general hundeopdragelse.

Kan gøhalsbåndet skade hunden?

Det er ikke farligt at bruge et anti gø halsbånd, så længe det bruges korrekt, kan det ikke forårsage fysisk skade på din hund. Dog kan din hund opleve det meget ubehageligt og du bør derfor have din hund under opsyn, så du ved hvordan den reagerer når lyde og vibrationer udløses.

Husk at gøhalsbåndet skal sidde godt for at minimere risikoen for skader. Vælg derfor en størrelse der passer din hund.

Det er vigtigt at huske, at anti gø halsbåndet kun er et træningsredskab til at bryde uønsket adfærd. Du bør kombinere dette med andre træningsmetoder for at opnå dit ønskede resultat. Der er ingen garanti for, at et anti gø halsbånd vil virke på din hund og få ham til at stoppe med at gø.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.