0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Flåt- og loppemidler

Køb det rette Loppemiddel til din kat her
Flåter og lopper er stor plage for katte, og kan også medføre farlige sygdomme. Her på siden, tilbyder vi flåt- og loppemidler til katte, som effektivt forebygger og bekæmper dem.

 • Frontline Combo kat, 6 stk

  Velegnet til behandling af katte mod lopper og flåter. Forebygger mod modne loppestadier i...
  319,00 dkk
 • Seresto Vet. Loppehalsbånd til Kat & Hund Seresto Vet. Loppehalsbånd til Kat & Hund
  Tilbud
  spar 120,-

  Seresto Vet. Loppehalsbånd, Kat & Hund

  Effektivt loppehalsbånd til hunde og katte med langtidsvirkende effekt.

  Vejl. udsalgspris 649,00 dkk

  Fra 559,00 dkk

 • Frontline Spray

  Loppemiddel-spray til hunde og katte
  245,00 dkk
 • Flåtfjerner med LED Lys

  Effektiv Flåt fjerner med LED lys, så man kan spotte flåten meget nemmere
  69,00 dkk
 • Advantage Kat 0 til 4 kg

  Velegnet til behandling af katte mod lopper
  174,00 dkk
 • Advantage Kat, 4+ kg

  Velegnet til behandling af katte mod lopper
  179,00 dkk
 • Frontline Pour-on Vet kat 4 stk.

  Velegnet til behandling af katte mod lopper og flåter
  179,00 dkk
 • Capstar Vet tabl kat og hund 1-11 kg

  Velegnet til behandling mod lopper, 1 pakke indeholder 6 tabl
  119,00 dkk
 • MyFleaTrap - ekstra strømforsyning

  124,95 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

9 vare(r)

Stort udvalg af flåt- og loppemidler til katte

Her på siden ilbyder vi et stort udvalg af flåt- og loppemidler til katte til bekæmpelse af lopper og flåter. Bekæmpelse af lopper og flåter anses af mange som værende en umulig opgave. Vi ved hvor generende det er, når man finder en skovflåt eller loppe på sin kat.

Derfor ønsker vi hos Dyrenes Butik, at bekæmpelsen af lopper og flåter skal forløbe problemfrit. Vi har specialiseret os i at finde de helt rigtige flåtmidler og loppemiddel til din kat, så behandlingen af din kat forløber smertefrit.

Vores udvalg tæller blandt andet loppemidler fra anerkendte mærker såsom Advantage og Frontline, som producerer effektive midler til at komme flåter og lopper til livs - både før og efter din kat er blevet angrebet. Du finder desuden en udførelig vejledning til Frontline og Advantage, såvel som vores åvrige produkter mod lus, flåter og lopper.

Forebyggende loppemiddel til din kat

Spray; Loppespray kan bruges i omgivelserne indenfor. Der skal sprayes på dyrets vante opholdssteder såsom kattekurven, tæpperne, sofaen eller lignende. De fleste sprays virker på alle loppens livsstadier. Nogle sprays er giftfrie og indeholder silikone istedet for gift. 

Loppefælder;Loppefælden kan bruges til at slå de lopper ihjel som lige er klækket fra sin puppe, eller er faldet af dit kæledyr. De er miljøvenlige og indeholder ikke giftstoffer. Fælden er opbygget på en teknik, som får loppen til at tro, at et dyr går forbi. Dette gør den ved at udsende et skiftende lys. Loppefælden har en rækkevidde på 12 meter.

Capstar;Tabletter som virker allerede indenfor 30 minutter. Tabletterne indeholder stoffet nitenpyram, som påvirker nervetransmissionen hos lopper og derved dræber dem. Capstar tabletterne er ikke langtidsvirkende og kan derfor gives sammen med et almindeligt flåtmiddel & loppemiddel til kat. 

Foruden flåt- og loppemiddel til din kat, har vi et kæmpe udvalg af kattemad til alle slags katte, uanset hvilke behov eller lidelse den måtte have. Vores kattefoder er af allerhøjeste kvalitet og passer til katte i alle aldre. 

Derfor er lopper og flåter farlige for katte

Når foråret nærmer, så kommer de små blodsugende ektoparasitter også frem. Ektoparasitter er små snyltelevende dyr som lever på overfladen af katte. Udover at være til stor gene for vores katte i form af kløe og hududslæt, så kan de også medføre smitte af livstruende sygdomme. Derfor er det meget vigtigt at give ens kat en forbyggende behandling vigtigt. Alle katte bør behandles hele året rundt, da vi også ser aktive flåter og lopper i vintermånederne. Desværre vælger mange kun at behandle i sommerhalvåret.

Symptomer på at din kat har fået lopper og flåter

- Udbredt kløen

- Urolighed/”tristhed”

- Rustfarvede/kaffegrums lignende korn i pelsen (loppe ekskrementer)

- Hårtab

Er din kat ramt af skovflåter, kan det dog være svært at opdage, da de nærmest er usynlige indtil de har suget blod. Når de er blevet større og har suget blod fra katten, så opdages de som regel under klap og kæl. Generelt er der ikke nogen symptomer ved flåtbid, medmindre flåten har overført en smitsom sygdom. Der kan opstå rødme og ”skældannelse” omkring bidområdet. Har din kat haft en flåt skal bidområdet holdes øje med, så der ikke opstår infektion.

Forebyggelse af lopper og flåter

Det anses af mange ikke som den nemmeste opgave at komme lopper og flåter til livs. Har din kat fået lopper eller flåter, er dit hjem højst sandsynligt også ramt. Til at hjælpe dig af med lopper i hjemmet, finder du på vores webshop, loppefælden MyFleaTrap og dertilhørende tilbehør. Foruden loppenfælden forhandler vi flåttange, luse- og loppekamme samt loppemiddel til katte. Loppemidlet fra Frontline og Advantage anvendes efter din kats vægtklasse, hvormed det er vigtigt, at du kender til denne inden du vælger et katte loppemiddel.

Følgesygdomme fra flåter

Flåter kan desværre medføre smitte af flere forskellige sygdomme. Din kat behøver ikke at være smittet med en sygdom, blot fordi den er blevet bidt af en flåt. Du skal dog være opmærksom på din kat, hvis du opdager en flåt.

Der kan findes mere information om følgesygdommene, og hvordan man behandler sit kæledyr inden på loppe og flåt siden omkring hunde.

Spørg os til råds

Har du spørgsmål, kan du til hver en tid ringe til os eller kontakte os på mail. Hos Dyrenes Butik står vi klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige til din hund. Vi gør vores bedste for, at din hund kan nyde gåture i naturen uden at blive generet af lopper eller flåter. Hvis du oplever, at din hund udvikler andre symptomer end ubehagelig kløe, anbefaler vi at kontakte din dyrlæge.

Vigtigt info omkring flåt & loppemiddel

Loppemidler kan hverken returneres eller byttes, uanset pakkens tilstand. Dette er et lovkrav fra lægemiddelstyrelsen for at forhindre videresalg af loppemidler. Få mere information omkring dette, ved at klikke lige her.

Lægemiddelstyrelsen

Axel Heides Gade 1
2300 København S
dkma@dkma.dk
Tlf. 4488 9595
Fax: 4488 9599