0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Frontline

Bekæmp lopper med Frontline
Her på siden tilbyder vi flåt- og loppemidler fra det anerkendte mærke Frontline. De har i mange år fremstillet produkter som dræber de voksne flåter og loppper, samtidig med at forebygge mod fremtidige angreb.

 • Frontline Spray hund kat Frontline Spray hund kat
  Tilbud
  spar 50,-

  Frontline Spray

  Loppemiddel-spray til hunde og katte

  Vejl. udsalgspris 199,00 dkk

  Fra 149,00 dkk

 • Frontline Pour-On Hund, 20-40 kg, 6 stk

  Effektivt loppemiddel mod flåter, lus og lopper til hunde mellem 20-40 kg
  299,00 dkk
 • Frontline Pour-On Hund, 10-20 kg, 6 stk Frontline Pour-On Hund, 10-20 kg, 6 stk
  Tilbud
  spar 20,-

  Frontline Pour-On Hund, 10-20 kg, 6 stk.

  Effektivt loppemiddel mod flåter, lus og lopper til hunde mellem 10-20 kg

  Vejl. udsalgspris 299,00 dkk

  Fra 279,00 dkk

 • Frontline Combo hund over 40 kg, 3 stk

  Loppemiddel egnet til behandling og forebyggelse af lopper og flåter.
  399,00 dkk
 • Frontline Combo hund 2 - 10 kg, 3 stk.

  Loppemiddel egnet til behandling og forebyggelse af lopper og flåter.
  199,00 dkk
 • Frontline Pour-On hund op til 10 kg, 6 stk.

  Effektivt loppemiddel mod flåter, lus og lopper til hunde op til 10 kg.
  249,00 dkk
 • Frontline Combo Hund 20-40 kg, 6 stk

  Loppemiddel egnet til behandling og forebyggelse af lopper og flåter.
  369,00 dkk
 • Frontline Combo hund 10-20 kg, 6 stk

  Loppemiddel egnet til behandling og forebyggelse af lopper og flåter.
  349,00 dkk
 • Frontline Combo hund 2-10 kg, 6 stk

  Loppemiddel egnet til behandling og forebyggelse af lopper og flåter.
  339,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

9 vare(r)

Frontline loppemiddel til din hund

Normalt vil man sige. at loppesæsonen starter omkring Marts måned, men i de rette betingelser, kan lopper nemt formere sig og året rundt. Derfor er Frontline en god idé stort set hele året rundt, så man altid er på forkant med 

Det er ikke nok kun at behandle dit kæledyr, når hunden har fået lopper. Derfor bør man anvende Frontline Combo Vet som forebygger udviklingen af nye flåter og lopper. 

På grund af loppernes livscyklus, er det vigtigt også at behandle hundens omgivelser.

For eksempel, kan man anvende Frontline Spray indendørs i huset og i vante opholdssteder såsom hundesengen, tæpperne, sofaen og lignende steder. Man skal ikke glemme, at lopperne kun befinder sig på din hund, når den skal suge blod. I andre tilfælde, vil den være andre steder i huset. Derfor er det utroligt vigtigt at behandle omgivelserne også.

Selv efter, at du er kommet flåter / lopperne til livs, er det vigtigt at fortsætte med Combo Vet som forebygger nye angreb.

Vores udvalg af Frontline loppemiddel, er egnet til hunde i alle størrelser og aldre og er inddelt på hundens vægt.

Husk, kun at vælge et loppemiddel som er velegnet til hunde, og har du også en kat, så skal du sørge for at købe et loppemiddel som er godkendt til din kat. Det kan medføre alvorlige følger, hvis man ikke anvender de rette loppemidler.

Bekæmp lopperne effektivt

Med Frontline loppemiddel og flåtmiddel til hunde forebygger og behandler du effektivt både flåter og lopper. Produktet indeholder nemlig et stof kaldet Fipronil, som dræber lopper inden for 24 timer og flåter inden for 48 timer og samtidig indeholder et stof, som beskytter din hund mod nye angeb i op til 8 uger.

