0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Douxo

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi hudpleje produkter fra DOUXO. DOUXO er en komplet hudplejeserie med unikke indholdsstoffer, som passer til alle behov. Den er specielt udviklet til dyrs følsomme hud og er effektiv mod forskellige typer af hudlidelser. DOUXO er nem at bruge, især for dem der har et dyr, der ikke kan bade.

Se hele vores udvalg her på siden. DOUXO serien, kommer i 4 varianter med forskellige unikke formål, læs om hver enkel længere nede.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

14 vare(r)

DOUXO serien tilbyder 4 forskellige varianter

DOUXO's hudplejeserie indeholder phytoshingosine, der dæmper, reparerer og afbalancerer hudbarrierens økosystem. Indholdet af blandt andet phytoshingosine og andre formuleringer, gør DOUXO til et helt unik hudplejeserie.

DOUXO Pyo 

Sørger for at afbalancere og fugte uren hud. Til dyb rengøring af uren hud og forstærkelse af hudbarrieren økosystemer. DOUXO Pyo har en virkning på bakterier og svampe. Pyo produkterne renser dybt og fugtiger huden, balancerer hudfloraen og styrker hudbarrieren. DOUXO Pyo indeholder 3% chlorhexidin, antiseptika og phytosphingosin.

DOUXO Calm

Sørger for at afbalancere og lindre følsom hud. Til kløende, irriteret og følsom hud. DOUXO Calm lindrer og beskytter hudbarrieres økosystem. Produkterne beroliger og befugter kløende, irriteret og følsom hud. Samtidig er hudens mikroflora, som ofte er i ubalance med følsom hud, afbalanceret.

DOUXO Seb 

Sørger for at afbalancere skællende hud og fjerner dårlig luft. DOUXO Seb balancerer, fugter og blødgør fedtet, tør og øm hud hos hunde og katte. Den beskytter også hudbarrieres økosystem og modvirker dårlige lugte.

DOUXO Care 

Mild rengøring og balsameffekt til vedligeholdelse af dyrets pels. Til daglig rengøring og pleje. DOUXO Care er designet til daglig rengøring og er mild nok til at passe til den mest følsomme hud. Renser blid hud, ører og pels. Den gør huden blød og pelsen glansfuld og samtidig beskytter hudens barrieres økosystem.

Udover DOUXO hunde shampoo'er, tilbyder vi også hunde shampoo'er fra andre gode producenter. Se hele vores udvalg af shampoo'er her