0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Adfærd & Utryghed

Hos Dyrenes Butik værner vi om alle dyrs velvære og velbefindende. Vi ved, hvor vigtig trivsel er for dit kæledyr, og har forståelse for de frustrationer der følger med, når ens kat eller hund viser tegn på uro, stress eller utryghed. Her på siden finder du et stort udvalg af produkter og midler, der kan regulere din kat eller hunds uro eller nervøsitet.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

11 vare(r)

Velsmagende fodertilskud til katte

Vi mener hos Dyrenes Butik, at også fodertilskud skal være velsmagende og anvendeligt. Hos os finder du et bredt udvalg af både kapsler, tabelletter og mikstur fra blandt andet forhandlere som AnxiCalm, Zylken og Kalm.

Tit og ofte kan katte og hunde vise tegn på uro og utryghed i forbindelse med torden, fyrværkeri eller transport. Hertil er vores produkter yderst velegnede. Enkelte hunde og katte kan ligeledes i forbindelse med dyrelægebesøg eller ved pensionsophold blive urolige og nervøse, hvortil produkterne ligeså er fordelagtige.

Da uro og utryghed hos både hunde og katte er udbredt, tilbyder vi også forebyggende produkter så som Adaptil Diffusor og Adaptil halsbånd.

Har du spørgsmål til vores produkter så kontakt os da venligst på tlf. 36 72 02 01.