0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Eukanuba hundefoder

Få den rette næring med Eukanuba hundefoder 
Eukanuba betyder noget, der er ekstra lækkert - og det afspejles i kvaliteten af deres hundefoder. Foderet indeholder ingen kunstige smagsstoffer, men derimod kun ingredienser i topkvalitet. Se udvalget her, og få det leveret direkte til døren.

 • Eukanuba EVD Hund Dermatosis FP

  Velegnet til hudproblemer

  Vejl. udsalgspris 569,00 dkk

  Fra 329,00 dkk

 • Eukanuba DailyCare Adult Dog, Overweight, All Breeds

  Tørfoder til voksne hunde i alle størrelser, som har problemer med overvægt.
  159,00 dkk
 • Eukanuba DailyCare Adult Dog Sensitive Joints, All Breeds

  Tørfoder til voksne hunde af alle racer som understøtter ledfunktionen.
  159,00 dkk
 • Eukanuba DailyCare Adult Dog, All Breeds, Sensitive Digestion

  Tørfoder til hunde i alle størrelser, som har følsom mave.
  159,00 dkk
 • Eukanuba DailyCare Adult Dog, Sensitive Skin, All Breeds

  Tørfoder til voksne hunde i alle størrelser, som har problemer med følsom hud
  159,00 dkk
 • Eukanuba DailyCare Adult Dog Large Breed, Weight Control, 15 kg

  Tørfoder til store hunde over 25 kg, der har tendens til overvægt.
  499,00 dkk
 • Eukanuba DailyCare Adult Dog Small/Medium Breed, Weight Control

  Tørfoder af høj kvalitet til små og mellemstore hunde, der har tendens til overvægt!.
  159,00 dkk
 • Eukanuba Dog Adult Grain Free All Breeds, Duck

  Kornfrit tørfoder velegnet til voksne hunde af alle racer. Med and.
  179,00 dkk
 • Eukanuba Dog Adult Grain Free Large Breed, Chicken

  Kornfrit tørfoder baseret på kylling - specielt tilpasset voksne hunde af store racer!
  149,00 dkk
 • Eukanuba Dog Grain Free Adult Large Breed, Ocean Fish

  Kornfrit tørfoder til voksne hunde af store racer - med fisk.
  179,00 dkk
 • Eukanuba Dog Grain Free Adult Small/Medium Breed, Ocean Fish

  Kornfrit tørfoder til voksne hunde af små og mellemstore racer.
  179,00 dkk
 • Eukanuba DailyCare Puppy Sensitive Digestion

  Tørfoder med frisk kylling til hvalpe med sart fordøjelse.
  189,00 dkk
 • Eukanuba DailyCare Adult Dog, Mono-Protein Salmon

  Kornfrit monoproteinfoder til voksne hunde! Foderets eneste animalske proteinkilde er laks.
  189,00 dkk
 • Eukanuba DailyCare Adult Dog, Mono-Protein Duck, All Breeds

  Kornfrit monoproteinfoder til voksne hunde! Foderets eneste animalske proteinkilde er and.
  189,00 dkk
 • Eukanuba Adult Small/Medium GrainFree, Chicken

  EUKANUBA Grain Free hundefoder til voksne hunde af små og mellemstore racer er rig på frisk...
  149,00 dkk
 • Eukanuba Labrador Retriever Adult Dog Breed Specific, 12 kg Eukanuba Labrador Retriever Adult Dog Breed Specific, 12 kg
  Tilbud
  spar 50,-

  Eukanuba Labrador Retriever Adult Dog Breed Specific, 12 kg

  Hundefoder tilpasset til voksne labrador retrievere.

  Vejl. udsalgspris 479,00 dkk

  Fra 429,00 dkk

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 47

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Stort udvalg af Eukanuba Veterinary Diet

Eubanuka fremstiller deres hundefoder ud fra den filosofi, at hunde nedstammer fra kødædere og derfor har brug for meget animalsk protein i deres kost. De anvender kylling og lam, da disse er vigtige kilder til animalsk protein, som din hund har brug for. Hundefoderet udvikles i samarbejde med dyrlæger, så det er sikret den mest optimale sammensætning. Eukanuba tilbyder en komplet produktlinje med foder, der passer til din hund uanset livsfase, racestørrelse eller aktivitetsniveau. Hvis din hund lider af problemer som overvægt eller hudproblemer, tilbyder de også foder som passer lige præcis til din hunds behov. 

En sjovere vej til slankekur

Mange hunde lider desværre af overvægt, fordi de indtager mere, end de forbrænder. Overvægt kan blandt andet blive en belastning for hundens led, så det er vigtigt at holde øje med hundens vægt. Hvis din hund lider af overvægt, kan man regulere på kosten, så hunden når sin idealvægt igen. Men slankekur behøver ikke at være en træls oplevelse for din hund. Dette har Eukanuba sørget for, ved at udvikle hundefoderet Eukanuba EVD Hund Restricted Calorie som begrænser din hunds kalorieindtag, så hunden ikke tager på i vægt. Slankefoderet giver samme mætheds fornemmelse som andre slags hundefoder, hvilket betyder, at selvom hunden på slankekur, godt kan tåle, hvis der falder en lille belønning af engang i mellem. Vi anbefaler dog at opsøge din dyrlæge, før du giver din hund slankeprodukter - og det gælder alle producenter af slankefoder til hunde.


