Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kattemad

Hos Dyrenes butik går vi højt op i, at alle katte får det bedste og mest nærende kattemad. Derfor har vi lige netop det foder, som din kat skal bruge, uanset om det er en racekat eller huskat. Vi har et bredt udvalg af kattemad til killinger, voksne og senior katte. Ligeledes, har vi kattefoder til katte som lider af sygdom, eller med helt særlige behov.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. »

Kattemad til alle slags katte 

Ordentlig mad til din kat spiller en rolle for et godt, langt og sundt katteliv. I vores webshop kan du finde et bredt sortiment af kattefoder. Vi har kattemad til killinger, voksne og senior katte. Lider din kat af sygdom, eller har den helt særlige behov, så har vi også et stort udvalg af kattemad til katte med specielle behov. Foruden kattemad finder du også diverse tilbehør, produkter og legetøj til din kat. Vi fører produkter til katte fra verdens førende producenter af kattefoder som f.eks:

Giv din killing det rette foder  

Det er svært at stå for en sød lille kattekilling, og du kan hurtigt komme til at forkæle den med diverse godbidder og små snacks. Men når din kat er killing, er det vigtigt, at du fodrer den med det helt rigtige kattefoder for at sikre katten en god start på livet. En kattekilling vokser og udvikler sig rigtig meget begyndelsen af sit liv. Derfor skal du købe kattefoder, der egner sig specielt til killinger, da dette foder indeholder de ingredienser og næringsstoffer, som din killing har brug for i sin udvikling. Kattefoder til killinger betegnes ofte som vækstfoder og er afbalanceret således, at din killing har de bedste forudsætninger for en optimal knogleudvikling. Samtidig understøtter vækstfoderet den hurtige vækst, som din killing har. Vores webshop er fyldt med velsmagende mad til killinger, hvor både ingredienser og fordøjelighed er i top. Killinger er forskellige, og alt efter hvilken race din killing er, skal du købe det kattefoder, der passer til den. I vores webshop kan du derfor finde en fodringsvejledning, der hjælper dig med den rigtige fodertype og dosering til din killing. Du skal dog altid selv være opmærksom på din killings velbefindende og udvikling i forbindelse med fodring.

Kattemad til voksne katte

Der findes mange forskellige typer af foder til voksne katte. Det skyldes, at fodringsbehovet hos voksne katte er svingende samt det, at kattens race, størrelse og helbred spiller ind i kattens madbehov. Når du skal købe mad til din kat, kan du i de fleste tilfælde blot følge foderposens vejledning for korrekt dosering og madtype.

Hos Dyrenes Butik har vi også lavet en fodervejledning til de enkelte madprodukter, så du kan være sikker på, at du køber det rigtige kattemad. Det skal dog understreges, at selvom du følger fodervejledningen, så er det meget vigtigt, at du altid selv kontrollerer og tjekker din kats sundhed, velvære og fysiske tilstand. I vores webshop kan du blandt andet købe kattefoder til voksne katte fra de populære og kvalitetsbevidste mærker VetPro, Specifik, Royal Canin og Hills, der alle er kvalitetsfuldfoder til voksne katte.

Foder til seniorkatte

Når din kat kommer op i årene, er det særligt vigtigt, at du tilpasser kattens foder. Ældre katte betragtes som seniorkatte, og seniorkatte har særlige behov for foder med de rigtige ingredienser og nærringsstoffer. Seniorkatte svækkes hurtigere end yngre katte og for at beskytte din seniorkat imod sygdom og andre lidelser, skal du fodre din seniorkat med et foder tilpasset seniorkatte. Det rigtige foder kan have stor indflydelse på din kats sundhed, tilstand samt kattens levetid. I vores webshop tilbyder vi velsmagende kvalitetsfoder til seniorkatte fra top mærkerne. Alle vores madprodukter til seniorkatte har en tilhørende fodringsvejledning og er gennemtestede. Det sikrer dig og din kat de bedste forudsætninger for god, nærende og velsmagende kattefoder.     

Vi har foder til katte med særlige behov

Nogle katte kan have særlige behov til kattemad og fodertyper. Desværre døjer nogle katte med sygdomme eller lidelser som allergi, led- og slidgigt, blærebetændelse, stress, tandproblemer samt andre dårligdomme. Især lider en stor andel af katte af overvægt. Ejer du en overvægtig kat, kan du med fordel fodre din kat med slankefoder. I vores webshop finder du gode og klinisk dokumenterede produkter af slankefoder, der forhindrer vægtstigning hos din kat. Desuden finder du et stort udvalg af produkter og hjælpemidler til din kat med

eller intensiv foder til katte, der har været ude for en ulykke, er blevet opereret eller har været alvorlig syg og derfor har brug for intensiv ernæring.

