0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bayvantic

Bayvantic bekæmper effektivt parasitter hos hunde
Bayvantic Vet er et loppemiddel til hunde, som både forebygger og behandler mod angreb fra lopper, flåter, myg, pelslus, stikfluer og sandfluer. Her på siden tilbyder vi loppemidler til hunde helt op til 60 kg.

 • Bayvantic vet hund under 4 kg Bayvantic vet hund under 4 kg
  Tilbud
  spar 90,-

  Bayvantic hund under 4 kg

  Mod lopper, lus og flåter på hund. Pakning: 4 x 0,4 ml

  Vejl. udsalgspris 299,00 dkk

  Fra 209,00 dkk

 • Bayvantic hund 4 - 10 kg Bayvantic hund 4 - 10 kg
  Tilbud
  spar 50,-

  Bayvantic hund 4 - 10 kg

  Mod lopper, lus og flåter på hund. Pakning: 4 x 1,0 ml

  Vejl. udsalgspris 329,00 dkk

  Fra 279,00 dkk

 • Bayvantic hund 10 - 25 kg Bayvantic hund 10 - 25 kg
  Tilbud
  spar 50,-

  Bayvantic hund 10 - 25 kg

  Mod lopper, lus og flåter på hund. Pakning: 4 x 2,5 ml

  Vejl. udsalgspris 339,00 dkk

  Fra 289,00 dkk

 • bayvantic 25 - 40 bayvantic 25 - 40
  Tilbud
  spar 50,-

  Bayvantic hund 25 - 40 kg

  Mod lopper, lus og flåter på hund. Pakning: 4 x 4,0 ml

  Vejl. udsalgspris 339,00 dkk

  Fra 289,00 dkk

 • Bayvantic Hund 40-60 kg

  Mod lopper, lus og flåter på hund. Pakning 4 x 6 ml
  399,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

5 vare(r)

Sådan virker Bayvantic Vet loppemiddel

Bayvantic Vet indeholder to aktive stoffer imidacloprid og permethrin, som sammen er med til at dræbe lopper, flåter, sandfluer, myg og stikfluer. Behandlingen er utrolig nem og simpel og fungerer ved at du drypper midlet ind i nakken på din hund. Spot-on behandlingen virker endda også selvom hunden er våd.

Bayvantic loppemiddel bør påføres hver 4. uge for behandling af lopper og flåter. Og gives hver 2. uge til behandling af andre parasitter såsom sandfluer.

Husk, at vælge den rigtige variant af loppemidlet, som er bestemt ud fra din hunds vægt.

Behandlingen afviser og dræber alle slags flåter og parasitter. Ved at anvende Bayvantic regelmæssigt, nedbringer du derned risikoen for at din hund får flåtbårne sygdomme, som sker når den bidder sig fast og suger hundens blod.

Vi anbefaler flåt- og loppemidler hele året rundt, og lige ligeledes, hvis din hund opholder sig mest indendører. Lopper og flåter kan nemlig sagtens finde vej ind i huset, uden at man ved det, og uden at man har konstateret lopper på hunden.

Parasitter kan nemt bevæge sig mellem hunden og dens opholdssteder, hvorfor vi anbefaler jævnligt at tjekke, og samtidig rengøre og eventuelle spraye med loppespray i hundens favoritsteder, såsom senge og tæpper.

Bekæmp lopperne med Bayvantic

Loppemidlet fra Bayvantic Vet indholder stofferne midacloprid og permethrin, som sammen er med til at dræbe lopper, flåter, sandfluer, myg og stikfluer. Dermed beskytter produktet effektivt mod nye angreb, såvel som at dræbe de parasitter som allerede er i pelsen. 

Det er vigtigt at komme lopper og flåter til livs så hurtigt som muligt, da de kan viderebringe alvorlige følgesygdomme. 

Produktet holder også myg og stikfluer væk som kan være til utrolig irritation for din hund.

Effekten fra Bayvantic Vet sker allerede indenfor 24 timer efter behandling er påbegyndt. Derved forhindrer man ret hurtigt parasitter for at suge blod og overføre sygdomme, ved brug af dette loppemiddel.

Bayvantic reducerer desuden også risikoen for loppeallergi.

Ønsker du flåtmidler fra et andet mærke, så tilbyder vi også det. Her på siden, har vi loppemidler til hunde fra anerkendte mærker. Bemærk, at nogle af produkterne er forebyggende, hvorimod andre er til, når lopperne allerede har sat sig.

Sådan påfører du loppemidlet

1. Tag pipetten ud af æsken.

2. Hold den lodret, og drej og træk så pipettens hætte af.

3. Bryd pipettens forsegling. Brug enden af pipettens hætte til dette.

4. Pårfør nu den pågældende Bayvantic Vet loppemiddel på hundens hud som beskrevet herunder.

Til hunde under 10kg: Her deler du hundens pels midt imellem skulderbladene, således at dens hud bliver synlig. Placér herefter enden af pipetten på huden, og tryk nogle gange for at få indholdet ud på huden.

