0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tyggeben

Køb lækre tyggeben til hunde af høj kvalitet
Hunde elsker at blive forkælet med diverse tyggepinde og tyggeringe, og det gavner dem også, da de sørger for at opretholde en sund mundhygiejne. Her finder du vores udvalg af 100% naturlige tyggeting med forskelligt fyld og størrelser.

 • Whimzees Veggie Sausage L til store hunde

  Veggie pølse - lækker godbid til din hund
  13,50 dkk
 • Nylabone Dura Dog Chew, XL

  Solidt tyggeben til store hunde - Renser tænderne mekanisk som bidrager til sund hundhygijne
  159,00 dkk
 • Nylabone Dura Dog Chew

  Nylabone Dura Chew er designet til at udfordre selv de mest aggressive tygggere.
  31,00 dkk
 • Nylabone Puppy Bone

  Specielt udviklet til at rense hundehvalpens tænder mekanisk
  46,00 dkk
 • YAK Tyggeben, 100% Naturligt & Økologisk

  YAK Snacks er lavet af mælk fra Yakokser og køer efter original opskrift fra Himalaya. Uden...
  39,00 dkk
 • Antler Hjortegevir, Naturlig tyggeben

  100% naturlige tyggeben til hunde fra hjortegevir
  69,00 dkk
 • Dogman Tørret Kødben af Gris, 260g

  Naturlig tyggeben af svensk, tørret knogle fra svin. Uden tilsætning
  39,00 dkk
 • Dogman Tørret Marvben Okse, 350-500g

  Smagfuld natursnack i form af tørret marvben fra okse. Uden tilsætningsstoffer
  84,00 dkk
 • Dogman Tyggepinde med And

  Tyggepinde til hund med tørret And
  29,00 dkk
 • Dogman Naturlig Tyggeben, M, 21cm

  Naturlig tyggerulle af høj kvalitet til mellemstore hunde. Bidrager til sund mund hygiejne
  49,00 dkk
 • Dogman Hjortehorn tyggeben, 51-81g

  100% naturligt tyggeben af rent hjortehorn med uimodståelig duft og høj smag.
  139,00 dkk
 • Nylabone Wishbone Y Chew

  Utroligt slidstærkt, sjovt og holdbart tyggelegetøj til hunde med Bison-smag

  Vejl. udsalgspris 105,00 dkk

  Fra 84,00 dkk

 • Nylabone Extreme Chew Antler

  Solidt tyggeben til større hunde som er inspireret af naturen, men er et mere sikkert...
  84,00 dkk
 • Antler Velvet

  Gevirpulver fremstillet af 100% europæiske gevierer fundet i naturen
  149,00 dkk
 • Buddy Dental Chews, Beef & Duck, 100g

  Super premium snacks lavet af naturligt okseskind og lækkert kvalitets frisk andekød.
  49,00 dkk
 • Buddy Venison Dental Chew, 100g

  Tyggeben lavet på rådyr og råvildt, som reducerer tandsten. Indeholder B-vitamin, selen, zink...
  49,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 53

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Stort udvalg af tyggeben til hunde

Blandt vores udvalg af tyggeben til hunde, finder du blandt andet knogler med forskelligt fyld, griseører, kaninører, gnaveben, tyggepinde, tyggeringe og knudeben i diverse størrelser og smage. 

Der findes et hav af forskellige tyggeting, som man kan forkæle ens hund med, men det er utroligt vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af dem, så man sikrer sig at produktet er 100% naturligt. 

Som ansvarlig hundeer, er din interesse naturligvis at give din hund det bedste af det bedste, som bedst gøres ved at vælge det naturlige tyggeben, for eksempel tørret kød.

Vi har et højt fokus på kvaliteten af vores produkter, og derfor har vi nøje udvalgt vores tyggeting der udelukkende består af 100% naturlige tørrede animalske produkter uden tilsætningstoffer.

Disse produkter appellerer til hundens naturlige tygge instinkter og samtidig bidrager tygge-produkterne også til at pleje tænder og mundhygiejnen. 

Vi tilbyder også 100% vegetabilske tyggepinde som er en sund løsning grundet dets lave indhold af kalorier.

Udover vores lækre og 100% naturlige tyggeben til hunde, tilbyder vi også et stort udvalg af andre snacks og hundegodbidder som ligeledes er nøje udvalgt og af højeste kvalitet.