Foder til katte med allergi

Allergi er desværre en hyppigt forekommende lidelse, der nedsætter kattens livskvalitet. Heldigvis kan allergi typisk behandles med den rette kost. Hos Dyrenes Butik finder du et stort udvalg af foder og kosttilskud til katte med allergi eller foderintolerance. Prescription Diet Feline ULTRA Allergen-Free er et velafbalanceret fuldfoder til unge og voksne katte med allergi i hud eller tarmkanal. Foderet er tilsat høje mængder næringsstoffer, som understøtter kattens hud og pels.

Foder til steriliserede eller kastrerede katte

Når din kat er blevet steriliseret eller kastreret er det vigtigt at den får den rette kost. Ved sterilisering eller kastration ændres kattens forbrænding, ide stofskiftet nedsættes. Det i kombination med at katten ofte får en øget appetit øger risikoen for at katten bliver overvægtig. Derudover er der også en øget risiko for urinvejssten og sukkersyge, da en steriliseret eller kastreret kat drikker og tisser mindre. Det er derfor meget vigtigt, at katten får en balanceret kost, så man undgår overvægt eller andre sygdomme.

Hos Dyrnes Butik finder du et stort udvalg af kosttilskud og foder til steriliserede katte. Katte som bliver steriliseret som helt unge, har nemlig behov for et særligt næringsrigt foder, så de stadig kan vokse. Vil tilbyder f.eks. Specific FND Neutred Young, som er et foder der er specielt designet til ungkatte. Foderet kan anvendes af alle katteracer.

Når din kastrerede eller steriliserede kat er over 12 måneder, kan man begynde at give den foder til fuldvoksne katte. Virbac HPM Adult Cat Neutered har et lavt energiindhold, så man kan begrænse kattens kalorieindtag. I kombination med foderets fiberindhold opnår katten stadig en god mæthedsfornemmelse. Foderet indeholder også et lavt indhold af stivelse, hvilket er godt for kattens fordøjelse, da det skaber en god balance i tarmfloraen. Katte, som kun færdes indendørs, anbefaler vi at give fem gram mindre foder i forhold til katte, som både færdes indendørs og udendørs, da udendørsaktiviteter ofte betyder en større forbrænding.


Det er vigtigt, at du holder øje med, hvordan din kat udvikler sig, så den hverken bliver for tyk eller for tynd. Det kan være nødvendigt at se bort fra foderets anvisninger og selv regulere, så din kat får et sundt spisemønster og en god spiseoplevelse. Hvis du er i tvivl om, hvilken slags kattefoder du skal vælge til din kat, står vi klar til give råd og vejledning.

Dyrenes Butik er en del af AniCura

Dyrens butik er en dansk virksomhed beliggende i Herlev. Vi har specialiseret os i kvalitetsfoder til kæledyr. AniCura er Europas førende kæde af dyreklinikker og dyrehospitaler og alene i Danmark finder du AniCura i mere end 13 byer. Vi brænder for at give vore kæledyr det bedste liv og med mere end 4000 dyrlæger og veterinærer i familien, er vi på forkant med den seneste udvikling indenfor kost, pleje og diæter til katte. 

Kattefoder og smagsgaranti

Det kan være en god ide, at prøve andre smagsvarianter eller produktvarianter, da variation kan være en god ide og handler du hos Dyrens Butik behøver du ikke være bekymret for om foderet fungerer for din kat, vi yder nemlig smagsgaranti. Smagsgaranti betyder at du får pengene refunderet indenfor 14 dage hvis katten ikke bryder sig om det nye foder. Du kan læse mere om smagsgarantien her.
Uanset om din kat er killing, voksen eller gammel, døjer med sygdom eller andre lidelser, så er det vigtigt, at du giver din kat det helt rigtige kattemad. Du bør altid følge fodringsvejledningen nøje, men hvis du er i tvivl om din kats behov eller blot har spørgsmål i forbindelse med din kats velbefindende, så er du altid velkommen til at kontakte Dyrenes Butik. Du kan ringe til os på tlf. 70 27 07 01 eller du kan henvende dig til en af vore klinikker du finder den nærmeste her.