Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundelygter og reflekser

Hos Dyrenes Butik har vi altid fokus på dyrenes sikkerhed. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af hundelygter og reflekser. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr, når man skal lufte sin hund - også når det er mørkt. Her på siden finder du et bredt udvalg af lygter og reflekser til din hund.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 24

  1. 1
  2. 2

Hundelygter er din hunds sikkerhed

Hundelygter er utrolig vigtigt for din hunds sikkerhed. Der sker desværre mange ulykker hvert år, hvor både hund og hundeejer er involveret fordi billister og cyklister ikke har kunne se dem, før det var for sent. Derfor har vi hos Dyrenes Butik altid fokus på at fortælle vores kunder, hvor vigtigt det er at have hundelygter.
I vinterperioden er hundelygter et absolut must, men hundelygter er bestemt også vigtige om sommeren.

Her på siden finder du derfor et bredt udvalg af forskellige hundelygter. Eksempelvis tilbyder vi hundelygter i mange forskellige farver fra mærket Orbiloc. Orbiloc Dual hundelygter kan benyttes af både hund og hundefører. Orbiloc Dog Dual lygten er et perfekt redskab til dig, der løber eller cykler, når du lufter hund.
Til hundelygten findes Orbiloc Clip og et Orbiloc vedligeholdelseskit, så din hund er garanteret sikkerhed.

Foruden Orbiloc Dog Dual hundelygten forhandler vi B´Seen 360° lygter, der ligeledes er velegnet til hunde, der luftes i mørke omgivelser. Lygten indeholder LED-lys og fås i forskellige farver.

Har du brug for hundefoder, kan du med garanti finde det rette foder til din hund her på shoppen, da vi tilbyder foder til alle slags hunde med diverse formål, herunder bl.a. allergifoder, slankefoder og ledlidelser.  


Sikkerhed til din hund - også inden for hundereflekser.

Hundelygter er ikke altid tilstrækkeligt til at garantere din hunds sikkerhed. Derfor tilbyder vi et udvalg af hundereflekser, der kan understøtte sikkerheden for din hund. Her på siden finder du refleksbånd, der kan tilpasses hundes halsstørrelse og ligeledes bruges af hundeføreren, hvis behovet er til det. Ud over reflekshalsbånd har vi refleksveste til alle hundestørrelser.

Desuden anbefaler vi altid hundeseler og snore, så du kan holde din hund tæt, især når mørket er faldet på, da ulykker oftes sker, når hunde ikke er i seler. Her på siden har en et hav af forskellige kvalitets hundeseler. 

Vi har et kæmpe udvalg af tilbehør til hunde, hvor du kan finde alt fra hundeseler til hundelegetøj. 

For yderligere spørgsmål kontakt os da venligst på tlf. +45 70 27 07 01