0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundekurv

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi en bred vifte af hundekurve i alle størrelser, farver og design, så du med garanti kan finde den hundeseng, der passer lige til din hund.. Vi har endda hundekurve til ældre hunde og til hunde med ledproblemer, som vi har fået anbefalet af vores dyrlæger. Her på siden finder du hele vores udvalg af hundekurve.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 24

  1. 1
  2. 2

Hundekurven er din hunds tryghed

Hunde bruger rigtig mange timer i løbet af dagen i sin hundekurv. Hunde elsker at have deres eget sted, hvor de kan opholde sig og føle sig tryg og tilpas. Derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige hundekurv til lige netop din hund. Når man er ude at rejse, eller på arbejde, bruger hunde meget tid på at hvile sig i trygge omgivelser, hertil er hundesenge rigtig anvendelige. Hunde bruger også deres hundekurv til at tygge kødben, gemme hundelegetøj og spise godbidder.

 

Senge til hunde med forskellige behov

Hunde er forskellige og har forskellige behov, netop derfor, har vi et bredt udvalg af forskellige hundekurve. Vi har for eksempel en hundekurv, som er specielt egnet til ældre hunde, eller hunde, der lider af dårlig ryg eller har ledproblemer. Denne hundeseng er lavet af viscoelastisk skum, som former sig perfekt efter hundens krop og sikrer optimal trykfordeling, så puden altid passer til hundens form.

Her i sommervarmen, bør du sørge for at nedkøle din hund, så den ikke får hedeslag. Vi har kølemåtter som kan lægges ind som underlag i hundekurven så du kan sørge for, at din hund holder en sund kropstemperatur konstant. Ligeledes, har vi også køleveste som er gode til gåturene, da hunde jo ikke kan svede ligesom os mennesker.

 

Vi tilbyder senge til hunde i alle aldre, racer og størrelser

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi hundekurve og hundesenge til alle slags hunde, uanset alder, størrelse og race. Vores udvalg er af hundekurve fås også i forskellige materialer, blandt andet bomuld, fleece og polyester, hvilket sørger for at hundesengen både er dejlig blød, men også af høj kvalitet.

 

Hvilken hundeseng skal jeg vælge?

Når du skal ud og købe en hundekurv, kan du med fordel holde øje med, hvordan din hund ligger og om den generelt er udhvilet om morgenen. Hvis din hund virker træt, er det et signal om, at dens nuværende hundeseng ikke fungerer. Har du fået en hvalp, så bør du vælge en af vores mindre hundekurve, og helst uden dele, da hvalpe elsker at bide ting i stykker. 
Generelt når du skal vælge en hundekurv, skal du altid tænke på hundens størrelse. Der skal helst være lidt plads, som hunden kan udfolde sig på, men ikke alt for overdrevet. De fleste hundesenge kan vaskes ved 30 grader, og ellers har nogle af hundesengene betræk der kan tages af og vaskes separat. Men undersøg gerne med os, eller producenten inde du vasker hundekurvene.

Er du i tvivl om, hvilken hundekurv, der passer bedst til din hund og jeres hjem, så er du velkommen til at skrive til os. 

Husk, at vi naturligvis tilbyder vi et enormt stort udvalg af foder til hunde, hvor du med sikkerhed kan finde det helt rette hundefoder til din hund. 


Vi har hundekurve både i nylon, polyester og fleece

 En hundeseng i nylon, fleece eller polyester, er yderst komfortabel og dejlig blød for hunde at sove i. Hundekurve i nylon, fleece eller polyester er nemme at rengøre, da man som regel kan maskinvaske dem, ellers er en fugtig klud også lige til. Vores svar på en Buster Cocoon hundeseng er vores beige seng, som er lavet 100% af slidstærkt polyester, som vaskes med en klud. Vores hundekurv i fleece er rigtig behagelige for hunde, da de ligger meget blødt. Elsker din hund at putte sig, er denne hundeseng et oplagt valg. 


Hundesenge til hvalpe

Det er meget vigtigt at anskaffe sig en hundekurv, når man har fået hvalp. Dette er hundens hvile og soveplads, som den tilbringer meget tid i. Derfor skal den naturligvis være behagelig for din hvalp. Man kan argumentere for at en hundekurv i plast vil være godt til sin lille hvalp, da plast bedre kan tåle det at blive bidt i, i forhold til en blødere hundeseng. Dog kan man få en slidstærk hundeseng som samtidig er blød og behagelig for sin hvalp. Men dette er op til den enkelte hundeejer at vurdere, hvor slidstærk sengen skal være


Transportkasse til hunde

Hundekurve skal naturligvis ikke bruges til at transportere ens hund i på rejser, så hvis du er du på udkig efter en transportkasse til din hund, så tilbyder vi naturligvis også dette. Vores transportkasser kommer i 3 forskellige størrelser, så du altid kan den rigtige størrelse til lige netop din hund.