0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundelegetøj

Stort udvalg af hundelegetøj af høj kvalitet til din bedste ven
Alle hunde har behov for at blive aktiveret og stimuleret. Derfor er det nødvendigt med et varieret udvalg af legetøj, som de kan snuse, bide og lege med. Hos Dyrenes Butik tilbyder vi interessant og solidt legetøj til hunde i alle størrelser.

 • KONG Comfort Kiddos Elefant, Small Dog

  Søde og utrolig solide legetøjsbamser med pivfunktion, som kan tages ud.
  89,00 dkk
 • KONG Comfort Kiddos Løve, Large Dog

  Søde og utrolig solide legetøjsbamse til større hunde. Den har pivfunktion, som dog kan tages ud
  99,00 dkk
 • KONG Cozie Alligator, XL

  Sødt plys hundelegetøj med piv til større hunde. Et ekstra lag stof gør at de er ekstra...
  139,00 dkk
 • KONG Shells Bear

  Solidt hundelegetøj med fleksible dutter bidrager til rengøring af tænder og tandkød
  79,00 dkk
 • KONG Comfort Kiddos Bear, Large, 22 cm

  Blødt, slidstærkt hundelegetøj med aftageligt piv
  99,00 dkk
 • KONG Shakers Honkers Duck

  Blødt hundelegetøj med lang hals og piv

  Vejl. udsalgspris 129,00 dkk

  Fra 79,00 dkk

 • KONG Cozie Brights, 3 varianter

  Blødt hundelegetøj med ekstra stoflag så det holder endnu bedre. Med piv. Sælges assorteret.
  99,00 dkk
 • Kong Bounzer

  KONG Bounzer er lavet i flexibelt gummi. Spændende aktivitetslegetøj som vipper til hunde
  69,00 dkk
 • KONG Classic Hundelegetøj

  Solidt hundelegetøj i gumi, som kan fyldes med godbidder og kan tygges på.
  64,00 dkk
 • KONG Extreme Dental Legetøj med Reb

  Hundelegetøj i ekstremt kraftigt gummi. Ideelt til hunde med stort tyggebehov
  169,00 dkk
 • Boldkaster til hunde

  Boldkasteren gør det muligt at udføre lange kast.

  Vejl. udsalgspris 34,00 dkk

  Fra 29,00 dkk

 • Hane Plyslegetøj med pivfunktion, 60cm

  - Ekstra stort hundelegetøj. og plys. Med original lyd og raslende folie
  94,00 dkk
 • Dogman Træningslegetøj Twinte, 14,5 cm

  Sjovt træningslegetøj, der er velegnet til kamplege og lidt hårdere greb
  84,95 dkk
 • Dogman Legetøj FetchBone, 15 cm

  Solidt trække- og kastelegetøj til hunde.
  59,95 dkk
 • KONG Wubba Finz hundelegetøj

  Slidstærk, hvilket gør den velegnet til lidt vildere leg. Gummikbold og piv indeni
  99,00 dkk
 • Dogman Fetch n' Throw, hundelegetøj

  Flydende gummi legetøj med en knudret overflade, giver ekstra godt greb til hunden.
  99,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 49

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Hunde har behov for at lege

Hos Dyrenes Butik har vi alt det, du har brug for til at aktivere og stimulere din hund. En hund har nemlig behov for at lege, og det er derfor nødvendigt at have legetøj, som din hund kan bide, snuse og lege med. Dette behov er et behov for adfærdsberigelse. Vores udvalg af hundelegetøj passer til alle vægtklasser og forskellige aktivitetsniveauer. På den måde finder du altid det legetøj, som passer perfekt til din hund. Ved at aktivere hunden med det korrekte legetøj, bliver din hund både fysisk og mentalt træt, hvilket resulterer i en roligere hund og mere balanceret hund.

Hvilket hundelegetøj skal du vælge?

Vi har både hundelegetøj til store hunde og til små hunde. Når du vælger legetøj til din hund, skal du tænke over de forskellige krav som hundelegetøjet skal opfylde. Skal det være ekstremt slidstærkt? Kunne tåle at komme i vand? Fungerer som mental aktivering eller blot til sjov i haven? Hav altid fokus på, at legetøjet passer proportionelt med din hunds størrelse, således at der ingen risiko er for at det bliver slugt. Dette gælder især, hvis du har en hund som godt kan lide at tygge ting i stykker.

Udfordring af hundens sanser og opbygning af selvtillid

Legetøj udfordrer dyrenes sanser, og hundelegetøj kan derfor udvikle din hund til at blive et sundere og mere veloplagt kæledyr. Med vores BUSTER Food Cube får hunden en lille godbid, og denne belønning giver din hund lyst til at fortsætte legen og dermed opbygge hundens selvtillid. Selvtillid er vigtigt for en hund at have, for at den kan trives med andre hunde, være alene hjemme og generelt leve et liv i balance. Hundelegetøjet fremmer også din hunds naturlige jagtinstinkter og udfordrer dyrets lugtesans og motorik.

Vores hundegodbidder kan naturligt anvendes sammen med vores legetøj og foderskåle. Vi tilbyder naturligvis godbidder i alle smagsvarianter og ligeledes til intolerante hunde.