Til hunde over 10kg: Her fordeles pipettens indhold 4 steder på hundens ryg, fra skulderblad til halerod. Inden du påfører indholdet, skal du sørge for at skubbe pelsen til hver sin side, så huden er synlig. Tryk forsigtigt indholdet ud af pipetten direkte på hundens hud. Sørg for at sprede lige meget indhold ud, hvert sted på ryggen.

Din hund bør være ældre end 7 uger og bør veje mere end 1,5 kg før brug.

1 pipette virker i op til 4 uger.

Hvorfor er behandlingen vigtig?

Flåter og lopper er langt mere end blot en plage for din hund og dens omgivelser. Flåter kan blandt andet overfører alvorlige sygdomme såsom borreliose. Derfor er det utrolig vigtigt at man tager dem seriøst og aktivt forebygger angreb ved månedligt at behandle din hund..Flåter lever af blod fra pattedyr og fugle og har behov for 2-3 blodmåltider på et helt liv. Problemet ligger ikke i blodet den tager fra hunden, men simpelthen fordi parasitten er smittevært og dermed kan tage skadelige mikroorganismer fra et andet dyr med sig over.

Med Bayvantic Vet beskytter du din hund effektivt, da produktet dræber flåter ved kontakt og samtidig sørger for at nye flåter ikke ønsker at hoppe op på din hund.

Loppen kan udover, at være en plage og et hygiejne problem, også i uheldige tilfælde give alvorlige helbreds problemer hos hunde og katte. For eksempel, kan den være skyld i at din hund får loppealergi og hudproblemer.

Har du konstateret lopper i hjemmet eller på din hund, kræver det mere end et godt loppemiddel. Alle møbler og tæpper som hunden har benyttet, bør nedfryses og desuden bør man rengøre hele hjemmet og spraye med en loppespray.

De andre parasitter som Bayvantic også behandler og forebygger, er for eksempel myg og sandfluer. Stik fra disse, kan også medføre irratation og sygdomme.

Dermed er du rigtig godt stillet med Bayvantic loppemiddel, der leverer en bred beskyttelse af parasitter. Produktet dræber og holder parasitterne væk, og sikre dermed at din hund ikke bliver bidt og får diverse følgesygdomme.

Loppemidlet virker hurtigt og effekt.

Foruden midler mod flåter og lopper, tilbyder vi også foder til hvalpe, voksne og seniorhunde som er tilpasset hundens livsstadie og eventuelle særbehov, Vi tilbyder smagsgaranti på alle vores foderprodukter.

Bayvantic - Din hunds middel mod lopper og flåter

Mange hunde bliver hvert år ramt af lopper og flåter. Nogle hunde bliver sjældent ramt, mens andre bliver ramt mange gange i løbet af et år. Når din hund får lopper og flåter, er det til stor gene for hunden, og som hundeejer kan det være ubehageligt at se ens hund være ramt af lopper. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt behandler mod lopper og flåter, så din hund ikke er generet af det længere end højst nødvendigt.

Når du skal vælge et middel mod lopper og flåter, er det vigtigt, at du vælger et middel, som er beregnet til din hunds vægtklasse. Nogle midler behandler kun lopper, og andre behandler kun flåter. Ofte er det smarteste at vælge et middel, der både behandler mod lopper og flåter, da hunde tit bliver ramt af lopper og flåter på samme tid.

Hos Dyrenes Butik anbefaler vi, at du behandler din hunds lopper og flåter med Bayvantic. Det er et lægemiddel, der hurtigt og smertefrit behandler og forebygger mod lus, lopper, flåter, myg, sandluer og stikfluer hos hunde.

Bayvantic er et lægemiddel, som du køber i pipetter. Det skal påføres på din hunds hud i nakken og på ryggen, hvorefter det hurtigt fordeler sig over hele hudens overflade uden at trænge ned i blodet. Bayvantic er et meget effektivt produkt, der allerede virker inden for 24 timer, efter du har påført midlet.

Når du har påført midlet, virker Bayvantic forebyggende mod flåter. Det skyldes, at flåterne er meget følsomme over for Bayantic, så de vil falde af, så snart de sætter dig på din hund.

Må ikke anvendes til katte

Du må aldrig anvende Bayvantic på din kat, da din kat i værste tilfælde kan blive forgiftet. Hunde og kattes fysiologiske opbygninger er langt fra ens, og hvis du har en kat, der lider af loppeangreb, skal du finde et produkt, der er velegnet til katte.

Du kan få Bayvantic Vet til fire forskellige vægtkasser, som er beregnet til hunde på under fire kilo og til hunde op til 40 kilo.