0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

VetPro hundefoder

Kvalitetsfoder fra VetPro til din hund

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi et stort udvalg af gode og solide produkter fra det kvalitetsbevidste mærke VetPro. Hundefoder fra VetPro er udviklet af VetFamily’s egne dyrlæger, der har stor ekspertise i, hvad hunde har brug for i deres mad afhængigt af deres alder, størrelse og hvilket stadie af livet, de befinder sig i. Når du køber hundefoder eller andre produkter fra VetPro, er du altid garanteret, at foderet understøtter din hunds velvære, sundhed og helbred.
Foderprodukterne indeholder alle de gode råvarer og nærringsstoffer, din hund har brug for hver dag. Foderet består udelukkende af naturlige ingredienser og er dermed helt fri for konserveringsmidler og kunstige farvestoffer. De naturlige råvarer og produkternes høje kvalitet skyldes flere års forskning, der er udført af nogle af de allerdygtigste dyrlæger. Ud over de gode og sunde råvarer, er foderet udviklet på en sådan måde, at det er meget velsmagende for hundene samtidig med, at det har en høj fordøjelighed. Med plejemidler, tilskudsfoder og almindeligt foder fra VetPro er du sikker på, at din hund får det bedste af det bedste.

 • VetPro Junior 8 kg VetPro Junior 8 kg
  Tilbud
  spar 80,-

  VetPro Junior 8 kg

  Kvalitetsprodukt, som er velegnet til hvalpe af alle racer

  Vejl. udsalgspris 379,00 dkk

  Fra 299,00 dkk

 • VetPro Klorhexidin Mundgel 0,05%, 100 ml

  Mundgel til desinfektion af tandkød hos hunde og katte
  95,00 dkk
 • VetPro Omega Olie, 100 ml

  Velegnet til hunde og katte og understøtter hud, nyre og hjerte
  199,00 dkk
 • VetPro Aktiv Hund VetPro Aktiv Hund
  Tilbud
  spar 10,-

  VetPro Aktiv Hund, 400 g

  Velegnet til seniorhunde understøtter bevægeapparatet. Til hunde som udsættes for fysisk...

  Vejl. udsalgspris 299,00 dkk

  Fra 289,00 dkk

 • VetPro Tandpasta 50 ml

  Tandpasta til hund og kat. Anvendes ideelt hver dag. Med mild leversmag.
  62,00 dkk
 • VetPro 2-i-1 Shampoo 250 ml

  Velegnet til vask af alle raske hunde og katte
  84,00 dkk
 • VetPro Klorhexidin Shampoo, 250 ml

  Rengør hud og pels for snavs, sårskorper, skæl og pus - og har en antibakteriel effekt
  79,00 dkk
 • vetpro leddiæt vetpro leddiæt
  Tilbud
  spar 70,-

  VetPro Leddiæt, 8 kg

  Velegnet til hunde med ledproblemer

  Vejl. udsalgspris 399,00 dkk

  Fra 329,00 dkk

 • vetPro Slank hund vetPro Slank hund
  Tilbud
  spar 30,-

  VetPro Slankefoder hund, 8 kg

  VetPro Slankefoder Hund er velegnet til overvægtige hunde

  Vejl. udsalgspris 449,00 dkk

  Fra 419,00 dkk

 • VetPro Senior Hund, 8 kg VetPro Senior Hund, 8 kg
  Tilbud
  spar 35,-

  VetPro Senior Hund, 8 kg

  Hundefoder til alle racer

  Vejl. udsalgspris 344,00 dkk

  Fra 309,00 dkk

 • VetPro Voksen hund, 8 kg VetPro Voksen hund, 8 kg
  Tilbud
  spar 15,-

  VetPro Voksen hund, 8 kg

  Hundefoder til alle racer

  Vejl. udsalgspris 334,00 dkk

  Fra 319,00 dkk

 • VetPro Klorhexidin 0,05 % opløsning 250ml

  Velegnet til rens af rifter og overfladiske sår
  59,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

12 vare(r)

Vetpro egner sig til alle aldre, størrelser og behov

VetPro har udviklet produkter til hunde af alle racer, i alle stadier af livet og til hunde, der har særlige udfordringer og sygdomme. Alle hunde har individuelle ernæringsbehov, og med alderen opbygger hunde kun endnu flere behov. Det er vigtigt, at din hunds behov bliver understøttet, så din bedste ven får et langt, sundt og godt liv. Det kan du selv være behjælpelig med ved at fodre med den bedste mad. Heldigvis kan din hund nyde godt af foderet fra VetPro gennem hele livet. Det solide kvalitetsmærke har fremstillet særligt hundefoder til både hvalpe, juniorhunde, voksenhunde og seniorhunde. Derudover finder du også slankefoder, leddiæter, olier, mundgel, tandpasta, potevoks og meget mere. Du kan se et stort sortiment af VetPro’s produkter her på shoppen. Ved at klikke på billedet af den enkelte vare, kan du læse en nærmere beskrivelse af produktet.

Se desuden vores udvalg af hundefoder fra alle de anerkendte mærker. Udover hundefoder fra Vetpro, tilbyder vi naturligvis også hundefoder fra andre anerkendte mærker, som nøje er udvalgt af vores dyrlæger.  


Optimal sundhed og velvære til udvoksede hunde

VetPro tilbyder velsmagende fuldfoder til udvoksede hunde af alle racer. De gode ingredienser og råvarer i ernæringen sikrer hunden optimal sundhed og velvære. Med et højt indhold af omega-3 og omega-6-fedtsyrer, en god smag og høj fordøjelighed, får din hund alt det, den har brug for. Her på shoppen kan du købe foderposer i forskellige størrelser alt afhængigt af, hvor meget foder du har brug for.

Hvordan klare hunde sig, når temperaturerne stiger? Hunde kan ikke komme af med varmen på samme måde som mennesker. Derfor er kølemåtter og køleveste utrolig gode, da de sikrer konstant nedkøling for hundene. 


En lille hvalp kræver solidt vækstfoder

Det er afgørende, at din lille hundehvalp eller juniorhund får det helt rette hvalpefoder. Det skyldes, at hvalpen udvikler sig helt enormt meget i løbet af sine første leveår. Det kræver godt og solidt vækstfoder, der understøtter den udvikling, som hvalpen gennemgår. VetPro tilbyder kvalitets vækstfoder til hvalpe af alle racer. Foderet har en lækker smag og en høj fordøjelighed samtidigt med, at det indeholder et højt indhold af omega-3 og omega-6-fedtsyrer.


En ældre hund har særlige behov

Det kan være ganske hårdt for en hund at blive ældre og miste evnen og energien til at være aktiv. Derfor har VetPro udviklet specialfoder til ældre hunde, så de får alt den næring, der gør seniortilværelsen bedst mulig. Med seniorfoder får hunden de optimale ingredienser og næringsstoffer, den har brug for på sine aldrende dage. Det høje indhold af omega-3 fedtsyre og glycosaminglycaner sikrer hunden den optimale sundhed og et godt velbefindende.


Råd og vejledning om produkter

Hvis du har spørgsmål til, hvilke produkter der er de bedste til netop din hund, dens alder og dens adfærd, er du meget velkommen til at kontakte Dyrenes Butik. Vi er altid behjælpelige med råd og vejledning til, hvordan du sikrer din bedste ven et godt og velfungerede hundeliv.