0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Voksen

Alt til den voksne hund

Hos Dyrenes Butik har vi alt det, du har brug for til din voksne hund. Vi tilbyder et stort udvalg af hundefoder til voksne hunde af alle racer og størrelser. Vi har hundefoder til voksne hunde til alle formål og tilbyder fuldfoder, der indeholder alle de gode ingredienser og nærringsstoffer, som din voksne hund har brug for i dagligdagen. Hvis din hund har særlige behov, har vi også kvalitetsfoder til voksne hunde, der for eksempel døjer med urinvejssten og tilbagevendende blærebetændelse eller hunde, der er blevet kastrerede eller steriliserede. Med det rette foder sikrer du din voksne hund et sundt, langt, aktivt og værdigt hundeliv.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 17

  1. 1
  2. 2

Sundt og nærende fuldfoder

Det rette hundefoder og ikke mindst den rette mængde af det er afgørende for din hunds velvære og sundhed. Hos Dyrenes Butik sælger vi udelukkende kvalitetsfoder, der er udviklet af de skarpeste eksperter på området. Vi sælger hundefoder til voksne hunde fra solide mærker som VetPro, Specific, Hills og Royal Canin. Foderet indeholder alle de gode næringsstoffer og ingredienser, din voksne hund har brug for i dagligdagen. Derudover er der gjort meget ud af at udvikle en god smag i hvert enkelt foderprodukt. På den måde er der større chance for, at hunden får en god og succesfuld oplevelse, når den spiser. Fuldfoderet er fyldt med gode vitaminer, mineraler, fedtsyrer og sunde råvarer, der alt sammen er med til at styrke den voksne hunds immunforsvar, tænder, fordøjelse, bevægelighed, pels samt knogler og led. Det afbalancerede hundefoder sikrer optimal sundhed og velvære hos din hund hver dag.


Individuelle ernæringsbehov

Alle voksne hunde har individuelle ernæringsmæssige behov. Det er vigtigt, at du fodrer din hund korrekt alt efter hundens størrelse, race og aktivitetsniveau. Derfor skal du også altid kun betragte fodervejledningen på foderposen som vejledende. Tager din hund for meget på, eller bliver den derimod for tynd, er det vigtig, at du enten fodrer hunden mere eller mindre. Som hundeejer er det meget afgørende, at du altid selv holder godt øje med hunden og dens kropslige udvikling.


Hjælp og rådgivning

For at være helt sikker på, at du fodrer din voksne hund med det helt rigtige hundefoder, har du muligvis brug for noget hjælp og vejledning. Hos Dyrenes Butik er vi altid klar til at rådgive dig om, hvad der er bedst for netop din hund. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring din hunds spisning eller andet.

Udover voksenfoder tilbyder vi også foder til hunde i alle aldre og størrelser.