Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundefoder

Her på siden, finder du et kæmpe udvalg af hundefoder af højeste kvalitet til alle slags hunde. Vi har med garanti lige præcis dét hundefoder, som du leder efter, hvad enten du er hundeejer til en hvalp, en junior hund eller en fuldvoksen hund. Hos Dyrenes Butik går vi højt op i, at alle hunde får det bedst mulige hundefoder. Vi ved nemlig, at kvalitetsfoder er vejen til et godt og sundt hundeliv, hvor hunden trives. Længere nede på siden, finder du meget mere information omkring de forskellige typer af hundefoder, for det er vigtigt, at hver enkel hund får netop det hundefoder, som passer til hunden.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. »

Hundefoder til alle hunde

I vores webshop finder du vores udvalg af velsmagende og kvalitetsbevidst hundefoder, der er med til at gøre det til en god oplevelse for din hund at spise. Vi har et stort udvalg af hundemad til alle slags hunde uanset din hunds størrelse, aktivitetsniveau, eller hvis din hund har særlige behov. Vores hundefoder er fyldt med gode næringsstoffer, omega-3-fedtsyrer og proteiner, som er vigtige ingredienser for en velfungerende dagligdag for din hund. Hos Dyrenes Butik fører vi kun kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter og vi følger løbende med i udviklingen af nye fodertyper, så du kan være sikker på at finde det helt rette foder. Vi fører f.eks. hundemad fra

Vi har såvel tørfoder som vådfoder og det kan være en god ide, at kombinere våd- og tørfoder. Den kan være en god ide at prøve nye smagsvarianter og produkttyper, så hunden oplever at få nye smagsindtryk og når du handler hos Dyrenes Butik kan du trygt prøve andre varianter, da vi har smagsgaranti, hvilket betyder vi refunderer dig købet såfremt din hund ikke bryder sig om det nye foder, du kan læse mere om smagsgaranti her. Den rette kost er essentiel i hele hundens levetid. Med den rette kost får hunden både et bedre og længere live. Samtidigt kan kosten i mange tilfælde reducere brugen af medicin mod mange af de mest almindelige lidelser som f.eks. gigt og allergi.

Foder til hundehvalpe og juniorhunde

Som hvalpeejer skal du være opmærksom på, at din hvalp udvikler sig og vokser rigtig meget i starten. Det er derfor vigtigt, at du fodrer din hvalp med kvalitetsfoder, der er med til at understøtte din hvalps udvikling. Hundefoder til hvalpe betegnes ofte som vækstfoder, da hundemaden er afbalanceret således, at den er optimal for hvalpens knogleudvikling samt vækst. I vores webshop finder du et stort sortiment af velsmagende vækstfoder, hvor både indholdet og næringsstofferne er tilpasset hvalpe. Vores foderudvalg passer til alle hvalpe uanset race og størrelse. I vores webshop finder du blandt andet det populære hvalpefoder fra VetPro, Royal Canin og Virbac, der er kvalitetsfoder til hvalpe og unghunde af alle racer. Typisk bør du give din hund hvalpefoder til den er 6 til 8 måneder gammel og juniorfoder til den er 16-18 måneder gammel alt efter hvilken race det drejer sig om. Spørg din dyrelæge om hvad der er det rette for netop din hund.

Hundemad til voksne hunde

Fodermulighederne til voksne hunde er mange, og du bør forholde dig til din hunds størrelse og aktivitetsniveau, når du skal købe hundefoder. I vores webshop kan du finde kvalitetsbevidst hundemad med næringsstoffer og proteiner til alle racer og størrelser. Vores udvalg af foder til hunde indeholder alle de ingredienser, som din hund har brug for og er samtidig meget velsmagende. Det sikrer din hund en sund levevej og en god oplevelse, når den spiser.

I vores webshop finder du blandt andet det populære hundefoder fra Specifik CXD, som findes til både små, mellemstore og store hunde.

Hundefoder til seniorhunde

Når din hund går fra at være en voksenhund til at være en seniorhund, skal du være særligt opmærksom på dosering og fodertype. Det skyldes, at seniorhunde er svagere over for eventuelle infektioner, stress og har et lavere aktivitetsniveau. Disse faktorer spiller ind, når du skal købe hundemad til din seniorhund. I vores webshop kan du finde velsmagende og velbalanceret hundefoder til din seniorhund, og vi tilbyder foder til ældre hunde uanset race og størrelse. Desuden har du mulighed for at finde en vejledning til fodring, så du kan dosere hundefoderet til din hund helt korrekt. Du finder for eksempel vores Virbac Senior-hundefoder, der er særligt velegnet til ældre hunde.

Hvis din seniorhund udviser en anderledes eller speciel adfærd i forbindelse med aldring af hjernen, kan du i vores webshop købe hundefoderet Hill's Prescription Diet b/d Canine, der egner sig særlig godt til hunde med en sådan adfærd. 

Hundemad til hunde med særlige behov

For nogle hunde er det desværre ikke nok kun at indtage kvalitets hundemad. Hunde med særlige udfordringer kan have stor glæde og gavn af at få specialfoder, som passer til netop den lidelse eller de behov, som din hund har. Hunde kan lide af alt fra overvægt til allergi, have urinvejssten, tandsten, være plaget af sygdom i mavetarmkanalen eller døje med led- og slidgigt samt mange andre ubehagelige lidelser. I tilfælde som disse er det vigtigt, at du fodrer din hund med det helt rigtige hundefoder. I vores webshop har vi et bredt udvalg af foder til hunde med særlige lidelser og behov. Du finder blandt andet slankefoder af høj kvalitet til alle hunderacer fra mærkerne VetPro, Hills Prescription, Royal Canin og Specifik. Hvis din hund lider af allergi, har du mulighed for at købe diverse allergidiæter i vores webshop. Du finder vores udvalg af allergidiæter her. Herunder finder du en række af vores kategorier med hundefoder til hunde med særlige behov. Hundemaden fra nedenstående kategorier indeholder alle de næringsstoffer og daglige behov, som din hund har brug for til at bekæmpe sygdommen eller lidelsen.

For at finde det rigtige hundefoder til hunde med andre lidelser eller sygsomme, kan du klikke ind på vores webshop og orientere dig om vores store udvalg. Hvis du er i tvivl om det rette hundefoder, de rigtige mængder af hundemad eller har andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70 27 07 01 eller kontakte en af hvor mange dyreklinikker og dyrehospitaler – se hvor du finder den nærmeste her. 

Dyrenes Butik og AniCura 

Dyrenes Butik er en dansk virksomhed med hovedsæde i Herlev. Vi er en del af AniCura, Europas førende kæde af dyreklinikker og hospitaler. I Danmark alene finder du os i 13 danske byer og der mere end 200 dyreklinikker og hospitaler tilknyttet i Europa. Mere end 4000 dyrlæger og veterinæruddannede er tilknyttet AniCura. Vi har derfor en unik viden om de seneste trends