Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

PureLife

PureLife er en serie af kvalitetsfoder, der udelukkende består af naturligt og GMO-frit foder. PureLife tror på at alle hunde fortjener det bedste hundefoder, der er tilpasset hundens specifikke behov. Foderet er kun tilsat naturlige kilder til næringsstoffer, som er essentielt for hundens kostbalance, herunder frugt, grøntsager. hørfrø, aloe vera og æblefibre. 85% af proteinerne i foderet er af animalsk oprindelse, hvilket gør foderet velsmagende og vegnet til hundes kødspisende natur.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

5 vare(r)

PureLife 100% naturligt hundefoder

PureLife fødevarer er perfekt tilpasset hundenes sande natur for at sikre deres lykke hver dag.

Foderet er en naturlig kilde af næringsstoffer, der er afgørende for hundenes kostbalance (frugt og grøntsager, aloe vera, linfrø, æblefibre, marine aktive fordele)

Indholdet af animalsk proteiner (fisk og kød), er af høj næringsmæssig kvalitet.

Indeholder ingen farvestoffer

Vegetabilske GMO-Fri råmaterialer

Indeholder naturlige antioxidanter


Velsmagende og Naturligt

Ekstremt velsmagende hundefoder, som er egnet til hundens kødædende karakter (85% af proteinerne er af animalsk oprindelse, 0% korn, 0% gluten)

Meget let fordøjelige ingredienser. Væsentlig mangfoldighed af frugt og grøntsager, for at give hunden naturlige næringsstoffer, der er afgørende for dens immunforsvar og velbefindende (antioxidanter, fibre, vitaminer)

De anerkendte egenskaber hos Aloe Vera giver din hund en fordøjelseskomfort og hjælper hunden med at helbrede ordentligt fra små daglige sår.

Omega 3 og 6 essentielle fedtsyrer, aminosyrer og biopeptider til en sund hud og en silkeagtig pels (Marine aktiv fordel, rapsfrø, linfrø)