0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Analkirtler Hund

Problemer med analkirtlerne er et udbredt problem hos hunde. Glandex Soft Chews blev skabt specielt for at hjælpe hunde af med dette problem. Glandex er bløde godbidder med smag af jordnøddesmørgodbidder, som fremmer fordøjelsen og understøtter en naturlig tømning af analkirtlerne på din hund. Glandex er super effektive og anbefales af dyrlæger. Køb dem her til en rigtig god pris.

 • Glandex Soft Chew til hunde

  Godbidder til hunde som understøtter den normale analkirtelfunktion.
  199,95 dkk
 • Glandex Wipes, 75 stk

  Vådservietter til rengøring af endetarmsområdet
  179,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

2 vare(r)

Tegn på at din hund har problemer med analkirtlerne

 • Overdreven slikken af endetarmen

 • Din hund har vanskeligheder ved afføring

 • Din hund trækker med rumpen på gulvet

 • Dårlige lugte fra analkirtlerne

 • Blod i afføringen eller hævelse omkring endetarmen

 • Pludselige forsøg på at slikke/bide sig i halen eller endetarmen

 • Problemer med at besørge

 • Smerter eller ubehag ved berøring af bagparten

Hvornår bruges Glandex Soft Chews

Glandex bruges til hunde med problemer i analkirtlerne, og kan også bruges til hunde som ofte har brug for tømining af analkirtlerne.

Glandex fremmer den normale analkirtelfunktion, og bidrager til en fast og fyldig afføring, som sikrer at analkirtlerne tømmes naturligt, hver gang din hund besørger. Glandex indeholder ligeledes naturlige ingredienser som fremmer et sundt og normalt fordøjelsessystem. Glandex gives som godbidder, og er bløde og velsmagende.

 

Millioner af hunde er påvirket af problemer med analkirtler

Problemer med analkirtler påvirker millioner af hunde og er derfor et meget almindeligt, men frustrerende problem. Problemer med analkirtlerne opstår, når hundens analkirtler bliver overfyldte, blokerede eller irriterede. Alle hunde har to små kirtler (nogle gange benævnt analsække) nær analåbningen. Disse kirtler, der typisk er på størrelse med en lille drue, frigiver normalt et par dråber duftmarkeringsvæske, hver gang din hund skider.

Når hundens analkirtler bliver blokeret eller hævede, kan de forstørres, hvilket skaber ubehag for din hund. Din hund vil prøve at udløse dette pres ved at køre numsen henover gulvet eller at slikke numsen.

Hvis du ser dette, kan din hund muligvis have symptomer på analkirtel problemer. Udover at køre bagdelen henover gulvet, kan andre symptomer på analkirtel problemer hos hunde være en fiskeagtig luft eller bare en dårlig lugt fra din hund, overdreven slikning af bagenden, ubehag når hunden er på gåture eller bare sidder, anstrengelse for afføring eller rødme / hævelse i nærheden af bagenden.

Hvordan opstår analkirtel problemer hos hunde

Der kan være mange underliggende årsager til at hunde får problemer med analkirtler og faktisk er det ofte en kombination af årsager. Den mest almindelige årsag til analkirtelproblemer er dårlig mave-tarm sundhed. For at analkirtlerne kan blive tømt, har de brug for en fast og sund afføring.

Hvis dit kæledyr har en lille, blød eller har løs afføring, vil det være meget vanskeligt for kirtlerne at tømme ordentligt. En anden almindelig årsag til problemer med analkirtler er allergier. Allergier hos kæledyr manifesterer sig som rød og betændt hud. Dette kan påvirke forskellige områder af dit kæledyr (ører, poter, mave osv.), Herunder området omkring analkirtlerne. En anden hovedårsag til problemer med analkirtler skyldes dit kæledyrs anatomi. Hvis din hunds analkirtler er placeret unormalt (typisk for lavt eller for langt internt) kan det blive vanskeligt for kirtlerne at tømme uden hjælp.

Hvornår bør man kontakte en AniCura Dyrlæge?

Selvom det kan se sødt og sjovt ud, når din hund kører numsen henover gulvet, så er analkirtel problemer, som ikke bliver behandlet.bestemt ikke sjovt for hundene. Når du ser din hund køre rumpen henover gulvet, er det et tegn på smerte og ubehag, hvor dit kæledyr forsøger at afhjælpe trykket ved at trække bagenden på jorden.

Hvis analkirtlerne ikke er i stand til at tømme sig selv uden hjælp, skal din dyrlæge udtrykke dem manuelt. Problemer med analkirtler, der ikke er kontrolleret, kan udvikle sig til en infektion, herunder en mere alvorlig infektionstype.

Analkirtelinfektioner kræver typisk receptpligtig medicin fra din dyrlæge inklusive antibiotika. Hvis kirtlerne er blevet til en byld, skal der en mindre kirurgisk behandling til, for at dræne bylden. En analkirtel byld kan optræde som en stor klump eller rød hævelse under dit kæledyrs hale. Hvis bylden allerede er sprunget, vil du kunne se en blødning komme fra dit kæledyrs bagende.

Hvad kan man gøre hjemmefra

For at din hunds analkirtler tømmes normalt, har de brug for store faste afføringer for at skabe tryk under afføring. Her er det, at kvalitets hundefoder kommer ind i billedet, da en diæt af høj kvalitet med de rette ingredienser og næringsstoffer er afgørende for at sikre en sund afføring og en sund analkirtelfunktion.

Brug af et analkirtel tilskud som Glandex kan hjælpe med at sikre, at dit kæledyr får den anbefalede mængde daglige fibre, og hjælper også med at understøtte de underliggende årsager til problemer med analkirtel. Når Glandex bruges regelmæssigt sammen med hundefoder af høj kvalitet, kan det hjælpe med at understøtte normal analkirtelfunktion og sunde tarmbevægelser.

I videoen herunder, kan du se hvordan Glandex afhjælper din hund med analkirtler problemer.