Sundere fordøjelse gennem hundelegetøj

Hvis din hund er meget madglad og derfor har problemer med at spise sit måltid i et roligt tempo, kan du udfordrer dit kæledyr med hundelegetøjet Buster DogMaze der er designet som en labyrint. Her kan hunden først få foderet, når den har skubbet det ud til en af udgangene af labyrinten. Et andet alternativ til foderskålen kan være Kong Wobbler som er en foderkegle der skal væltes, for at hunde har adgang til foderet. Keglen tilter tilbage på plads og hunden skal derfor gentageligt arbejde for foderet.

Ved at bruge en labyrint eller kegle til foderet, vil dit kæledyr tage længere tid om sit måltid, og du undgår dermed, at hunden kommer til at spise for hurtigt. Når din hund spiser langsommere, får den en bedre fordøjelse og mindre risiko for at få maveproblemer.

KONG er kongen af legetøj til hunde

Vi har et stort udvalg af KONG hundelegetøj som producerer noget af det bedste legetøj til hunde og katte, man overhovedet kan få. KONG hundelegetøj er både utroligt spændende, holdbart og slidstærkt, hvilket betyder, at der helt sikkert er noget for alle hunde uanset størrelse.


Skånsomt hundelegetøj

Hunden kan også blive stimuleret ved at lege med bolde eller andet hundelegetøj, hvor hundens kæber kommer i spil. Når hunden tygger, styrkes tandkødet og kæbemusklerne, hvilket også kan øge en god mundhygiejne. Vores produkter er fremstillet med hundens trivsel for øje, hvor alle produkter er skånsomme over for hundens tænder og tandkød.

Skånsomt hundelegetøj sikrer en god leg med hunden og samtidig et legetøj, der kan tåle at blive bidt i. Vores nye hundelegetøj Hevae Naturgummi legetøj Galaxy er lavet af 100% naturgummi og indeholder dermed ingen phthalater, PVC eller tungmetaller. Det egner sig både som bidelegetøj, men også som aktiveringslegetøj, da det er indrettet med plads til godbidder i midten.

Er din hund glad for boldlege, er KONG Sports Balls et godt valg. Disse bolde er lavet med ekstra tykke gummivægge, hvilket gør dem solide til apporteringslege. De er desuden skånsomme overfor dyrets tænder og slider ikke i samme omfang som almindelige tennisbolde gør.

Derudover har vi også forskellige legetove, som både kan bruges til apporteringslege eller lege for at styrke kæbemusklerne. Hundelegetøjet KONG AirDog Squeaker Fetch Stick er kombinationen af to klassiske legetøj – nemlig tennisbolden og pivedyret, og den er derfor både god til at blive kastet med og bidt i.

Kong Bounzer legetøjet er egnet til at putte foder i således at hunden skal bruge kræfter både fyssik og mentalt på at få hundemaden ud. Vi har et stort ud valg af hundefoder, som du med fordel kan puttei Kong hundelegetøjet - vores spend af foder, er alt fra slankefoder til allergivenligt foder til foder der forebygger ledsmerter, så du kan med garanti finde det rette foder at putte i foderskålen. 


Man kan opdele adfærdsberigelse i 5 kategorier:

 • Næsearbejdet: En aktiveringsform som ikke stresser din hund, men gør den dejligt træt. Denne form for arbejde kan bruges til alle racer, men egner sig især godt til hunde som er avlet til at bruge næsen.

 • Kompleks fysisk aktivitet: At bruge hele sin krop på en varieret måde, således at balance og alle muskler udfordres. Benyt fx hundelegetøjet i samspil med naturen, hvor hunde fx skal hoppe op på en træstub, kravle under en pind, svømme eller gå balance.

 • Indlæring: Som bekendt bliver man træt af at lære nye ting, dette gælder også for hunde. Almindelig lydighedstræning eller indlæring af små cirkuskunstner er en god måde at udfordre din hund mentalt. De fleste hunde vil gerne arbejde, så længe der bruges korrekt positiv forstærkning. Dette styrker desuden samarbejdet mellem hund og ejer. Benyt fx noget nyt hundelegetøj som ”godbid”, når din hund udføre tricket korrekt, på den måde undgår du, at din hund får for mange godbidder i løbet af dens træning.

 • Problemløsning: Her skal hunden præsenteres for et problem, som kan løses ved at prøve sig frem eller trække på tidligere erfaringer. Her er aktiveringslegetøj såsom labyrinter, bolde og kegler gode at benytte.

 • Social interaktion: At lege med andre hunde er noget de fleste hunde holder af. Find nogle gode legekammerater til din hund og lav legeaftaler.

Den bedste træning af hunden er selvfølgelig en kombination af alle ovenstående elementer.

Udover hundelegetøj, har vi naturligvis også hundekurve i alle størrelser og varianter, så din hund har et trygt sted at hvile sig, når boldspillet er overstået.  


Hjælp og rådgivning med legetøj til hunde

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse hundelegetøjet skal være, eller hvordan man optimalt bruger de forskellige produkter, skal du være velkommen til at henvende dig hos Dyrenes Butik. Vi er altid klar til at rådgive dig om, hvad der er bedst for din hund, og vi vil med glæde vejlede dig, så du får et produkt, som både du og din hund bliver glade for.