Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Flåt- og loppemidler

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi et stort udvalg af loppe og flåtmidler til bekæmpelse af lopper og flåter hos din kat. Bekæmpelse af lopper og flåter anses af mange som værende en umulig opgave. Vi ved hvor generende det er, når man finder en skovflåt eller loppe på sin kat. Derfor ønsker vi hos Dyrenes butik, at bekæmpelsen af lopper og flåter skal forløbe problemfrit. Vi har specialiseret os i at finde de helt rigtige flåtmilder og loppemidler til dette, så behandlingen af din kat forløber smertefrit. Vores udvalg ser du nedenfor, og du finder desuden en udførelig vejledning til alle produkterne.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

13 vare(r)

Kvalitetsprodukter med forskellige formål

Det anses af mange ikke som den nemmeste opgave at komme lopper og flåter til livs. Har dit kæledyr fået lopper eller flåter, er dit hjem højst sandsynligt også ramt. Til at hjælpe dig af med lopper i hjemmet, finder du på vores webshop, loppefælden MyFleaTrap og dertilhørende tilbehør. Foruden loppenfælden forhandler vi flåttange, luse- og loppekamme samt loppemiddel til både hunde og katte. Loppemidlet fra Frontline anvendes efter din hund eller kats vægtklasse, hvormed det er vigtigt, at du kender til denne.

Spørg os til råds

Har du spørgsmål, kan du til hver en tid ringe til os eller kontakte os på mail. Hos Dyrenes Butik står vi klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige til din hund. Vi gør vores bedste for, at din hund kan nyde gåture i naturen uden at blive generet af lopper eller flåter. Hvis du oplever, at din hund udvikler andre symptomer end ubehagelig kløe, anbefaler vi at kontakte din dyrlæge.

Vigtigt

Loppemidler kan hverken returneres eller byttes, uanset pakkens tilstand. Dette er et lovkrav fra lægemiddelstyrelsen for at forhindre videresalg af loppemidler. Få mere information omkring dette, ved at klikke lige her.

Lægemiddelstyrelsen

Axel Heides Gade 1
2300 København S
dkma@dkma.dk
Tlf. 4488 9595
Fax: 4488 9599