0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hvalpefoder

Her på siden, tilbyder vi nærende Hvalpefoder
Hvalpe har brug for nærende foder, da de udvikler sig enormt meget det første år. Derfor er det vigtigt med hvalpefoder som understøtter dette behov, således at hvalpen udvikler knogler og muskler korrekt.

 • POW! Dog Puppy L/XL Pork

  Et velsmagende tørfoder tilpasset til at give hvalpe af store og meget store racer den optimale...

  Vejl. udsalgspris 549,00 dkk

  Fra 179,00 dkk

 • Hills SP Puppy Perfect Digestion Medium Chicken

  Foder som giver næring til din hvalps unikke tarmmikrobiom for en sund fordøjelse og perfekt...
  219,00 dkk
 • Hills SP Puppy Perfect Digestion Small & Mini, Chicken

  Foder som giver næring til din hvalps unikke tarmmikrobiom for en sund fordøjelse og perfekt...
  179,00 dkk
 • Hills SP Puppy Small & Mini, Lamb & Rice

  Hvalpefoder med smag af lam & ris til små hunde. Speciel foderpillestørrelse til små hunde.
  129,00 dkk
 • Hills SP Puppy Small & Medium. NoGrain, Chicken

  Hvalpefoder med kylling der indeholder den rette balance af ingredienser og mineraler med...
  749,00 dkk
 • Hill's Science Plan Puppy Medium Dog, Chicken, 14 kg

  Hundemad med kylling til hvalpe. indeholder DHA fra fiskeolie som støtter udviklingen af sunde...

  Vejl. udsalgspris 649,00 dkk

  Fra 149,00 dkk

 • Hills SP Puppy Perfect Digestion Large Breed, Chicken & Brown Rice

  Hvalpefoder som giver næring til din hvalps unikke tarmmikrobiom for en sund fordøjelse og...
  609,00 dkk
 • Hills SP Puppy Medium Breed, Lamb & Rice

  Hundefoder med en lækker smag af lam til hvalpe som støtter sund udvikling.
  189,00 dkk
 • Hills SP Puppy Small & Mini, Chicken

  Hvalpefoder med kylling til små hunde. Speciel foderpillestørrelse, med DHA fra fiskeolie som...
  145,00 dkk
 • Brit Care Dog Junior Large Breed Hypoallergenic Lamb

  Foder tilpasset hvalpe- og junior hunde af store racer, over 25 kg i voksenvægt
  169,00 dkk
 • Brit Care Puppy Hypoallergenic Lamb

  Hvalpefoder til hvalpe af alle racer. Foderet er baseret på lam og ris, og indeholder...
  169,00 dkk
 • Brit Care Dog Junior Large Breed Grain Free Salmon, 12 kg

  Kornfrit hvalpe- og juniorfoder til hunde af store racer, over 25 kg. Foderet er velegnet fra 3...
  589,00 dkk
 • Brit Care Dog Junior Sustainable Large Breed, Chicken & Insect

  Tørfoder til hvalpe og unghunde af store racer - over 25 kg i estimeret voksenvægt. Foderet er...
  169,00 dkk
 • Carnilove True Fresh, Chicken, Junior Large Breed

  Kornfrit hundefoder med Kylling til hvalpe af store hunderacer.
  359,00 dkk
 • Carnilove True Fresh Turkey, Puppy

  Kornfrit hundefoder med Kalkun til hvalpe af alle hunderacer.
  359,00 dkk
 • ORIJEN Puppy hvalpefoder

  Foder designet til at støtte din hvalps udvikling bedst muligt, og støtter op om led, knogler...
  249,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 68

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stort udvalg af foder til hvalpe

Her på siden tilbyder vi et stort sortiment af nærende og velsmagende hvalpefoder af højeste kvalitet. Vores foder til hvalpe indeholder alle de gode næringsstoffer og ingredienser, din hundehvalp har brug for, så hvalpen får den bedste start på livet samt en sund og stærk udvikling. Vi tror på, at det hvalpefoder af god kvalitet, også har indflydelse på et godt, sundt og langt liv hos din hund. Vores foder til hvalpe er nøje udviklet, så det indeholder alle de gode næringsstoffer, råvarer og ingredienser, som din hvalp har brug for, at få en god start på livet.

Hvorfor skal man vælge hvalpefoder?

En hvalp vokser og udvikler sig lige så meget på 1 år, som et menneskebarn gør
på ca. 14 år. Derfor er det uhyre vigtigt at vælge det helt rigtige foder til sin hvalp under vækstperioden. Selve væksten er et resultat af et komplekst samspil mellem faktorer som:

 • tildelte næringsstoffer
 • nedarvede gener
 • mængden af motion
 • mange hormoner, herunder bl.a. væksthormon og kønshormoner.

