0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Anti gø halsbånd

Med et anti gø halsbånd kan du effektivt hjælpe din hund af med uønsket gøen. Et Anti gø halsbånd hjælper med at bryde hundens adfærd ved at overraske den med vibrationer eller en hyletone, hver gang den gør.

 • Active Canis Anti gø Halsbånd, Lyd og Vibrationer

  Anti-gø halsbånd med lyd og vibrationer.
  259,00 dkk
 • Petsafe Indendørs Anti-Gø Kontrol, 2 stk

  Med disse Indendørs Anti-Gø Kontrol, lærer din hund hurtigt, at den kan stoppe den...
  619,00 dkk
 • Petsafe Anti-gø Halsbånd med unik lydteknologi

  Når din hund gøer, udsendes en lyd, der fanger din hunds opmærksomhed som dermed effektivt...
  599,00 dkk
 • Petsafe Ultrasonic Anti-gø Halsbånd

  Udsender en ultrasonisc lyd som ikke kan høres af mennesker og kun bliver aktiveret når hunden...
  379,00 dkk
 • Petsafe Anti-gø Halsbånd, vibration

  Kvalitets anti-gø halsbånd med perfekte vibrationssensorer - kun din hunds gøen forårsager...
  789,00 dkk
 • Petsafe Anti-gø halsbånd, Spray, 3.0 version

  Kvalitets anti-gø halsbånd med sikre og ufarlige sprays. Effektivt til at få hunde til at...
  849,00 dkk
 • Petsafe Deluxe Anti-gø halsbånd, Spray

  Højkvalitets anti-gø halsbånd med spray funktion. Uskadelig uparfumeret væske.
  1.089,00 dkk
 • Petsafe Udendørs Anti-gø kontrol

  Der udsendes en ultrasonisk lyd som hunde kun opfanger som vil få hunden til at stoppe med at gø.
  729,00 dkk
 • Active Canis Anti gø halsbånd, Max Performance USB, 20-56cm

  Ved at bruge lyde eller vibrationer distraheres hunden når den gø’er og stopper den...
  379,00 dkk
 • Active Canis, Anti gø Halsbånd, Lyd og Vibrationer, Med fjernkontrol

  Sensor halsbånd med fjernkontrol, oplader og DVD med instruktioner. Halsbåndet har...
  589,00 dkk
 • Citronella Refill Dåse til Spray halsbånd

  Refill dåser til opfyldning af anti-gø halsbånd.
  129,00 dkk
 • Uparfumeret Refill Dåse til Spray halsbånd

  Refill dåser til opfyldning af anti-gø halsbånd.
  129,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

12 vare(r)

Hvordan virker et anti gø halsbånd?

Når din hunds gøen bliver overdreven, og du har prøvet andre metoder til at overvinde problemet, så kan et anti gø-halsbånd være næste skridt. Dette bør få hunden til at stoppe sin adfærd.

Anti gø halsbånd bruges som et hjælpemiddel og et værktøj i træningen og udelukker ikke andre metoder såsom positiv forstærkning.

Inden du køber et anti gø halsbånd, skal du være opmærksom på, at det kun er en hjælp i din træning til at bryde hundens adfærd. Gøhalsbåndet ændrer ikke din hunds adfærd på et øjeblik, det er stadig træningen, der vægter højest. Men halsbåndet kan være nøglen til at komme til bunds i problemet.

Anti gø halsbåndet bør kun bruges i korte perioder for at lette træningen, og erstatter fx ikke et normalt hundehalsbånd eller hundeseler til daglig brug og gåture.

Nemt at benytte halsbåndet

Anti-gø halsbåndene vi tilbyder er utrolig nemme at benytte, og følger du instruktionerne er de også 100% sikre for din hund at have på. Det er altså ikke et hundehalsbånd, så det skal kun anvendes under træning. Anti gø halsbåndet gør altså ingen skade på din hund, og vil i værste tilfælde genere hunden lidt, når lyd og vibrationer udløses, hvilket er med til at afhjælpe gø problemet.

De fås i forskellige størrelser, men kan alle justeres så de sidder godt og behageligt på din hund.

Hvad er de forskellige typer anti-gø halsbånd?

Anti-gø halsbånd kommer i forskellige typer, der bruges til at reducere eller helt eliminere gøen fra hunde.

