0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hill's Science Plan kattemad

Køb Hills Science Plan kattemad her
Vi har et stort udvalg af Hills Science Plan og Vetessential her på siden. Vi har dag til dag levering på hverdage samt gratis fragt på ordre over 499,- Når du køber Hills kattemad hos os, er du også sikret af vores smagsgaranti.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

6 vare(r)

Stort udvalg af Hills Science Plan

Kattemad fra Hill’s Science Plan er fremstillet i den højeste kvalitet. Der bliver nemlig brugt gode, naturlige ingredienser og ingen kunstige smags-, farve- eller konserveringsstoffer. Eksperterne fra Hill’s Science Plan ved også, at god ernæring ikke kun handler om kvalitetsingredienser. Den helt rigtige balance mellem næringsstofferne har også en stor betydning. Selve foderet produceres i en balance mellem 50 forskellige næringsstoffer, og denne balance baseres på baggrund af kattens alder og specielle behov. Bag produkterne ligger mange års forskning og ernæringsvidenskab, så din kat kan få det bedste. Du kan derfor være sikker på, at med Hill’s Science Plan får din kat et godt og næringsrigt foder, som understøtter dens immunsystem.

Specialfremstillet kattemad

Hill’s Science Plan tilbyder kattemad til katte i alle aldre og med specielle behov eller problemer. Alt efter din kats alder har den nemlig forskellige behov. Hvis du har en killing, kan vi anbefale Hills Science Plan VetEssentials Kitten, som er et velbalanceret fuldfoder til killinger. Det indeholder for eksempel udvalgte vitaminer og mineraler, så din killing udvikler sunde tænder. Når din killing bliver 1 år, kan den betegnes som en voksen kat. Til katte i alderen 1-8 år har vi Hills Science Plan VetEssential Young Adult. Med dette foders sammensætning af proteiner og fedt kan du hjælpe din kat med at bevare idealvægten. Når du har lyst til at forkæle din kat, kan du med Hills Science Plan Feline Adult Chunks in Gravy gøre din kats foderskål lidt mere spændende. I dette produkt har din kat mulighed for at smage både kylling, fisk og okse. Se hele vores store udvalg af kattefoder, som ligeledes egner sig til alle slags katte, da vores kattefoder altid er specialfremstillet i forhold til din kattes særlige behov. 


Problemer med hårboller

Hvis du er på udkig efter foder til katte, der er plaget af hårboller, kan vi tilbyde en løsning. Hills Science Plan Hairball Adult er udviklet til lige præcis det problem. Det er et foder, som både reducerer dannelsen og ophobning af hårboller, samtidig med at det understøtter fordøjelsen. Hårboller er et helt normalt fænomen hos katte, men det kan gå hen og blive et problem. Hvis din kat for eksempel kaster ufordøjeligt materiale op, så bliver man nødt til at hjælpe. Udover hjælp gennem foder kan du også rede din kats pels dagligt, så den føler et mindre behov for slikke den. Symptomerne på hårboller kan også godt ligne andre mavesygdomme, og vi anbefaler derfor, at du opsøger en dyrlæge, hvis du har mistanke om andre lidelser. Flåt- og loppemidler er som regel et tema, når man har kat, fordi de elsker at rende rundt i naturen, hvor de små blodsugende dyr også opholder sig, og da de kan medføre farlige sygdomme, bør man altid være på forkant med flåter og lopperne som katteejer.  

Hjælp til at nå kattens idealvægt

Overvægt kan betyde nedsat livskvalitet for din kat, og det er derfor vigtigt at gribe ind, hvis din kat vejer for meget. Hill’s Science Plan har også udviklet et særligt foder til katte med fokus på forebyggelse af fedme. Hills Science Plan Feline Adult Light Chicken er et lightfoder, som man kan give til katte i alderen 1-6 år. Det har et højt fiberindhold, så din kat føler sig mæt i længere tid. Du kan eventuelt langsomt udskifte din kats normale foder med lightfoderet ved at lave en foderkombination af de to produkter. Hills Science Plan Feline Adult Light Chicken har smag af kylling, så din kat får den bedste smagsoplevelse. Det er nødvendigt at gribe ind og begynde at give din kat slankefoder, hvis din kat er overvægtig, men det er ligeledes vigtigt at have en masse kattelegetøj, så den altid kan udfolde sig og bruge dens instinkter og på den måde holde sig fit. 


Vejledning til Hills Science Plan

Vi kender produkterne fra Hill’s Science Plan og vil gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige til din kat. Du skal derfor altid være velkommen til at skrive eller ringe ind til os, hvis du har spørgsmål. Hvis du allerede har købt produktet, men kommer i tvivl om noget derhjemme, må du endelig kontakte os, så vi kan vejlede dig på bedste vis. Med Hill’s Science Plan kattemad kan du give din kat de bedste betingelser for et godt og langt liv.