Således bidrager både god afstamning samt den optimale ernæring til den samlede vækst, hvor hvalpefoder har stor indflydelse på hundens senere voksenliv.

Betegnelsen “hvalpefoder” er sådan set ikke helt korrekt. Man bør snarere tænke på dette specielt sammensatte foder som et “vækstfoder”, der er afbalanceret således, at hvalpen har den bedst mulige chance for optimal vækst og knogleudvikling.

Er din hund hvalp eller junior?

Det kan være svært at skelne imellem om din hund er hvalp eller junior. Foderfirmaer specialiserer deres diæter efter hvor i vækstfasen din hund befinder sig. Den største forskel mellem junior- og hvalpefoder er energiindholdet. Juniorfoderet indeholder ikke lige så højt energiniveau som hvalpefoder gør. Dette skyldes at første trin i vækstfasen er afsluttet og kroppen nu ikke har samme behov for det ekstra høje energiindtag, dog stadigvæk højere end ved et almindeligt voksent foder.

Det er derfor altid vigtigt at følge foderfirmaernes instruktioner på, hvornår junior og hvalpefoderet skal påbegyndes og hvor længe der skal fodres med dette. Her på siden finder du både foder til hvalpe og juniorhunde.

Ekstra opmærksomhed til de store racer

Juniorfoder er især en god ide til de store racer, da deres muskel og knogleudvikling er ekstra sarte overfor for højt energiindtag. De helt store hunderacer gennemgår en ekstrem vækst fra de bliver født til de er færdigudvokset ved en 12-18 måneders alderen, deres vægt kan stige fra 1 kg til over 90 kg på denne tid. Dette svarer til den vækstfase mennesket gennemgår over 16-18 år. Det handler derfor om at fodre med et foder som sikre at den hurtige vækst kan forekomme, men uden at det går for stærkt således at knogler og muskler ikke kan nå at udvikles korrekt.

Start derfor altid med at fodre med et hvalpefoder som passer til din hunds race og følg posens vejledning om evt. at skifte til deres juniorfoder, når hvalpen er nået en bestemt alder, dette er typisk omkring 6-7 måneders alderen.

Når hvalpen er udvokset 90% skiftes der over på et passende voksent foder. Skifter du mærke, er det altid vigtigt at introducerer fodret over en periode på min. 7 dage. På denne måde sikrer du, at hvalpens tarmsystem kan nå at vænne sig til det nye foder og de nye ingredienser.

Forkæl din hvalp med vores store udvalg af sunde og lækre hundegodbidder, som din hvalp vil elske at blive overrasket med.

Hvalpes hurtige udvikling kræver nærende foder

Din hvalp vokser og udvikler sig rigtig, rigtig meget i løbet af det første leveår. Når hunden vokser så meget, er det altafgørende, at den får nok energi og det helt rigtige hvalpefoder– ofte betegnet som vækstfoder. Denne form for foder indeholder alle de vigtige næringsstoffer, mineraler og vitaminer, din hvalp har brug for, så den får den bedst mulige start på et sundt hundeliv. Når du fodrer din hvalp eller juniorhund, er det vigtigt, at du tilpasser mængden af vækstfoderet med, hvor hurtigt, hunden udvikler sig. De forskellige hunderacer udvikler sig varierende, og derfor er der individuelle behov for vækstforøgende hvalpefoder. Det er vigtigt, at du ikke overfodrer din hvalp eller juniorhund, men nøje fodrer med afbalancerede portioner, der passer til hundens race og størrelse.

Du skal fodre din hvalp med vækstfoder, indtil hundens knogler er ca. 90 procent færdigudviklede. Det tidspunkt indtræffer oftest, når hunden er mellem 6 og 12 måneder gammel. Det er dog ikke skadeligt for hunden, hvis du kommer til at bruge hvalpefoder og juniorfoder i for lang tid, så længe du ikke overfodrer.

Dosering af foder til hvalpe

Du bør altid forholde dig nøje til din hvalp eller juniorhunds størrelse, alder og race, når du skal købe hvalpefoder. Doseringen af foder til hvalpe eller juniorhunde kommer meget an på, hvor stor en hunderace din hvalp er. Ofte kan du blot følge den fodervejledning, der er på foderposen, men du skal altid huske at holde godt øje med din hvalp eller juniorhunds trivsel og velvære i forhold til det hvalpefoder, som du giver den. Hos Dyrenes Butik har vi lavet en fodervejledning til vores foderprodukter, der giver dig et nøje indtryk af, hvor stor en dosering netop din hvalp eller juniorhund bør få af det enkelte foderprodukt. I vores webshop har du mulighed for at finde kvalitetsfuldfoder til hvalpe og juniorhunde af alle racer, og vi har kvalitetsfuldfoder til både små, mellemstore og store hvalpe.

