0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Carnilove hundefoder

Carnilove hundefoder er baseret på hundens naturlige oprindelser
Carnilove's store spektrum af kødtyper fra naturlige kilder - And, Rensdyr, Fasan, Kalkum, Lam, Laks og Vildsvin - Er udviklet for at give hundens deres naturlige kostsammensætning. Vi tilbyder alle de forskellige varianter, både som hundefoder og godbidder.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 18

  1. 1
  2. 2

Kom ind i naturen med Carnilove hundefoder

Hos Dyrenes Butik finder du et bredt udvalgt af gode og naturlige hundegodbidder og hundefoder fra det kvalitetsbevidste mærke, Carnilove.

Carnilove hundefoder består af 70% vildtlevende kød og 30% af vilde skovfrugter, grøntsager og urter. Alle produkterne er både kornfrit og kartoffelfrit, og kun udviklet fra naturlige kilder, således, at din hund er sikret indtagelse af alle de essentielle vitaminer, antioxidanter og næringsstoffer. 

Lad din hund opleve de mange forskellige typer af vildtlevende kød såsom fasan, kalkun, lam, laks og vildsvin, som er den naturlige sammensætning af ​​naturligt bytte for hunde, hvilket sikrer indtagelse af vigtige aminosyrer

Det brede spektrum af omhyggeligt udvalgte vildtlevende kød svarer til sammensætningen af ​​naturligt bytte for din hund. Proteinerne er dermed af høj kvalitet og sikrer samtidig, at din hund får den rette mængde protein som er musklernes byggesten.

Hundemaden består også af vilde skovfrugter, grøntsager, bær og urter, som er naturlige kilder til vigtige vitaminer, antioxidanter og andre vigtige næringsstoffer. Disse næringsstoffer er en almindelig og nødvendig del af hundens oprindelige kost, som der er taget højde for i foderet.

Carnilove's hundefoder er rig på essentielle fedtsyrer herunder omega-3, som bidrager til sunde led, hud og pels, og samtidig er med til at styrke hjerte- og leverfunktionen.

Foruden kvalitetprodukterne fra Carnilove, tilbyder vi også hundefoder til alle slags hunde i alle aldre og størrelse fra andre anerkendte mærker.

Carnilove hundefoder

 

Carnilove er både Kornfrit & Kartoffelfrit. 

Den tidligste registrering af samliv mellem hunde og mennesker daterer til omkring 12.000 f.Kr. Sameksistensen af ​​hundens kost begyndte at ligne sammensætningen af ​​den menneskelige kost, og især med fremkomsten af ​​landbruget flyttede den endnu længere væk fra hundens anatomiske og genetiske disposition.

Carnilove hundefoder og godbidder er desginet med omhyggelig overvejelse for den historiske kontinuitet i samliv mellem kæledyr og mennesker. Mængden af ingrediense som de bruger, er nøje udviklet i henhold til kost af hunde og katte forud for landbruget, men deres produktion er baseret på de nyeste processer og teknologier. 

Hundefoderet indeholder 70% vildtliggende kød og 30% Skovfrugter, Grøntsager og Urter. Det er både kornfrit og kartoffelfrit. Hunde kan nemlig ikke udnytte de ekstra mængder energi som findes i korn og kartofler, hvorfor det efterlader et overflød af fedt i kroppen, som kan medføre helbredsproblemer såsom overvægt og diabetes. 

Carnilove hundefoder er derimod udviklet til at tage hensyn til deres naturlige og oprindelige fødekilder, som hverken indeholder korn eller kartofler. 

Carniloves godbidder og hundemad indeholder også skaller fra skalddyr, som indeholder naturlige kilder til at forbedre hundenes mobilitet i sener og led, som forebygger ledproblemer.

Foruden vores godbidder fra Carnilove, har vi et kæmpe udvalg af hundegodbidder fra anerkendte kvalitetsmærker vores dyrlæger har udvalgt.