0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Svenska DjurApotek

Svenska Djurapotek fremstiller fodertilskud i den absolutte topklasse til hunde og katte. Alle produkter er fremstillet efter samme høje standard som menneskelige kosttilskud. Her finder du vores udvalg fra Svenska Djurapotek til billige priser.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

10 vare(r)

Svenska Djurapoteket – Kvalitets kosttilskud til hunde & katte

Svenska Djurapotektet har siden 2009 leveret kvalitetsprodukter til hunde og katte i Sverige. Svenska Djurapotektet har hovedkvarter og lager i den Skånske by Anderslöv. Nu fås produktet også hos dyrenesbutik.dk til levering i hele Danmark

Folkene bag Svenska Djurapotek har oprindeligt beskæftiget sig med kosttilskud til mennesker, de trænede selv hunde på højt niveau og synes der manglede fodertilskud til dyr i en høj kvalitet og til en rimelig pris. I 2009 tog de derfor initiativ til at begynde at udvikle fodertilskud til  hunde og katte.

Svenska Djurapotek har gennem tiderne udviklet en lang række kost- og fodertilskud til hunde og katte og langt de fleste finder du her på dyrenesbutik.dk. Blandt de mest populære er Lakseolie fra norske laks, men også deres produkter til forebyggelse og understøttelse af sunde led er meget populære, bl.a. ledsupport max.

Svenska DjurApotekets produkter

Led og bevægelse: Forebyggelse er langt bedre end en kur eller behandling, med Ledprodukter fra det Svenska DjurApotek forhindrer og passer du på din hunds led fra den er hvalp til den er en senior hund.

General sundhed: Svenska DjurApotek har en række produkter, som sørger for flot skinnende pels, bløde poter, rene ører og god mundhygiene, som er tegn på at dit dyr har det godt.

Energi og genopbygning: Vi tilbyder en række produkter fra Svenska DjurApotek, som er velegnet særligt aktive hunde, hvor et ekstra tilskud kan give de bedste forudsætninger til at præstere.

 

Svenska Djurapotek´s produkter har allerede opnået stor udbredelse og anerkendelse i Danmark og Norden, særligt blandt af ejere af hunde med en aktiv livsstil som f.eks. sportshunde og jagthunde. Men i det hele taget bliver det mere og mere udbredt at understøtte kæledyrets velbefindende ved at supplere med kosttilsskud.

Alle produkter er fremstillet i Sverige og er underlagt det Svenske Landbrugsråds kontrol og myndighed. Ved at have egen produktion sikres sporbarhed, samt at produkterne kan leveres til den kvalitetsbevidste forbruger til meget konkurrencedygtige priser.

Se det store udvalg af kvalitetsprodukter til hund og kat hos dyrenesbutik.dk her på siden.