0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sundhedsordning AniPlan Kat

AniPlan er en sundhedsordning, der er oprettet af vores AniCura dyreklinikker. Formålet med AniPlan er at sikre dit kæledyrs velbefindende og mindske risikoen for alvorlige helbredsproblemer. Med AniPlan spreder du dine udgifter til dyrlægebesøg i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge. AniPlan er en sundhedsordning, som findes både til hund, kat og kanin og der findes en Basis og en Plus plan. Har du en hvalp eller en killing, så har vi en plan tilpasset netop det.

AniPlan Basis er til det raske dyr, hvor man understøtter den almindelige sundhed og får rabat på de almindelige dyrlægebesøg. AniPlan Plus er til hunde og katte, som der skal holdes ekstra øje med, eks. ældre dyr eller dyr der har vært i et behandlingsforløb. Yderligere tilvalg til AniPlan, tilpasses efter de enkelte dyrs behov, samt den enkelte kliniks tilbud af tilvalg.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Fordelene ved AniPlan

Med en AniPlan sikrer du dit kæledyrs sundhed, samtidig med at du sparer penge på dyrlægebesøg. AniPlan er lavet af vores dyrlæger i AniCura for at gøre det nemt at være kæledyrsejer og mindske risikoen for alvorlige helbredsproblemer. Der er mange hunde og katte, som vi kun ser ved akut sygdom. Det er rigtig ærgerligt, når mange sygdomme kan forebygges eller helbredes ved tidlig indsats.

Køb AniPlan på din nærmeste AniCura Klinik

Vi har 25+ AniCura klinikker fordelt over hele Danmark, så du kan altid finde en klinik nær dig. AniPlan kan bruges på tværs af AniCuras klinikker i Danmark, med undtagelse af AniCura København og AniCura Århus.

Står du og mangler kattemad? Så er du landet det rigtige sted. Vi tilbyder kattemad il alle slags katte på webshoppen her.