0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kattelegetøj

Kattelegetøj til stimulering af din kats sanser
Det er utroligt vigtigt at aktivere ens kats sanser. Det har nemlig stor betydning for dins kats udvikling, sundhed og intelligens. Derfor har vi et bredt udvalg af forskelligt kattelegetøj, så du kan udfordre din kats sanser.

 • KONG Curlz Teaser kattespyd

  Kattespyd med fjer, som sørger for sjov leg med katten
  59,00 dkk
 • KONG Better Buzz Bee

  Blødt kattelegetøj med kattemynte. Vinger med knitrende materiale.
  64,00 dkk
 • KONG Purrsuit Whirlwind, Ø 8 cm

  Kattelegetøj. Batteridrevet kugle med hale til leg. 2 AA batteri inkluderet
  139,00 dkk
 • KONG Softies Buzzy Llama

  Sjovt plyslegetøj til katte som vibrerer når man hiver i halen. Med lyd og kattemynte
  59,00 dkk
 • Savic, Pet Enigma Aktivitet Savic, Pet Enigma Aktivitet
  Tilbud
  spar 40,-

  Savic, Pet Enigma Aktivitetslegetøj

  Enigma er et interaktiv intelligent legetøj for kat og små hunde

  Vejl. udsalgspris 239,00 dkk

  Fra 199,00 dkk

 • KONG Infused Tipping Treat, 10x8cm

  Gyngende kattelegetøj med catnip, godbidgemmer og fjedre der opfordrer katten til leg
  79,00 dkk
 • KONG Pull-A-Partz Cheezy, Kattelegetøj

  Sjovt varierende legetøj til din kat, som har 3 lege i 1. Fyldt med premium catnip
  79,00 dkk
 • KONG Cat Stellar Teaser, 46cm

  Kattespyd i regnbuens farver, med stjerne.
  74,00 dkk
 • GiGwi, Feather Teaser med hale, 53 cm

  Kattelegetøj der stimulrerer det naturlige jagt instinkt hos din kat.
  59,00 dkk
 • KONG Cat Kitten Teddy Bear

  Sjovt og interaktivt KONG legetøj til specielt udviklet til killinger. Med catnip.
  39,00 dkk
 • KONG Cat Window Teaser

  Legetøjet stimulerer din kats naturlige jagt instinkt, og kan fastgøres på overflader. Den er...
  69,00 dkk
 • Dogman Kicker med lyd, kattelegetøj 8x28cm

  Stor kicker med skratter, sisal og blødt plys
  39,00 dkk
 • Dogman Vibrerende Skildpadde 7cm, Kattelegetøj

  Dogmans vibrerende skildpadde opmuntrer katten til at bruge sit naturlige jagtinstinkt.
  39,00 dkk
 • Dogman Larve Bamselegetøj med Kattemynte, 26cm

  En stor bamse-larve, som er sjov at jage. Med kattemynte
  39,00 dkk
 • Melody Chaser, 8,5x22cm, Kattelegetøj

  Kattelegetøj produceret i tykt karton, med plys og reagerer med fuglekvidder på selv den...
  89,00 dkk
 • Melody Chaser, 7,5x14cm, Kattelegetøj

  Interaktivt legetøj med melodi til katten. Produceret i plys. Med chip. Reagerer på let berøring.
  74,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 28

 1. 1
 2. 2

Det er vigtigt med legetøj til katte

Kattelegetøj er utroligt godt for din kat, da det hjælper med at aktivere og stimulere kattens sanser som er meget vigtigt. Det gælder både fysisk og mentalt, da det har stor betydning for din kats udvikling, sundhed og intelligens. For at sikre, at din kat vedbliver sund, frisk og veloplagt, er det vigtigt hele tiden at udfordre dens sanser. Du kan nemt underholde og aktivere din kat med forskelligt kattelegetøj. Katte er et legesygt dyr, og derfor bør din kat også have forskelligt kattelegetøj at vælge i mellem, så den ikke bliver rastløs.

Hos Dyrenes Butik forhandler vi alt inden for sjovt, farverigt og sødt kattelegetøj, der aktiverer din kat og stimulerer dens hjerne samt intelligens. Samtidig er kattelegetøj en god måde at holde din kat beskæftiget på, når katten er alene hjemme. Du mindsker risikoen for, at katten kommer til at kede sig og lave ulykker i hjemmet. Her i webshoppen finder du et stort sortiment af kattelegetøj til katte i alle aldre og størrelser.

