Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tilbehør til hunde

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 104

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. »

Hos Dyrenes Butik i har vi foruden et stort udvalg af foder, pleje og legetøj, et bredt sortiment af tilbehør til hunde. Vi går meget op i, at alle kæledyr skal have det godt, og derfor går vi ikke ned på udstyr. Hos os finder du alt lige fra hundeseler til hundesko. Vi forhandler adskillige mærker og får hele tiden nye varer. Blandt vores hundeseler finder du mærker som EzyDog, Quick-Fit og Julius K9 IDC. Alle forhandles i forskellige farver og størrelser.

Vores hundeskåle, halsbånd og hundesnore fås til både små og store hunde, og findes ligeledes i mange farver. Hertil kan nævnes mærker som Smarty Bowl, EzyDog og Flexi Collection.

Hunde med specielle behov

Vi gør også en dyd i at tilbyde hunde med specielle behov et bredt udvalg af produkter. Her har vi for eksempel PawZs hundesko, der er velegnet til at beskytte hundepoterne. Skoene er anvendelige, hvis din hund er blevet opereret eller er kommet til skade, og poterne har brug for ekstra beskyttelse. De er lavet af 100 % naturgummi, og er designet så de er nemme at sætte på hundens poter.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 36 72 02 01.