Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hvalpefoder

Her på siden, tilbyder vi et stort sortiment af nærende og velsmagende hvalpefoder af højeste kvalitet. Hvalpefoderet indeholder alle de gode næringsstoffer og ingredienser, din hundehvalp har brug for, så hvalpen får den bedste start på livet samt en sund og stærk udvikling. Vi tror på, at det hvalpefoder af god kvalitet, også har indflydelse på et godt, sundt og langt liv hos din hund. Foder til hvalpe er nøje udviklet, så det indeholder alle de gode næringsstoffer, råvarer og ingredienser, som din hvalp har brug for, at få en god start på livet. Hele vores sortiment af hvalpefoder finder du her på siden, og hvis du scroller endnu længere ned på siden, finder du en masse nyttig information om hvalpefoder, og hvad man skal være opmærksom på.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

16 vare(r)

Er din hund hvalp eller junior?

Det kan være svært at skelne imellem om din hund er hvalp eller junior. Foderfirmaer specialiserer deres diæter efter hvor i vækstfasen din hund befinder sig. Den største forskel mellem junior- og hvalpefoder er energiindholdet. Juniorfoderet indeholder ikke lige så højt energiniveau som hvalpefoder gør. Dette skyldes at første trin i vækstfasen er afsluttet og kroppen nu ikke har samme behov for det ekstra høje energiindtag, dog stadigvæk højere end ved et almindeligt voksent foder.

Det er derfor altid vigtigt at følge foderfirmaernes instruktioner på, hvornår junior og hvalpefoderet skal påbegyndes og hvor længe der skal fodres med dette.

Leder du efter foder til din juniorhund, så klik her, og se vores udbud af juniorfoder!

Ekstra opmærksomhed til de store racer

Juniorfoder er især en god ide til de store racer, da deres muskel og knogleudvikling er ekstra sarte overfor for højt energiindtag. De helt store hunderacer gennemgår en ekstrem vækst fra de bliver født til de er færdigudvokset ved en 12-18 måneders alderen, deres vægt kan stige fra 1 kg til over 90 kg på denne tid. Dette svarer til den vækstfase mennesket gennemgår over 16-18 år. Det handler derfor om at fodre med et foder som sikre at den hurtige vækst kan forekomme, men uden at det går for stærkt således at knogler og muskler ikke kan nå at udvikles korrekt.

Start derfor altid med at fodre med et hvalpefoder som passer til din hunds race og følg posens vejledning om evt. at skifte til deres juniorfoder, når hvalpen er nået en bestemt alder, dette er typisk omkring 6-7 måneders alderen.

Når hvalpen er udvokset 90% skiftes der over på et passende voksent foder. Skifter du mærke, er det altid vigtigt at introducerer fodret over en periode på min. 7 dage. På denne måde sikrer du, at hvalpens tarmsystem kan nå at vænne sig til det nye foder og de nye ingredienser.

Hurtig udvikling kræver nærende foder

Din hvalp eller juniorhund vokser og udvikler sig ekstra meget i det første år af sit liv. Den hurtige udvikling kræver det helt rigtige hvalpefoder, så din hvalp eller juniorhund både kan holde energien oppe og samtidig få nok og god kost til at understøtte den hurtige vækstproces og udvikling, som den har. Foder til hvalpe eller juniorfoder betegnes ofte som vækstfoder, da hvalpefoderet er afbalanceret således, at maden er helt optimal for hvalpens eller juniorhundens hurtige knogleudvikling og vækst. 

Leder du efter foder til din juniorhund, så klik her, og se vores udbud af juniorfoder!

Dosering af foder til hvalpe

Du bør altid forholde dig nøje til din hvalp eller juniorhunds størrelse, alder og race, når du skal købe hvalpefoder. Doseringen af foder til hvalpe eller juniorhunde kommer meget an på, hvor stor en hunderace din hvalp er. Ofte kan du blot følge den fodervejledning, der er på foderposen, men du skal altid huske at holde godt øje med din hvalp eller juniorhunds trivsel og velvære i forhold til det hvalpefoder, som du giver den. Hos Dyrenes Butik har vi lavet en fodervejledning til vores foderprodukter, der giver dig et nøje indtryk af, hvor stor en dosering netop din hvalp eller juniorhund bør få af det enkelte foderprodukt. I vores webshop har du mulighed for at finde kvalitetsfuldfoder til hvalpe og juniorhunde af alle racer, og vi har kvalitetsfuldfoder til både små, mellemstore og store hvalpe.

I webshoppen forhandler vi foder af høj kvalitet fra populære mærker som Specifik, VetPro, Royal Canin, Virbac og Hills.   

 

Det skal være en god oplevelse at spise

For at give din hvalp eller juniorhund en god oplevelse i forbindelse med fodring, er det vigtigt, at du skaber ro og tryghed omkring madskålen. Din hvalp eller juniorhund vil hurtigt blive tryg og glad for fodersituationerne, hvis der er ro omkring den, og hvis hvalpefoderet smager godt. Derfor er alt vores foder i webshoppen også særdeles velsmagende, uden at der er gået på kompromis med indholdet af nærringsstoffer. Selvom de fleste hunde hurtigt bliver glade for mad, så er det vigtigt, at du som ejer ikke overfodrer din hvalp eller juniorhund. En del hunde lider desværre af overvægt, hvilket i høj grad belaster hundens led og knogler. I vores webshop finder du et stort udvalg af slankefoder, godbidder og vådfoder til hunde, der lider af overvægt. Slankefoderet findes til alle hunderacer og størrelser.

 

Så længe skal hvalpen have vækstfoder

Du bør fodre din hvalp eller juniorhund med vækstfoder, indtil hundens knogler er cirka 90 procent færdigudviklede. Normalt indtræffer dette tidspunkt, når hvalpen er mellem seks og 12 måneder gammel. Dog skal du være ekstra opmærksom, hvis du har en hvalp af gigantrace, da disse hunderacer ofte skal være noget ældre, inden du stopper med at fodre med vækstfoder. Når din hvalps knogler er 90 procent færdigudviklede, bør du begynde at fodre med afbalanceret fuldfoder til voksne hunde. Du kan følge vejledningen på foderposen, så du er sikker på, at du fodrer din hund korrekt. Dog skal du altid holde nøje øje med din hunds velvære, sundhed og fysiske aktivitet, når du skifter til en ny fodertype. Det er ikke skadeligt at fodre med hvalpefoder i lidt for land tid, det vigtigste er blot, at du ikke overfodrer.  

 

Det er vigtigt, at du fodrer din hvalp eller juniorhund med det rigtige hvalpefoder. I vores webshop kan du finde både beskrivelser og vejledninger til de enkelte foderprodukter, men er du alligevel i tvivl om, hvordan du skal fodre din hvalp eller juniorhund, eller har du andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte Dyrenes Butik.