0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kosttilskud og plejemidler

Hos Dyrenes Butik har vi alt inden for kosttilskud og plejemidler til din kat. Lider din kat af slidgigt, allergi eller angst, så har vi det helt rigtige. Vi gør meget ud af at favne så mange kunder så muligt, og tilbyder derfor noget til katte i alle aldre. Her har vi blandt andet KMRs mælkeerstatning i pulverform, der er velegnet til killinger. 

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 127

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. »

Har din kat specielle behov? Hjælpen finder du hos Dyrenes Butik

Vi ved, hvor vigtigt det er, at vores kæledyr har det godt. Hos os finder du diverse produkter inden for shampoo, der er tiltænkt både kat og hund. Vi tilbyder heriblandt VetPro 2-i-1 Shampoo og Allerderm Scrub Shampoo. Til yderligere behandling af din kats pels kan vi anbefale ScanVets pelsbalsam, der fugter en tør pels og fungerer belejligt til sensitiv hud.

Som hos os mennesker, er det hos dyr også vigtigt at vedligeholde tænder og tandkød. Dertil har vi både tandpasta, mundgel og en tandrenser til fjernelse af plak-og tandstensdannelse.

Mangler du også foder til din kat, finder du altid et stort udvalg hos Dyrenes Butik. Hvis du har spørgsmål, kan du til hver en tid kontakte os på tlf. 36 72 02 01.