0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

kosttilskud og plejemidler

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

5 vare(r)

Kosttilskud og plejemidler til din gnaver

Hos Dyrenes Butik har vi et stort sortiment af forskellige kosttilskud og plejemidler til din gnaver. Nogle gnavere har brug for lidt ekstra pleje eller kost ved siden af det daglige foder, og hos Dyrenes Butik tilbyder vi kosttilskud og plejemidler til gnavere i alle aldre og størrelser. Hvis din kanin, hamster, chinchilla eller marsvin lider af forstoppelse eller tynd mave, småskrammer, irriteret hud eller tandkødsproblemer, har vi kvalitetsbevidste og velsmagende plejeprodukter, der hjælper kæledyret godt videre.

Vi hjælper med at finde den bedste løsning

Der kan være stor forskel på, hvilke kosttilskud og plejemidler gnavere har brug for, og derfor er det vigtigt, at du får det helt rigtige produkt til netop dit kæledyr og dets udfordringer. Alle vores produkter er nøje udvalgte og er af højeste kvalitet. Hos Dyrenes Butik ønsker vi, at dit kæledyr får den bedst mulige hjælp, der er med til at give et godt, langt og sundt dyreliv. For at din kanin, hamster, chinchilla eller marsvin hurtigt får det godt igen, er vi naturligvis behjælpelige med information og vejledning om de enkelte produkter, så vi sammen finder den bedste løsning for dit kæledyr. Du kan også læse mere om varen ved at klikke ind på de forskellige emner.

Du er altid velkommen til at kontakte Dyrenes Butik eller komme forbi vores butik i Rødovre, hvis du har spørgsmål til, hvad der er bedst for din gnaver. Vi glæder os til at hjælpe dit kæledyr godt videre.