Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundekurv

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi en bred vifte af hundekurve i alle størrelser, farver og design, så du med garanti kan finde den hundeseng, der passer lige til din hund.. Vi har endda hundekurve til ældre hunde og til hunde med ledproblemer, anbefalet af vores dyrlæger. Her på siden finder du hele vores udvalg hundekurve.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

8 vare(r)

Hundekurven er din hunds tryghed

Hunde bruger rigtig mange timer i løbet af dagen i sin hundekurv. Hunde elsker at have deres eget sted, hvor de kan opholde sig og føle sig tryg og tilpas. Derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige hundekurv til lige netop din hund. Når man er ude at rejse, eller på arbejde, bruger hunde meget tid på at hvile sig i trygge omgivelser, hertil er hundesenge rigtig anvendelige. Hunde bruger også deres hundekurv til at tygge kødben, gemme hundelegetøj og spise godbidder.

 

Hundekurve med forskellige behov

Hunde er forskellige og har forskellige behov, netop derfor, har vi et bredt udvalg af forskellige hundekurve. Vi har for eksempel en hundekurv, som er specielt egnet til ældre hunde, eller hunde, der lider af dårlig ryg eller har ledproblemer. Denne hundeseng er lavet af viscoelastisk skum, som former sig perfekt efter hundens krop og sikrer optimal trykfordeling, så puden altid passer til hundens form.

 

Hundekurve til alle aldre, racer og størrelser

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi hundekurve og hundesenge til alle slags hunde, uanset alder, størrelse og race. Vores udvalg er af hundekurve fås også i forskellige materialer, blandt andet bomuld, fleece og polyester, hvilket sørger for at hundesengen både er dejlig blød, men også af høj kvalitet.

 

Hvilken hundeseng skal jeg vælge?

Når du skal ud og købe en hundekurv, kan du med fordel holde øje med, hvordan din hund ligger og om den generelt er udhvilet om morgenen. Hvis din hund virker træt, er det et signal om, at dens nuværende hundeseng ikke fungerer. Har du fået en hvalp, så bør du vælge en af vores mindre hundekurve, og helst uden dele, da hvalpe elsker at bide ting i stykker. 
Generelt når du skal vælge en hundekurv, skal du altid tænke på hundens størrelse. Der skal helst være lidt plads, som hunden kan udfolde sig på, men ikke alt for overdrevet. De fleste hundesenge kan vaskes ved 30 grader, og ellers har nogle af hundesengene betræk der kan tages af og vaskes separat. Men undersøg gerne med os, eller producenten inde du vasker hundekurvene.

Er du i tvivl om, hvilken hundekurv, der passer bedst til din hund og jeres hjem, så er du velkommen til at skrive til os. 

Transportkasse til hunde

Hundekurve skal naturligvis ikke bruges til at transportere ens hund i på rejser, så hvis du er du på udkig efter en transportkasse til din hund, så tilbyder vi naturligvis også dette. Vores transportkasser kommer i 3 forskellige størrelser, så du altid kan den rigtige størrelse til lige netop din hund.

Ligeledes, tilbyder vi et enormt stort udvalg af foder til hunde, hvor du med sikkerhed kan finde det helt rette hundefoder til din hund.