Vi har alle former for kattelegetøj

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi kattelegetøj til alle slags katte og i alle varianter. Katte er rovdyr, så derfor er kattelegetøj med bevægelse, naturligvis noget der tiltrækker de fleste katte. Til netop dette formål, anbefaler vi kattelegetøj med indbygget fiskestang eller snor, som opfylder kattens instinktive ønske om at forfølge, jage og fange. Her er både Kong Hugga Wubba cat, KONG cat Chase Craze, eller KONG Cat Feather Teaser rigtig godt legetøj til katte.

Foretrækker din kat at lege for sig selv, så er kattelegetøjet KONG Cat scratcher og KONG Cat Tropics Fish helt oplagte valg. Uanset, hvilket legetøj din kat foretrækker, så vil din kat elske, at blive forkælet med nyt, spændende kattelegetøj, der udfordrer dens sanser, hvilket er med til at holde den sund, rask og veloplagt.

Hvis dit nyindkøbte kattelegetøj ikke lader til at være det mest interessante legetøj for din kat, så anbefaler vi, at du giver kattelegetøjet noget catnip spray som du kan købe her, dette vil med sikkerhed gøre alt dit kattelegetøj interessant for din kat.

Foruden kattelegetøj, har vi et kæmpe udvalg af kattefoder, som velegner sig til katte i alle størrelser og aldre. Vores kattemad tager naturligvis højde for adskillige lidelser og allergier hos katte, så du med garanti kan finde det rette foder til din kat hos os.

 

Har du en indekat?

Er din kat en indekat, så har den et endnu større behov for at få dens sanser stimuleret med kattelegetøj. Det er vigtigt at aktivere din indekat med en masse forskelligt kattelegetøj, for at hjælpe med at give din indekat et sundt og gladere liv, og samtidig vil legetøjet også hjælpe din kat, til ikke at blive overvægtig. Det er nemlig et problem hos mange indekatte, at de ikke får nok motion og derved bliver overvægtige, derfor er det vigtigt med kattelegetøj eller udfordrende snackbolde, som gør, at din kat skal bruge energi på at få fat i foderet. Hertil er snackbolde såsom Kong Wobbler ideelle, men vi tilbyder en række forskellige snackbolde, som kommer i forskellige farver og størrelser, så du med sikkerhed kan finde lige netop den snackbold, du synes passer til din kat.

Katten efter musen

Af natur er de fleste katte glade for at bevæge sig og bruger nemt meget tid på at jage mus. Fangelegen appellerer til kattens naturlige instinkter og stimulerer kattens sanser. Hos Dyrenes Butik bakker vi op om aktivering af de naturlige instinkter hos dyr, og derfor finder du et bredt udvalg af kattelegetøj, der netop har det til formål. Vi tilbyder blandt andet et stort udvalg af bolde med bjælder. Lyden fra bjælderne får hurtigt kattens opmærksomhed og giver den lyst til at lege og jage bolden. Leg med boldene er god motion for katten og opfylder dyrets instinktive behov for at forfølge, jage og fange et bytte. Derudover tilbyder vi sjove drillepinde, der fungerer som små fiskestænger, hvor der er fæstnet et tøjdyr på enden af snoren. Med drillepindene kan du nemt hygge med din kat og aktivere den med sjov fangeleg i lang tid. Vi forhandler desuden spændende laserlys til inaktiv leg med katten, foderdispensere, tøjdyr i slidstærke materialer og udfordrerende snackbolde, der gør måltidet sjovt og anderledes.


Brug forskelligt legetøj som aktivitetsudstyr

De fleste katte finder alle former for kattelegetøj sjovt og underholdende. Katte synes også, at det er sjovt at lege med dens ejer, hvilket samtidigt styrker jeres bånd. For ikke at risikere, at dyret bliver træt af udstyret og begynder at kede sig med det, kan det være en god idé at veksle mellem, hvad der er tilgængeligt for katten. Sørg for at have et stort udvalg af kattelegetøj at vælge mellem. På den måde kan du skifte med, hvad der skal være fremme og tilgængeligt for katten at lege med. Gem noget af udstyret væk i nogle perioder og tag det så frem igen, når der er gået et stykke tid. Så føler katten, at det er noget nyt og mere spændende legetøj, der pludseligt kommer frem. 

Kradsetræer til katte, er et must for katte men især indekatte, da de ikke får brugt kløerne i naturen, så i stedet for at de ødelægger dyre møbler bør man have et kradsetræ eller bræt, når man har indekat. Udekatte har også bedst af at have kradsetræ, da det appellere tii deres naturlige instinkter. Har du en udekat, anbefaler vi ligeledes at få installeret en kattelem i hjemmet, så den altid har mulighed for at komme ud og jage og bruge dens naturlige egenskaber.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst aktiverer netop din kat, er du altid velkommen til at kontakte Dyrenes Butik. Vi guider dig gerne til, hvordan du bedst undgår kedsomhed hos din kat.