Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundefoder

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 168

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. »

Hos Dyrenes Butik finder du hundefoder til alle slags hunde. Vi kan hjælpe dig med hundefoder, hvad enten du er hundeejer til en hvalp, en fuldvoksen hund, en lille hund, en stor hund eller en ældre hund. Hos Dyrenes Butik går vi højt op i, at alle slags hunde får det bedste hundefoder. Vi ved, at kvalitetsfoder er vejen til et godt og sundt hundeliv, hvor hunden trives. Hunde er forskellige, hvorfor det er vigtigt, at hver enkel hund får netop det hundefoder, som passer til hunden. I vores webshop finder du vores udvalg af velsmagende og kvalitetsbevidst hundefoder, der er med til at gøre det til en god oplevelse for din hund at spise. Vi har et stort udvalg af hundefoder til alle slags hunde uanset din hunds størrelse, aktivitetsniveau, eller hvis din hund har særlige behov. Vores hundefoder er fyldt med gode næringsstoffer, omega-3-fedtsyrer og proteiner, som er vigtige ingredienser for en velfungerende dagligdag for din hund.

Foder til hvalpe og juniorhunde

Som hvalpeejer skal du være opmærksom på, at din hvalp udvikler sig og vokser rigtig meget i starten. Det er derfor vigtigt, at du fodrer din hvalp med kvalitetsfoder, der er med til at understøtte din hvalps udvikling. Foder til hvalpe betegnes ofte som vækstfoder, da hundemaden er afbalanceret således, at den er optimal for hvalpens knogleudvikling samt vækst. I vores webshop finder du et stort sortiment af velsmagende vækstfoder, hvor både indholdet og næringsstofferne er tilpasset hvalpe. Vores foderudvalg passer til alle hvalpe uanset race og størrelse. I vores webshop finder du blandt andet det populære hvalpefoder fra VetPro, der er kvalitetsfoder til hvalpe af alle racer.

Hundemad til voksne hunde

Fodermulighederne til voksne hunde er mange, og du bør forholde dig til din hunds størrelse og aktivitetsniveau, når du skal købe hundefoder. I vores webshop kan du finde kvalitetsbevidst hundemad med næringsstoffer og proteiner til alle racer og størrelser. Vores udvalg af foder til hunde indeholder alle de ingredienser, som din hund har brug for og er samtidig meget velsmagende. Det sikrer din hund en sund levevej og en god oplevelse, når den spiser.

I vores webshop finder du blandt andet det populære hundefoder fra Specifik CXD, som findes til både små, mellemstore og store hunde.

Foder til seniorhunde

Når din hund går fra at være en voksenhund til at være en seniorhund, skal du være særligt opmærksom på dosering og fodertype. Det skyldes, at seniorhunde er svagere over for eventuelle infektioner, stress og har et lavere aktivitetsniveau. Disse faktorer spiller ind, når du skal købe kvalitetsfoder til din seniorhund. I vores webshop kan du finde velsmagende og velbalanceret seniorfoder til din seniorhund, og vi tilbyder foder til ældre hunde uanset race og størrelse. Desuden har du mulighed for at finde en vejledning til fodring, så du kan dosere hundefoderet til din hund helt korrekt. Du finder for eksempel vores Virbac Senior-hundefoder, der er særligt velegnet til ældre hunde.

Hvis din seniorhund udviser en anderledes eller speciel adfærd i forbindelse med aldring af hjernen, kan du i vores webshop købe fuldfoderet fra Prescription Diet b/d Canine, der egner sig særlig godt til hunde med en sådan adfærd. 

Hunde med særlige behov

For nogle hunde er det desværre ikke nok kun at indtage kvalitetsfoder. Hunde med særlige udfordringer kan have stor glæde og gavn af at få specialfoder, som passer til netop den lidelse eller de behov, som din hund har. Hunde kan lide af alt fra overvægt til allergi, have urinvejssten, tandsten, være plaget af sygdom i mavetarmkanalen eller døje med led- og slidgigt samt mange andre ubehagelige lidelser. I tilfælde som disse er det vigtigt, at du fodrer din hund med det helt rigtige hundefoder. I vores webshop har vi et bredt udvalg af foder til hunde med særlige lidelser og behov. Fuldfoderet indeholder de næringsstoffer og daglige behov, som din hund har brug for til at bekæmpe sygdommen eller lidelsen. Du finder blandt andet slankefoder af høj kvalitet til alle hunderacer fra mærkerne VetPro, Hills Prescription, Royal Canin og Specifik. Hvis din hund lider af allergi, har du mulighed for at købe diverse allergidiæter i vores webshop. Du finder vores udvalg af allergidiæter her.

For at finde det rigtige hundefoder til hunde med andre lidelser eller sygsomme, kan du klikke ind på vores webshop og orientere dig om vores store udvalg. Hvis du er i tvivl om det rette foder, de rigtige mængder af hundemad eller har andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 36 72 02 01 eller komme forbi vores butik i Rødovre.