0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tilbehør til hunde

Hunde tilbehør i høj kvalitet

Hos Dyrenes Butik forhandler vi alt slags tilbehør til hunde. Hunden er vores bedste ven, så vi går selvfølgelig meget op i, at alle hunde skal have det godt, og netop derfor har vi det bedste tilbehør til hunde. Vores hunde tilbehør og hundeudstyr, er alt fra hundesenge, hundetransportburer, hundeseler, hundeskåle til hundelygter. Du finder vores store udvalg af tilbehør til hunde lige her på siden, hvor du samtidig kan vælge i mellem de forskellige kategorier indenfor vores hunde tilbehør.

 • Orbiloc Adjustable Strap

  Justerbar gummistrap
  59,00 dkk
 • Orbiloc carabiner

  Velegnet til langhåret hunde
  59,00 dkk
 • Orbiloc Dog Dual Rubber Strap

  Sikkerhed til hund i mørket
  49,00 dkk
 • Orbiloc Clip til Dual hundelygte

  Orbiloc Clip til Dual
  44,00 dkk
 • Sporline 20 mm 10m sort Bomuld

  Sporline af bomuld med polstret håndtag
  139,00 dkk
 • Jordspyd, 40 cm

  Spiral Jordspyd: Materiale: Metal
  49,95 dkk
 • Hofleine, Spiralkabel, 5 m

  129,00 dkk
 • Striglehandske

  Velegnet til hund og kat
  49,00 dkk
 • BUSTER Negletang kraftig

  Velegnet til negleklip mellemstore og store hunde
  259,00 dkk
 • Høm Høm hundeposer kraftig model, 50 stk

  Velegnet til store hunde
  19,95 dkk
 • Oster Paw Cleaner

  Velegnet til aftørring af poter og underben
  108,00 dkk
 • Oster Paw Cleaner replacement

  Ekstra klud til Paw Cleaner
  74,00 dkk
 • Buster Håndholdt Pigbørste

  Børste til pelspleje af hund og kat
  62,00 dkk
 • Buster Saks 175 mm

  Saks til pelspleje
  84,00 dkk
 • Buster fin kam

  Kam til pelspleje af hund og kat
  59,00 dkk
 • Buster Filterknuser 9 blade

  Filterknuser til pelspleje af langhåret hund og kat
  99,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 208

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. »

Tilbehør til hunde i alle varianter 

Hos Dyrenes Butik i har vi foruden et stort udvalg af foder, pleje og legetøj, et bredt sortiment af hunde tilbehør. Vi går meget op i, at alle kæledyr skal have det godt, og derfor går vi ikke ned på udstyr. Hos os finder du alt lige fra hundeseler til hundelegetøj til hundesenge.
Blandt vores seler til hunde finder du mærker som EzyDog, Quick-Fit og Julius K9 IDC. Alle seler forhandles i forskellige farver og størrelser.

Vi har både hundeskåle til små og store hunde, som dog også kan bruges hvis du har kat. En hundeskål er et must for alle hundeejere. Vores hundeskåle er slow feeders, forstået på den måde at din hund eller kat vil være længere tid om at spise foderet, så dens sanser stimuleres mens den spiser, hvilket giver en sundere livsstil for dyret. Ligeleds har vi også en foderspand som er god til, når man skal ud at rejse med hunden.

Vores halsbånd og hundesnore fås til både små og store hunde, og findes ligeledes i mange farver. Hertil kan nævnes mærker som Smarty Bowl, EzyDog og Flexi Collection. 

Vores legetøj til hunde måler alt fra sunde og miljøvenlige snackbolde til trækkelegetøj og bolde med lyd, som alle hunde elsker at lege med.

Stort udvalg af hunde tilbehør og hundeudstyr

Vi ved, hvor vigtigt det er, at din hund har det rette hunde tilbehør og hundeudstyr, så hverdagen både bliver nemmere og sjovere for dig som hundeejere.

Hvad enten du er ny hundeejer eller ej, så vil du opdage, at der er noget tilbehør til hunde, som man ikke kan leve uden. Hos Dyrenes Butik holder vi os hele tiden opdateret med de nye trends på kæledyrsmarkedet, så vores brugere altid kan være sikker på, at de kan finde det nyeste og bedste udstyr og tilbehør til hunde hos os. 

Tilbehør til hunde med specielle behov

Vi gør også en dyd i at tilbyde hunde med specielle behov et bredt udvalg af tilbehør. Derfor er selv vores hundeseng lavet til hunde med specielle behov, hvor vi har et par senge, som understøtter led- og rygproblemer hos hunde.

Vi tilbyder de anerkendte mærker

Vi tilbyder tilbehør til hunde fra alle de anerkendte mærker, så vores brugere er forsikret, at de får hunde tilbehør og udstyr af bedste kvalitet. Desuden får vi hele tiden nye og anderledes tilbehør til hunde, så du kan være sikker på, at vores webshop har netop det hundeudstyr og hunde tilbehør, som passer bedst til dig og din hunds behov. 

Ligeledes, tilbyder vi naturligvis et kæmpe udvalg af foder til alle slags hunde hvor du kan finde hundemad til hunde med adskliige specielle behov.