0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Adaptil

Adaptil anvendes til hunde i alle aldre, som udviser tegn på stress, uro og utryghed. Produkterne frigiver fermoner som hunden forbinder med ro og tryghed, og på den måde, vil din hund nemmere kunne finde ro, når Adaptil anvendes.

 • Adaptil Spray 60 ml Adaptil Spray 60 ml
  Tilbud
  spar 20,-

  Adaptil Transport Spray 60 ml Hund

  Velegnet hunde som viser stress, utryghed og nervøsitet

  Vejl. udsalgspris 199,00 dkk

  Fra 179,00 dkk

 • Adaptil Diffusor med 48 ml flaske Adaptil Diffusor med 48 ml flaske
  Tilbud
  spar 30,-

  Adaptil Calm, Home Diffusor, 48 ml

  Adaptil Diffusor er velegnet hunde som viser stress, utryghed og nervøsitet

  Vejl. udsalgspris 269,00 dkk

  Fra 239,00 dkk

 • Adaptil Diffusor refill 48 ml Adaptil Diffusor refill 48 ml
  Tilbud
  spar 20,-

  Adaptil, Refill 48 ml

  Adaptil Refill flaske med 48 ml

  Vejl. udsalgspris 199,00 dkk

  Fra 179,00 dkk

 • Adaptil Halsbånd

  Halsbånd egnet hunde som viser stress, uro, utryghed og nervøsitet

  Vejl. udsalgspris 249,00 dkk

  Fra 219,00 dkk

 • Adaptil Junior Halsbånd

  Halsbånd til hvalpe, som hjælper med at berolige hunden
  259,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

5 vare(r)

Hvordan virker Adaptil?

Adaptil frigiver luftfrie signaler til hunden, kaldet feromoner, som hjælper hvalpe og hunde i alle aldre med at finde ro og giver dem en mere afslappende hverdag.

Disse tryghedsskabende feromoner som Adaptil frigiver, er de samme som udskilles omkring tævens mælkekirtler, mens den har hvalpe og som signalerer tryghed og samtidig styrker båndet mellem hvalpen og tæven

Adaptil produkterne er altså en kopi af disse fermoner som hunde og hvalpe forbinder med ro og tryghed.

Feromoner er desuden artsspecifikke og påvirker derfor ikke andre dyr eller mennesker i husstanden.

Hvor hurtigt virker adaptil?

Det afhænger af omfanget af adfærdsforstyrrelsen, og for hvilken (de) lidelse (r) du bruger ADAPTIL til. Nogle dyr viser forbedringer inden for en uge, mens det for andre kan tage noget tid. Vi anbefaler, at du altid bruger ADAPTIL i mindst en måned, før du vurderer effekten.

Hvor længe skal jeg bruge produkterne?

Behandlingen skal vare i mindst en måned, selvom forbedring sker hurtigere.

Hvad skal jeg gøre, hvis problemet ikke løses på en måned?

Først og fremmest må du ikke vurdere effekten, før mindst en måned er gået. I nogle tilfælde tager det længere tid at bemærke nogen effekt.

Kontroller, at duftemitteren virkelig er tændt kontinuerligt i 4 uger, og at den er placeret, så feromoner kan spredes uden hindring.

Adaptil Transport, Diffusor og Halsbånd

Diffusoren skal sættes ind i stikkontakt i det rum, hvor hunden opholder sig mest. Den dækker et areal på 50 - 70 m2.

Diffusoren må ikke være tildækket og må ikke placeres under et gardin, bag en dør eller bag / under møbler, da den skal kunne frigive fermonerne bedst muligt. Lad altid være diffusoren være tændt, for at sikre den bedste effekt. Væsken skiftes ca. efter 30 dage, hvor du kan nøjes med en Refill variant. Selve diffusoren bør alligevel skiftes hvert halve år.

Transport Spray'en er kunstigt fremstillet til at efterligne duften som moderen udsender, mens den dier og derfor forbinder hunden duften med ro og tryghed.

Flasken er perfekt til at tage med på ture, og specifikke steder som hunden opholder sig, for eksempel dens hundekurv. Spray aldrig direkte på hunden. Vent derfor 15 minutter med at lukke hunden ind i det område, hvor du har sprayet.

Adaptil Halsbåndet har samme beroligende effekt og vare i 4 uger. Vi tilbyder Adapil Junior Halsbånd samt Halsbånd til store og små hunde. Du indstiller størrelsen, så den passer hundens hals. Husk, at vælg den rigtige størrelse inden du køber halsbåndet.

Fjern halsbåndet inden badning, da det ikke har samme effekt hvis det bliver vådt. Tag det først ud af æsken kort før brug.

For at have en forbedret virkning af feromonerne kan Diffusoren suppleres med sprayen, for eksempel ved at spraye hundens omgivelser / soveområde.

Her på vores webshop tilbyder vi også foder til hvalpe og hunde i alle aldre. Vores hundefoder består udelukkende fra markedets mest anerkendte producenter, så kravene for kvalitet altid står højeste.

Hvor lang tid varer effekten af Adaptil Transport?

Feromoneffekten varer i ca. 2 timer. Når du kører længere afstande, anbefales det at stoppe og hvile hunden med jævne mellemrum og derefter også benytte lejligheden til at sprøjte i bilen / buret eller tæppet.

Opbevar ikke sprayen i bilen om sommeren. Ved høje temperaturer kan noget af alkoholen i sprayen fordampe og skabe et øget tryk i flasken. Jo højere tryk får hætten til at løsne sig, og sprayvæsken løber ud.

Væsken giver normalt ikke pletter på tekstilmaterialer, men på følsomme materialer anbefales det at lave en testspray på et lignende materiale.

Hvor lang tid holder væsken?

Da væsken i flasken aldrig tømmes helt, fordi vægen inde i flasken ikke har adgang til de sidste millimeter væske. Typisk bør flasken skiftes hver måned, og selve diffusoren hver 6. måned.