Eukanuba hjælper med hudproblemer

Infektioner eller allergier kan give hudproblemer som kløe, hårtab eller hudbetændelse. Hvis hunden først har fået en hudlidelse, kan det være svært helt at få kram på, men der er heldigvis forskellige produkter, som kan hjælpe på symptomerne. Eukanuba har udviklet et populært hundefoder kaldet Eukanuba EVD Hund Dermatosis FP, som er et fuldfoder til hunde, som netop går ind og støtter hudfunktionen. Foderet indeholder et højt niveau af fedtsyrer, hvilket er vigtigt i forhold til at bevare en sund hud og en flot pels. Fedtsyrer hjælper også med lindring af hudirritationer, så din hund får mindre lyst til at klø eller bide i sig selv. Derudover er der også tilsat vitamin E, som støtter din hunds naturlige forsvarsmekanismer. Vores udvalg af allergifoder til hunde, er enormt stort, men udelukkende fra anerkendte producenter, så kvaliteten altid er 100% garanteret. 


Seniorhundens gyldne år

En hunds behov ændrer sig igennem alle livsfaserne, og hunde i senioralderen har brug for en speciel kost. For hunde i senioralderen er det vigtigt med foder, som indeholder protein af høj kvalitet. Det finder man i Eukanuba som er skræddersyet kvalitetsfoder til din seniorhund. Eukanuba hundefoder indeholder også vitamin E og beta-karoten, som hjælper med at bevare et godt forsvar. Nogle hunde mister interessen for at spise, når de bliver ældre, hvilket kan skyldes manglende appetit eller tandproblemer. Det er derfor vigtigt, at din seniorhund får smagfuldt foder, som også giver den de bedste næringsstoffer. Hvis din hund har svært ved at spise en portion foder på én gang, kan man også dele portionen op i mindre måltider. På den måde kan foderet virke mere frisk og lækkert og give din hund lyst til at spise.

Hundefoder til hjælp med fordøjelsen

Stort set alle hunde får dårlig mave en gang imellem, hvor symptomerne kan være alt fra manglende vijle til at spise til diarre og opkast. Dårlig mave kan vare alt fra et par timer til et par dage. Varer det mere end 24 timer bør du kontakte din dyrlæge. I langt de fleste tilfælde er det dog heldigvis bare noget den har spist, som den ikke burde have. Det er vigtigt at holde din hunds fordøjelsessystem sundt, hvilket kan gøres gennem rigtig ernæring der er egner sig til hundens livsstadie og race. Eukanuba desginer deres hundefoder efter hundens behov for aminalsk protein, da de jo nedstammer fra ulve. Intestinal foderet er et let fordøjeligt fulfoder til hunde, som reducerer støttte forstyrrelser i tarmsystemmet. Hundefoderet indeholder fibre, som fremmer tarmsundheden, og animalsk protein af høj kvalitet som støtter en effektiv fordøjelse, så din hund får den optimale kroptilstand som sikrer et langt og aktivt liv. 

Hvorfor vælge Eukanubas hundefoder?

Eukanuba har beskæftiget sig med kæledyrspleje siden 1969, så de ved, hvad dit kæledyr behøver for at leve et langt og sundt liv ved din side.

For bedre at kunne forstå, hvilken virkning kosten kan have på en hunds levetid, har de lavet en undersøgelse over ti år, hvor bl.a. 39 labradorer indgik.

Deres sundhed og levetid blev overvåget, og resultaterne var enestående – tæt på 90 % af de labrador retrievere, som blev fodret med Eukanuba kombineret med passende pleje, blev ældre end racens typiske levetid på 12 år.

Hvad der er endnu mere utroligt er, at næsten en tredjedel (28 %) af hundene øgede deres levetid og blev hele 15,6 år. Én hund, Utah, blev hele 17 år og 11 måneder. Det svarer til ca. 109 menneskeår.

De brænder for, at hjælpe din hund med at kunne leve et længere og sundere liv sammen med dig. Derfor giver vores specialfoder til hundens forskellige livsstadier en speciel sammensat ernæring, der er baseret på hundens behov. 

Hos Eukanuba bruger vi kun animalsk protein af høj kvalitet, og vi bruger aldrig koncentrerede vegetabilske proteiningredienser i vores opskrifter. Hundefoderet bruger også fiberstoffer og en nøje sammensat blanding af vigtige vitaminer og mineraler, baseret på vores mange års erfaring.

Vi sorterer alle vores ingredienser nøje og udfører mere end 120 kvalitetskontroller, så du kan stole på, at du altid får det bedste.

Foruden Eukanuba hundefoder, tilbyder vi et stort udvalg af hundefoder, naturligvis kun fra anerkendte mærker, som vores dyrlæger har udvalgt.

Foderet er også miljøvenligt, hvor mindst 25% af vores fabriks energi genereres af vores helt egen vindmølle. Derudover kan nævnes brug af LED-belysning, recirkulering af vand, mm.

Råd fra Dyrenes Butik

Hos Dyrenes Butik vil vi gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige foder til hund. Med hundefoder fra Eukanuba kan vi tilbyde en skræddersyet løsning til din hund, som både giver sundhedsfordele på kort og på lang sigt. Vi går op i, at din hund kun skal have det absolut bedste inden for hundefoder, så den får de bedste betingelser for et godt og langt liv. Så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål vedrørende din hund eller noget af hundefoderet fra Eukanuba.