I webshoppen forhandler vi foder af høj kvalitet fra populære mærker som Specifik, Royal Canin, Virbac og Hills.   

Det skal være en god oplevelse at spise

Det er vigtigt, at din hund helt fra start får et godt og sundt forhold til foder og spisemønstre. Derfor er det afgørende, at det er en rar oplevelse for hunden at spise. Det bliver det kun, hvis juniorfoderet er velsmagende, og hvis din juniorhund får god tid til at spise i rolige omgivelser. Hos Dyrenes Butik går vi meget op i, at vækstfoderet smager godt og samtidig indeholder alle de gode næringsstoffer, hvalpen har brug for. Som udgangspunkt bør du fodre din hvalp tre til fire gange om dagen, indtil hvalpen er fire til fem måneder gammel. Derefter kan du nøjes med at fodre to gange dagligt. Det er naturligvis altid vigtigt, at du forholder dig til, hvordan din hund udvikler sig, og lægger mærke til, om den bliver for tyk eller muligvis for tynd. Så kan det være nødvenligt at se bort fra pakkens standardanvisninger og regulere på portionsstørrelserne.

 

Så længe skal hvalpen have vækstfoder

Du bør fodre din hvalp eller juniorhund med vækstfoder, indtil hundens knogler er cirka 90 procent færdigudviklede. Normalt indtræffer dette tidspunkt, når hvalpen er mellem seks og 12 måneder gammel. Dog skal du være ekstra opmærksom, hvis du har en hvalp af gigantrace, da disse hunderacer ofte skal være noget ældre, inden du stopper med at fodre med vækstfoder. Når din hvalps knogler er 90 procent færdigudviklede, bør du begynde at fodre med afbalanceret fuldfoder til voksne hunde. Du kan følge vejledningen på foderposen, så du er sikker på, at du fodrer din hund korrekt. Dog skal du altid holde nøje øje med din hunds velvære, sundhed og fysiske aktivitet, når du skifter til en ny fodertype. Det er ikke skadeligt at fodre med hvalpefoder i lidt for land tid, det vigtigste er blot, at du ikke overfodrer. Vi tilbyder naturligvis et enormt stort udvalg af hundefoder til voksne hunde i alle størrelser og racer.

Valg og brug af hvalpefoder

Når man skal vælge foder til sin hvalp, er det vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Foderet skal være afbalanceret, således at almindelige kropsfunktioner opretholdes, og normal vækst og udvikling kan finde sted.

 • Væksten skal foregå med en hastighed, således at hvalpen kan få det fulde udbytte af sit nedarvede genetiske potentiale. Dette er mest optimalt i den periode, hvor knoglerne stadig er i stand til at vokse, men væksten skal foregå kontrolleret, således at der ikke forekommer unormal vækst.

 • Nogle ejere vil være bekymrede for, om deres hund når at blive stor nok, når de fodrer restriktivt. Vil deres hvalp blive lige så stor som de hvalpe, der bliver proppet med mad fra en meget tidlig alder, og derfor vokser meget hurtigt i de første måneder? Det vil den, og det vil foregå på en langsommere, mere naturlig og langt sundere måde.

 •  Det skal være en god oplevelse for hvalpen at spise. Foderet skal være velsmagende, uden at man derfor er nødt til at gå på kompromis med indholdet af næringsstoffer, og hvalpen skal have ro til at spise.

 • En sund hvalp skal være slank og velproportioneret. Overvægt belaster leddene, så der er er større risiko for udviklingsforstyrrelser som osteochondrose.

 • Overvægt skyldes, at hunden indtager flere kalorier end den forbrænder. Det er vigtigt, at man undgår at overfodre sin unghund.

 •  Undgå at give vitamin-/mineraltilskud, specielt kalcium, til et allerede afbalanceret vækstfoder.

Aktivitetslegetøj er vigtigt for din hvalp

Udover vores brede udvalg af hvalpefoder, har vi naturligvis også en bred vifte af hundelegetøj, da vi ved, at det er meget vigtigt at have en masse forskellige legetøj til sin hvalp, så den kan få lov at bruge sine tænder. Herudover, er det også vigtigt at hvalpen har et sted at hvile og sove, som den føler sig tryg og godt tilpas i, hertil er hundekurve meget passende som vi også tilbyder. 

Det er vigtigt, at du fodrer din hvalp eller juniorhund med det rigtige hvalpefoder. I vores webshop kan du finde både beskrivelser og vejledninger til de enkelte foderprodukter, men er du alligevel i tvivl om, hvordan du skal fodre din hvalp eller juniorhund, eller har du andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte Dyrenes Butik.