0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sygepleje

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

15 vare(r)

Vi kender vigtigheden af at have det rigtige udstyr, hvis man er i den uheldige situation, at ens kæledyr kommer til skade eller skal opereres. Hos Dyrenes Butik finder du et stort udvalg af sygepleje til din kat.

Iblandt vores sortiment er et vandtæt digitalt termometer, en pilleindgiver fra Buster og Aptus SentrX Spray, der er velegnet til sårheling af huden og som kan anvendes af både hunde og katte.

Foruden disse produkter har vi alt til at lave en fuldendt forbinding. Heriblandt Softban polstervat, Power Vet-Flex, Silk-Plast Durapore og Tensoplast. Ydermere forhandler vi VetPro Klorhexidin, velegnet til rens af rifter og overfladiske sår.

På webshoppen finder du priser og yderligere beskrivelser af den udvalgte sygepleje. Vi efterstræber at gøre det så nemt for vores kunder som overhovedet muligt, og tilbyder derfor levering inden for 1-3 hverdage samt gratis fragt, hvis du handler for over 399 kr. 

Mangler du yderligere information, er du altid velkommen til at stille et spørgsmål på hjemmesiden, eller ringe til os på tlf. 36 72 02 01. Vi har tilmed en blog, hvor du kan læse relevante blogindlæg om dit kæledyr. Du finder bloggen her på websitet.