0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hills Science Plan Kat

Her på siden, har et stort udvalg af Hills Science Plan til katte. Vi har dag til dag levering på hverdage samt gratis fragt på ordre over 499,- Når du køber Hills kattemad hos os, er du også sikret af vores smagsgaranti.

 • Hills VetEssentials Growth, Kitten, Chicken Hills VetEssentials Growth, Kitten, Chicken
  Tilbud
  spar 30,-

  Hills VetEssentials Kitten, Chicken, 3 kg

  Killingefoder som giver en sund vækst og udvikling med stærk immunitet

  Vejl. udsalgspris 369,00 dkk

  Fra 339,00 dkk

 • Hill's Science Plan Adult Cat food Chicken, 10kg Hill's Science Plan Adult Cat food Chicken, 10kg
  Tilbud
  spar 80,-

  Hill's Science Plan Adult Cat - Chicken, 10kg

  Foder med kylling til voksne katte med protein af høj kvalitet til vedligeholdelse af sunde...

  Vejl. udsalgspris 699,00 dkk

  Fra 619,00 dkk

 • Hills VetEssentials Denal Kat Young Adult , Kylling Hills VetEssentials Denal Kat Young Adult , Kylling
  Tilbud
  spar 30,-

  Hills VetEssentials Kat Young Adult Dental, Kylling

  Velegnet til voksne katte af alle racer 1-6 år

  Vejl. udsalgspris 389,00 dkk

  Fra 219,00 dkk

 • Hills VetEssentials Young Neutered Cat Hills VetEssentials Young Neutered Cat
  Tilbud
  spar 40,-

  Hills VetEssentials Young Neutered Cat, Chicken

  Foderet er velegnet unge voksne neutraliserede katte, efter deres operation, til de er 6 år.

  Vejl. udsalgspris 329,00 dkk

  Fra 289,00 dkk

 • VE Feline Mature Adult Multi-Benefit +Weight Chicken VE Feline Mature Adult Multi-Benefit +Weight Chicken
  Tilbud
  spar 30,-

  Hills VE Mature 7+ Adult Cat. Neutered, 3 kg, Chicken

  Fuldfoder velegnet til voksne katte over 7 år, som er blevet neutraliseret.

  Vejl. udsalgspris 399,00 dkk

  Fra 369,00 dkk

 • Hills VetEssentials Feline Adult Cat, Chicken Hills VetEssentials Feline Adult Cat, Chicken
  Tilbud
  spar 20,-

  Hills VetEssentials Feline Adult Cat, Chicken

  Fuldfoder til voksne katte fra 1-7 år. Indeholder fibre som bl.a. understøtter sund...

  Vejl. udsalgspris 239,00 dkk

  Fra 219,00 dkk

 • Hills Science Plan Kat Sterilised, Duck Hills Science Plan Kat Sterilised, Duck
  Tilbud
  spar 80,-

  Hills Science Plan Kat Sterilised, Duck, 7 kg

  Egnet til steriliseret katte mellem fra 6 måneder til 6 års alderen.

  Vejl. udsalgspris 599,00 dkk

  Fra 519,00 dkk

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

7 vare(r)

Stort udvalg af Hills Science Plan

Kattemad fra Hills Science Plan er fremstillet i den højeste kvalitet. Der bliver nemlig brugt gode, naturlige ingredienser og ingen kunstige smags-, farve- eller konserveringsstoffer. Eksperterne fra Hills ved også, at god ernæring ikke kun handler om kvalitetsingredienser. Den helt rigtige balance mellem næringsstofferne har også en stor betydning. Selve foderet produceres i en balance mellem 50 forskellige næringsstoffer, og denne balance baseres på baggrund af kattens alder og specielle behov.

Bag produkterne ligger mange års forskning og ernæringsvidenskab, så din kat kan få det bedste. Du kan derfor være sikker på, at med Hills får din kat et godt og næringsrigt foder, som understøtter dens immunsystem. Køb vores veterinærserie Hills Vet Essentials online her, som ellers kun kan fås fysisk på klinikkerne. Men vi sender kattemaden direkte hjem til dig.

Specialfremstillet kattemad

Hills Science Plan tilbyder kattemad til katte i alle aldre og med specielle behov eller problemer. Alt efter din kats alder har den nemlig forskellige behov. Hvis du har en killing, kan vi anbefale Hills VetEssentials Kitten, som er et velbalanceret fuldfoder til killinger. Det indeholder for eksempel udvalgte vitaminer og mineraler, så din killing udvikler sunde tænder. Når din killing bliver 1 år, kan den betegnes som en voksen kat. Til katte i alderen 1-8 år har vi et par forskellige varianter, både til dem som er blevet neutraliseret og dem som ikke er.

Se hele vores store udvalg af kattefoder, som ligeledes egner sig til alle slags katte, da vores kattefoder altid er specialfremstillet i forhold til din kattes særlige behov. 


Problemer med hårboller

Hvis du er på udkig efter foder til katte, der er plaget af hårboller, kan vi tilbyde en løsning. Hills VetEssentials udvikler deres foder med fokus på at undgå hårboller. Deres foder reducerer både dannelsen og ophobning af hårboller, samtidig med at det understøtter fordøjelsen. Hårboller er et helt normalt fænomen hos katte, men det kan gå hen og blive et problem. Hvis din kat for eksempel kaster ufordøjeligt materiale op, så bliver man nødt til at hjælpe. Udover hjælp gennem foder kan du også rede din kats pels dagligt, så den føler et mindre behov for slikke den. Symptomerne på hårboller kan også godt ligne andre mavesygdomme, og vi anbefaler derfor, at du opsøger en dyrlæge, hvis du har mistanke om andre lidelser. Flåt- og loppemidler er som regel et tema, når man har kat, fordi de elsker at rende rundt i naturen, hvor de små blodsugende dyr også opholder sig, og da de kan medføre farlige sygdomme, bør man altid være på forkant med flåter og lopperne som katteejer.  

Hjælp til at nå kattens idealvægt

Overvægt kan betyde nedsat livskvalitet for din kat, og det er derfor vigtigt at gribe ind, hvis din kat vejer for meget. Hills Science Plan har også udviklet et særligt foder til katte med fokus på forebyggelse af fedme. Hills Science Plan Feline Adult Light Chicken er et lightfoder, som man kan give til katte i alderen 1-6 år. Det har et højt fiberindhold, så din kat føler sig mæt i længere tid. Du kan eventuelt langsomt udskifte din kats normale foder med lightfoderet ved at lave en foderkombination af de to produkter. Det er nødvendigt at gribe ind og begynde at give din kat slankefoder, hvis din kat er overvægtig, men det er ligeledes vigtigt at have en masse kattelegetøj, så den altid kan udfolde sig og bruge dens instinkter og på den måde holde sig fit. 


Vejledning til Hills Science Plan 

Vi kender produkterne fra Hill’s Science Plan og vil gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige til din kat. Du skal derfor altid være velkommen til at skrive eller ringe ind til os, hvis du har spørgsmål. Hvis du allerede har købt produktet, men kommer i tvivl om noget derhjemme, må du endelig kontakte os, så vi kan vejlede dig på bedste vis. Med Hill’s Science Plan kattemad kan du give din kat de bedste betingelser for et godt og langt liv.