Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sygepleje

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 18

  1. 1
  2. 2

Vi ved, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr, når din hund er syg eller er blevet opereret. Hos Dyrenes Butik finder du et bredt udvalg af sygepleje til din hund.

Vi tilbyder blandt andet et vandtæt digitalt termometer, en Buster pilleindgiver og en tandrenser til fjernelse af plak- og tandstensdannelse. Foruden disse har vi alt til forbindinger, både Softban polstervat, Power Vet-Flex, Silk-Plast Durapore og Tensoplast. Ydermere forhandler vi VetPro Klorhexidin velegnet til rens af rifter og overfladiske sår.

Vi ønsker et varieret sortiment, og i den forbindelse tilbyder vi ligeledes vores kunder bugforbindinger fra Kruuse velegnet til både små, mellemstore, store og meget store hunderacer. Kruuse bugforbinding er udviklet til at forhindre din hund i at slikke og kradse i operationssåret på bugen.

På webshoppen finder du priser og yderligere beskrivelser af det udvalgte sygepleje. Vi efterstræber at gøre det så nemt for vores kunder så muligt og tilbyder derfor levering inden for 1-3 hverdage, samt gratis fragt hvis du handler for over 399 kr.  

Mangler du yderligere information, er du altid velkommen til at stille et spørgsmål på hjemmesiden eller ringe til os på tlf. 36 72 02 01.