De forskellige typer omfatter spray halsbånd med enten citronella eller uparfumeret, der sprøjter en lugtfyldt tåge på hundens ansigt, samt vibration og lyd halsbånd og så har vi også halsbånd med ultralyd.

Anti gø halsbånd med spray

Anti-gø-halsbånd spray er en type halsbånd, der bruges til at kontrollere gøen hos hunde. Det virker ved at sprøjte et duftstof ind i hundens næse, når den begynder at gø.

Vores anti gø halsbånd med spray frigiver en harmløs, kontrolleret mængde spray, når hunden begynder at gø.

Sprayen kan være uparfumeret eller citronbaseret og bruges til at aflede hundens opmærksomhed fra det, der forårsagede gøen. Ved at afbryde gøen kan anti-gø-halsbåndssprayen hjælpe din hund til at lære ikke at gø uønsket og derved mindske stress og irritation både for hunden selv og for dens ejer. Det er vigtigt at vælge en anti-bark halsbåndspray med den rigtige størrelse og styrke til din hund og bruge den med forsigtighed og omhu. Det er altid bedst at konsultere en dyrlæge eller hundetræner, før du bruger en anti-faldende halsbåndspray på din hund.

Duften er ubehagelig for hunden og virker afskrækkende for at reducere gøen. Du kan vælge mellem citronelladuft eller bare væske, og virker ved at sprøjte en lugtfyldt tåge på hundens ansigt, når den gøer.

Antigø halsbånd med lyd og vibrationer

Vores anti gø halsbånd med vibration eller lyd har en lille boks i halsbåndet. Boksens funktioner er at opfange lyde, samt at udløse lyde/vibrationer, når den opfanger hundens gø. Halsbåndene reagerer altså på din hunds gøen og udløser derefter vibrationer eller en ultralyd for at bryde din hunds adfærd.

Fælles for halsbåndes lyde og vibrationer er, at den automatisk vælger mellem en række forskellige kombinationer som aktiveres tilfældigt. Denne tilfældighed i lyde/vibrationer er altagørende for at vænne hunden af med at gø.

Det er nemlig sådan, at når vibrationerne/lydene er tilfældige, så vænner hunden sig ikke til dem, hvilket dermed virker forstyrrende for hunden når den gør, og den vil dermed stoppe med det.
Når den så gør næste gang, er det en ny kombination af vibration og lyd, så effekten forbliver den samme, altså at forstyrre gøen.

Husk at et anti gø halsbånd kun skal fungere som en del af træningen. Nøglen til at slippe af med uønsket gøen, er tålmodighed og træning. Hundegodbidder kan du med fordel bruge til din hundetræning for at belønne din hunds gode opførsel, når den ikke gør.

Vi tilbyder kun lovlige anti gø halsbånd, dem med stød er under ingen omstændigheder lovlige i DK.

Anti gø halsbånd med fjernbetjening

Vi tilbyder også et Anti gø halsbånd med fjernbetjening, hvor du dermed selv kan bestemme, hvornår vibrationer, lyde eller spray skal udløses.

Køber du et anti gø halsbånd med fjernbetjening, har du fuld kontrol over, hvornår vibrationer og hyletoner skal udløses. Det vil altså sige, at du kan vænne din hund af med andet end bare en gøen. Du kan også hjælpe din hund af med andre dårlige vaner, som eksempelvist at springe op ad folk den møder, tiggeri ved spisebord ellr køkkenet, samt andre ting den ikke må gøre.

Igen er denne form for træning kun et supplement til general hundeopdragelse.

Kan gøhalsbåndet skade hunden?

Det er ikke farligt at bruge et anti gø halsbånd, så længe det bruges korrekt, kan det ikke forårsage fysisk skade på din hund. Dog kan din hund opleve det meget ubehageligt og du bør derfor have din hund under opsyn, så du ved hvordan den reagerer når lyde og vibrationer udløses.

Husk at gøhalsbåndet skal sidde godt for at minimere risikoen for skader. Vælg derfor en størrelse der passer din hund.

Det er vigtigt at huske, at anti gø halsbåndet kun er et træningsredskab til at bryde uønsket adfærd. Du bør kombinere dette med andre træningsmetoder for at opnå dit ønskede resultat. Der er ingen garanti for, at et anti gø halsbånd vil virke på din hund og få ham til at stoppe med at gø.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.