0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Purina Pro Plan Kattemad

Purina kattemaden er fremstillet til at understøtte et langt og lykkeligt katteliv. Vores Pro Plan kattefoder består af deres veterinærserie, som anvendes til katte med diverse særbehov i alle aldre.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

12 vare(r)

Purina kattmad

Purina går meget højt op i sundhed og velfærd hos vores katte og hunde. Derfor er al Purina kattemaden designet i samarbejde med diætister, dyrlæger og etologer, for at sammensætte det bedste foder der passer til kattens livstadie og behov.

Med kattemad fra Purina Pro Plan styrker du din kats sundhed. Katte har 4 essentielle beskyttelsessystemer, som sammen udgør deres sundhed og velbefindende: hud og pels, fordøjelsessystem, urinveje og immunforsvar. For at fremme kattens sundhed og velvære bedst muligt, er det derfor vigtigt at kattefoderet indeholder bestemte næringsstoffer af høj kvalitet, som bidrager positivt til kattens naturlige systemer.

Med over 80 års erfaring og kontinuerlig forskning inden for kæledyrs sundhed og fodring, har Purina en bred viden om kattens forskellige specifikke ernæringsbehov.

Purina Pro Plans produktlinje af kattemad er baseret på en særlig teknologi som bevarer ingrediensernes kvalitet og næringsindhold på bedste vis, som har stor gavn for foderprodukternes ernæringsmæssige sundhedseffekt.

Foruden vores udvalg af kattemad fra Purina, tilbyder vi også et kæmpe udvalg af mad til katte fra andre mærker, som også er veterinær anbefalet.

Som resultat af deres lange og grundige videnskabelige arbejde, er det muligt for Purina at tilbyde kattemad som dækker kattens individuelle ernæringsbehov, uanset hvilke specifkke særbehov din kat har.

Purina sætter stor ære i at være innovative med deres udvikling af foderprodukter, når det gælder kvaliteten af ingredienserne. Purina Pro Plan Kattefoder indeholder ingen unødvendige tilsætningsstoffer eller farvestoffer. Deres forretningsformål er at fremstille foder som bidrager og forbedrer din hunds og/eller kats liv med dokumenterede sundhedsfordele.

Pro Plan Veterinary Diets

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi et stort udvalg af Purina Pro Plan Veterinary Diets. Dette kattefoder er designet til forskellige aldre og livsperioder, størrelser og har specielt fokus på kattens særlige behov, såsom overvægt, følsomhed, intolerance, fordøjelsesproblemer, nyreproblemer og urinvejsproblemer.

Med Purina Pro Plan Veterinary Diets får du altså dækket ethvert behov hos din kat, som hjælper katten med at udvikle sig optimalt, og leve et langt og sundt liv.

En håndfuld eksempler på Veterinærfoder fra Purina med funktionelle fordele:

Hypoallergenic Katt – En komplet kattefoder, der er videnskabeligt formuleret til at hjælpe med at håndtere intolerance hos katte i alle aldre.

Renal Function Kat – Et komplet sortiment af kattefoder med en begrænset mængde protein og fosfor af høj kvalitet, videnskabeligt formuleret til ernæringsmæssig behandling af kronisk nyresvigt hos voksne katte.

Gastro Intestinal Kat – Foder som har et lavt fedtindhold, hvilket er særligt vigtigt for katte med fordøjelsesproblemer, og indeholder ingredienser, som er lettere at fordøje og optage.

Urinary Kat – Et sortiment af komplet kattefoder, der hjælper med at opløse urinsten fra struvit og reducerer risikoen for dannelse af struvit og oxalatsten.

Obesity Management Kat – Et udvalg af komplet kattefoder, der har vist sig at fremme vægttab og opretholde optimal kropsvægt hos voksne katte.

Fortiflora Katt - Tilskudsfoder der har vist sig at fremme god mave-tarm-sundhed, balance i tarmfloraen og et stærkt naturligt beskyttelsessystem hos katte i alle aldre.

Fælles for alle vores Purina kattemad, er at foderet har dokumenterede fordele til ethvert livsstadie.