0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sygepleje

Hos Dyrenes Butik finder du et bredt udvalg af sygepleje til din hund. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr, når din hund er syg eller er blevet opereret. Klik ind på det udvalgte sygepleje produkt for at se yderligere beskrivelse.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

15 vare(r)

Bredt udvalg af sygepleje produkter til din hund

Vi ønsker et bredt og varieret sortiment af sygepleje produkter, så du altid kan gå til os, hvis din hund bliver syg eller er blevet opereret og skal bruge det rigtige udstyr af sygepleje produkter. 

I den forbindelse tilbyder vi ligeledes vores kunder bugforbindinger fra Kruuse velegnet til både små, mellemstore, store og meget store hunderacer. Kruuse bugforbinding er udviklet til at forhindre din hund i at slikke og kradse i operationssåret på bugen.

Sygepleje produkter til forskellige formål

Vi tilbyder blandt andet et vandtæt digitalt termometer, en Buster pilleindgiver og en tandrenser til fjernelse af plak- og tandstensdannelse. Foruden disse har vi alt til forbindinger, både Softban polstervat, Power Vet-Flex, Silk-Plast Durapore og Tensoplast. Ydermere forhandler vi VetPro Klorhexidin velegnet til rens af rifter og overfladiske sår.

Mangler du yderligere information omkring sygepjele produkter til din hund, er du altid velkommen til at stille et spørgsmål på hjemmesiden eller ringe til os på tlf +45 70 27 07 01