De fleste hunde og katte ejere ved, hvor svært det kan være at få lopperne ud af huset, når først de er kommet indendørs. Faktisk skal der ikke mere end et par lopper til at få flere tusinde æg og larver rundt i omgivelserne.

Er uheldet allerede ude, er det derfor bedst at anvende et Frontline loppemiddel der passer til din hund, og derefter give huset en kæmpe rengøring, hvor der bliver brugt  Frontline Spray samtidig med at diverse puder og tæpper bliver nedfryset.

Frontline Combo Vet er det sikre valg

Udover, at loppemidlerne indeholder Fipronil, som effektivt dræber lopper og flåter, så indeholder Frontline Combo Vet også et stof kaldet metophren, som effektivt forhindrer æg, larver og pupper i at udvikle sig i hundens omgivelser. Det er blandt andet med til at nedsætte risikoen for at blive smittet igen.

Disse stoffer er naturligvis ikke farlige for hunde eller katte, men udelukkende lopper, lus og flåter. Når du drypper pipetten i hundens nakke vil indeholdet fordele sig udover hele hudoverfladen, hvor det langsomt når ind til hud og pelsen, som giver Frontline Combo Vet en langstidsvirkning på op til 8 uger.

Sprayen fordeles i hundens pels, hvor det langsomt når ind til huden og beskytter.

Uanset, hvilken Frontline Combo Vet du anvender til din hund, så kan du være sikker på, at den er brugervenlig at benytte. 

Hvor tit skal Frontline anvendes?

For at beskytte din kat og hund bedst muligt mod lopper, bør du anvende Frontline regelmæssigt hver 4. uge. På den måde sørger du for at lopperne aldrig får lov at leve i din hunds pels.

Som nævnt tidligere, anbefales det at give forebyggende loppemidler hele året rundt, og ikke kun i sommerperioden. Dette er tildels grundet, at der selv i de koldere måneder findes loppeangreb på grund af opvarmet boliger med centralvarme.

48 timer efter behandlingen, er både lopper og flåterne i pelsen væk. Som sagt, kan lopperne stadig gemmer sig i omgivelserne, og derfor anbefales det at anvende Frontline Combo Vet i minimum 3 måneder efter et loppeangreb.

 

Forskellen på Combo Vet og Pour On

Frontline Pour On anvendes mere til forebyggelse af nye angreb, men ikke i tilfælde, hvor hunden er ramt. Dette er fordi, at Pour On ikke virker mod loppernes æg, larver og pupper. 

Derfor anbefales Frontline Combo Vet oftes, da den både forebygger og behandler eksisterende angreb, og dræber samtidig loppernes æg, så der ikke opstår flere angreb.

Begge produkter er effektive mod flåter også.

Hvordan bruger du bedst loppemidler?

Efter, at du har anvendt Frontline Hund er det vigtigt at vaske hænder grundigt. 

Din hund må ikke bade 2 dage før du planlægegr at bruge loppemidlet og heller ikke tage før 3. dagen efterfølgende. Dette vil nemlig nedsætte effekten af produktet. 

Hvis det regner, er det vigtigt at vente til det er stopper fuldstændigt, så du er sikker på at midlet har trængt ind i huden. 

Du bør heller ikke kæle med din hund eller kat før den er tør.

Husk, at vælg den rigtige vægtklase for din hund. 

Frontline Spray er utrolig god til dyr under 10 kg, som ikke kan lide at få pipette ned i nakken. Brug gerne handsker ved anvendelse. 

Husk at spray med ca.20 cm afstand og ikke mod øjnene. Sprøjt det hellere ikke hånden på dig selv, og påfør det rundt om de følsomme områder.

Med Frontline beskytter du effektivt din hund mod flåter og lopper og herigennem potentielle farlige sygdomme, som parasitter kan overføre.