0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mave/tarm problemer

Skånekost til hunde med sart mave - find den rette diæt her!

Hunde kan til tider få problemer med mave-tarmkanalen. Dette kan komme til udtryk gennem tynd mave, opkast eller i nogle tilfælde kan det være fordøjelsesproblemer, såsom diarré. Her på siden forhandler vi velafbalanceret diæter / skånekost til hunde med mave- / tarmproblemer. Vi tilbyder et stort udvalg af skånekoster og tilskud til din hund. Det anbefales altid, at du taler med en dyrelæge, hvis din hund lider af fordøjelsesproblemer eller vedvarende problemer med tynd mave.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 38

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skånekost - drøjer din hund med tynd mave? 

Se vores lille video, hvor vores dyrlæge fra AniCura, forklarer, hvorfor man bør give sin hund en skånekost, og hvad den består af. Det kan være, hvis din hund lider af mave-tarm problemer, såsom tynd mave.


Udover, produkter til hunde med marve og tarm problemer, tilbyder vi naturligvis også et bredt udvalg af hundefoder til alle slags hunde.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om din hund har brug for en skånekost, så er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål på mail: netbutik@anicura.dk eller tlf: +45 70 27 07 01