0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Carnilove hundefoder

Carnilove hundefoder er baseret på hundens naturlige oprindelser

Hos Dyrenes Butik finder du et bredt udvalgt af gode og naturlige hundegodbidder fra det kvalitetsbevidste mærke Carnilove. Carniloves produkter består af 70% vildtlevende kød og 30% af vilde skovfrugter, grøntsager og urter. Alle produkter fra Carnilove er både kornfrit og kartoffelfrit, og kun udviklet og designet fra naturlige kilder, således, at din hund er sikret indtagelse af alle de essentielle vitaminer, antioxidanter og næringsstoffer. Lad din hund opleve de mange forskellige typer af vildtlevende kød såsom fasan, kalkun, lam, laks og vildsvin, som er den naturlige sammensætning af ​​naturligt bytte for hunde, hvilket sikrer indtagelse af vigtige aminosyrer. Se hele vores udvalg af Carnilove her på siden! 

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 22

  1. 1
  2. 2

Kom ind i naturen med Carnilove

CARNILOVE er blevet dannet i forhold til hundens naturlige oprindelser.

Det brede spektrum af omhyggeligt udvalgte vildtlevende kød såsom rensdyr, fasan, kalkun, and, lam, laks og vildsvin, svarer til sammensætningen af ​​naturligt bytte for din hund og sikrer indtagelse af vigtige aminosyrer.

Ligeledes, består Carniloves produkter af vilde skovfrugter, grøntsager, bær og urter, som er naturlige kilder til vigtige vitaminer, antioxidanter og andre vigtige næringsstoffer.

Foruden vores godbidder fra Carnilove, har vi et kæmpe udvalg af hundegodbidder fra anerkendte kvalitetsmærker vores dyrlæger har udvalgt.

Carnilove hundefoder

 

Carnilove er både Kornfrit & Kartoffelfrit. 

Den tidligste registrering af samliv mellem hunde og mennesker daterer til omkring 12.000 f.Kr. Sameksistensen af ​​hundens kost begyndte at ligne sammensætningen af ​​den menneskelige kost, og især med fremkomsten af ​​landbruget flyttede den endnu længere væk fra hundens anatomiske og genetiske disposition.

CARNILOVE har desginet alle deres produkter med omhyggelig overvejelse for den historiske kontinuitet i samliv mellem kæledyr og mennesker. Mængden af ingrediense som Carnilove bruger, er nøje udviklet i henhold til kost af hunde og katte forud for landbruget, men Carniloves produktion er baseret på de nyeste processer og teknologier. 

CARNILOVE indeholder 70% vildtliggende kød og 30% Skovfrugter, Veggies & Urter. Det er både kornfrit og kartoffelfrit.

Vi tilbyder deuden hundefoder til alle slags hunde i alle aldre og størrelse med henblik på særbehov.