0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mave/tarm

Skånekost til hunde - find den rette diæt her!

Hunde kan til tider få problemer med sygdomme i mave-tarmkanalen. Det kan vise sig om diarré eller opkast eller i nogle tilfælde være fordøjelsesproblemer. Hos Dyrenes butik forhandler vi velafbalanceret diæter til hunde med netop disse sygdomme. Vores foder indeholder EPA og DHA, der begge har en gavnlig effekt på betændelsestilstande i tarmsystemet. Her på siden, finder du vores store udvalg af foder og tilskud til din hund. Det anbefales altid, at du taler med en dyrelæge, hvis din hund lider af fordøjelsesproblemer.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 32

  1. 1
  2. 2

Skånekost - drøjer din hund med diarré? 

Se vores lille video, hvor vores dyrlæge fra AniCura, forklarer, hvorfor man bør give sin hund en skånekost, og hvad den består af. Det kan være, hvis din hund leder af mave-tarm problemer, såsom diarré.


Udover, produkter til hunde med marve og tarm problemer, tilbyder vi naturligvis også et bredt udvalg af hundefoder til alle slags hunde.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om din hund har brug for en skånekost, så er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål på mail: netbutik@anicura.dk eller tlf: +45 70 27 07 01