Hvad er tyggeben lavet af?

Vores naturlige tyggeben til hunde, består 100% af tørret kød og rå kødben uden tilsatte kemikalier eller andet. Vores animalske tyggeting tilbydes som knudeben, tyggeringe, tyggeruller, pressede ben, vegetabilske tyggepinde og meget andet. Vi tilbyder tyggebenene med og uden fyld. Dem med fyld i, er der blevet rullet kylling eller oksekød rundt om eller indeni. 

Tyggebenets varigheder

Knudeben - Disse har en mellem tyggetid, da de hverken er vildt kompakte men heller ikke må.

Tyggeringe og tyggeruller - De har også en mellem tyggetid, da deres udformning giver hunden en ekstra udfordning 

Kødben / knogle med fyld - Har en kortere tyggetid men smager godt pga fyldet.

Pressede tyggeben - Har den længste tyggetid grundets deres kompakte form.

Veggiedent Tyggepinde - Disse giver en mellemlang aktivitet, men kommer i forskellige størrelser som passer til hunden

Uanset, hvilken form din hund er mest til, så kan du finde det på vores webshop. At give sin hund et kvalitets-tyg, er med til at styrke hundens kæbemuskler og har multi-effektt, da de både aktiverer og renser hundens tænder, samtidig med at de ser det som en forkælelse.

På vores webshop forhandler vi også kvalitetsfoder til alle hunderacer uanset behov. Se vores udvalg af hundefoder her og giv din hund foder af højeste kvalitet.

Det naturlige valg til en sund mundhygiejne

Mange hunde har mundhuleproblemer, derfor er det vigtigt, at give din hund rig mulighed for at bruge sine tænder. Dette kan blandt andet forebygges med naturlige tyggeben til hunde, som udrenser hundens mundbakterier og dermed sørger for en god mundhygiejne og ånde.

Mundhuleproblemer starter typisk ud med plak belægninger som består af bakterier og foderrester. Dette kan fjernes ved tandbørstning, tyggestænger eller kemisk rensning.

Bliver plakken ikke fjernet forkalkes det og bliver til calculus (tandsten). Tandsten er mineraliseret plak som kræver tandrens for at blive fjernet, da det ellers kan føre til gingivitis (tandkødsbetændelse) og paradentose. Ved at give din hund tyggeben bliver blodtilførslen øget til mundhulen og udrensning af bakterier bliver derfor bedre, hvilket resulterer i en bedre ånde.

Forskellige former for fjernelse af plak ved brug af tyggeben

Den mekaniske rensning af tænder er via godbidder eller tygge-godbidder med strukturer, som lader tanden trænge igennem godbidden eller tyggebenet således, at den omslutter tanden. Fibrene er placeret i et struktureret mønster for at sikre en rensning af tændernes overflade. Når hunden tygger i benet vil fibrene skrabe plakken af tandens overflade. Formen på tyggebenet kan også have en indflydelse på den mekaniske fjernelse/reducering af plak, dette ses for eksempel ved Virbac VeggieDent tyggepindene, som er formet med en patenteret Z-form for at give en bedre mekanisk fjernelse. Virbac har også varianten Virbac Zen, som udover at rense hundens tænder, også giver hunden en afslappet følelse uden på nogen måde at være bedøvende.

Kemisk reducering af tandsten kan benyttes ved hjælp af foder, godbidder eller tyggeben med indhold af enzymer, der konkurrerer med mineralerne om pladsen i plakken og dermed mineraliseres mindre plak til tandsten. Hundegodbidderne PlagueOff Dental Bites indeholder enzymer som nedsætter mineraliseringen af plak.

Kombinationsprodukter fås også, Aptus BucaDog, Dogman Dental Sticks blandt andre. som er en kombination af mekanisk samt kemisk virkning på plak da den både indeholde kollagene fibre som danner ramme for en mekanisk fjernelse af plakken samt et indhold af bioenzymer som reducerer mineraliseringen.

Vær opmærksom på, at mange tyggestænger indeholder en del energi, især dem med kødfyld og derfor skal dette trækkes fra ved fodring af deres almindelige hundemad.

Er din hund på slankekur, kan det derfor anbefales at købe tyggeben med et lavere fedtindhold. Kaninører samt Virbac Veggiedent er en god og mere fedtfattig erstatning, som også egner sig rigtig godt til hunde med foderintolerance.