0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Foder gnaver

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi et stort udvalg af foder til kaniner og marsvin. Vi har forskellige produkter af sundt fuldfoder, der egner sig til både unge, gamle, aktive eller overvægtige gnavere. Vi hjælper dig meget gerne med at finde den fodertype, der passer bedst til dit kæledyr og dets behov. Hos Dyrenes Butik går vi højt op i, at vores madprodukter er af højeste kvalitet og er velsmagende, så det bliver en god oplevelse for din gnaver at spise

 • Supreme Science Selective guinea pig, 1,5 kg Supreme Science Selective guinea pig, 1,5 kg
  Tilbud
  spar 20,-

  Supreme Science Selective guinea pig, 1,5 kg

  Fuldfoder til Marsvin af høj kvalitet med et højt fiberindhold og tilsat C-Vitamin.

  Vejl. udsalgspris 129,00 dkk

  Fra 109,00 dkk

 • Burgess Excel Kaninfoder Burgess Excel Kaninfoder
  Tilbud
  spar 20,-

  Burgess Excel Kaninfoder

  Velegnet som fuldfoder til voksne kaniner.

  Vejl. udsalgspris 159,00 dkk

  Fra 139,00 dkk

 • Burgess Excel Marsvinfoder urter mint

  Velsmagende foder til marsvin med højt C vitaminindhold

  Vejl. udsalgspris 229,00 dkk

  Fra 89,00 dkk

 • Supreme Science Selective rabbit

  Fuldfoder til kaniner af høj kvalitet med et højt råfiberindhold 23 %.
  169,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

4 vare(r)

Kvalitetsfoder til gnavere

Vores marsvin og kaninfoder kommer fra kvalitetsbevidste mærker, og maden er fyldt med alle de gode ingredienser og næringsstoffer, som din kanin eller marsvin har brug for i hverdagen for et godt og sundt liv. Det rette fuldfoder spiller en vigtig rolle i dyrs liv og har indflydelse på, hvordan din gnaver trives, og hvor længe du får glæde af dyret.

Et sund, langt og godt liv

Alle vores foderprodukter indeholder den rette mængde nærringsstoffer og har et højt indhold af vitaminer, proteiner og mineraler, som dit kæledyr har behov for hver dag. Det høje indhold af vitaminer er blandt andet med til at holde dyrets pels og hud ren og sund. Vores fuldfoder indeholder alle de gode ingredienser og sunde råvarer, der har en positiv indvirkning på dit kæledyrs velbefindende. Du kan få mere information om indholdet i de enkelte produkter ved at læse de tilhørende beskrivelser.

Fodervejledning til dit kæledyr

Det kan være svært præcist at vide, hvor meget mad din gnaver har brug for om dagen. Derfor har du under de enkelte produkter mulighed for at følge en fodervejledning, så du nøje kan se, hvor meget dit kæledyr har brug for i forhold til dets vægt, alder og aktivitetsniveau.

I vores webshop finder du foderprodukter til gnavere i forskellige størrelser og aldre. Vi har fx kvalitetsfoder til kaninunger og dværgkaniner og marsvinfoder til fuldvoksne marsvin. Desuden tilbyder vi foder til kaniner, der består af 100 procent sunde ingredienser og understøtter kaninens immunsystem.

Aktiviteter og aktiveringslegetøj til kæledyr

Udover diverse foderprodukter sælger vi også tilbehør og artikler som drikkeflasker og negleklippere samt aktivitetslegetøj til små og aktive kæledyr. Du kan fx købe en snacky legebold, der gør foderprocessen sjov og aktiv. Bolden fyldes med mad, og herefter kan dyret lege med at få maden ud og derefter spise det.