0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundegodbidder

Godbidder til alle slags hunde

Hos Dyrenes Butik har vi et bredt udvalg af hundegodbidder og hundesnacks, så alle hunde har mulighed for at få noget lækkert. Vi har både hundegodbidder til sunde og raske hunde, men også til dem, som måske har vægtproblemer eller andre lidelser. Vi hos Dyrenes Butik synes, at der skal være snacks og hundegodbidder til alle slags hunde. Vores udvalg af hundegodbidder spænder over hundekiks og gnaveben til træningsgodbidder, så du kan forkæle din hund lidt ekstra. Det er nemlig bedre for hunden at få en godbid en gang i mellem i stedet for måltidsrester.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. »

Selv overvægtige hunde fortjener hundegodbidder

Vi kan blandt andet tilbyde forskellige former for godbidder til hunde med overvægt. Prøv for eksempel Hills Prescription Diet Treats Metabolic, som kan hjælpe din hunds vægttab på vej. Disse hundegodbidder er klinisk dokumenteret til at give et vægttab i løbet af en to-måneders periode. Vi har også Eukanuba Restricted Calorie til hunde på slankekur. Det er et diætetisk fodersupplement med et lavt energiindhold, så du med god samvittighed kan give din hund en lille snack. Vi anbefaler, at du konsulterer din dyrlæge, hvis du kommer i tvivl om, hvor længe du kan bruge light-godbidder til din hund.


Belønning efter en god træning

For at øge din hunds glæde og motivation ved træning, kan du med fordel have en lille belønning klar i lommen. Med 8in1 Training Pro Activity kan du belønne god adfærd. Træningsgodbidderne er både fri for sukker og gluten, så du sikrer, at din hund ikke tager på eller får ondt i maven. Varianten 8in1 Training Pro Energy er med kylling og L-carnitin, som giver en god fedtforbrænding. Hvis du vil have en hundegodbid med et højt indhold af antioxidanter, kan vi anbefale 8in1 Training Pro Immune, som understøtter hundens immunsystem.

Her i vinterperioden, kan din hund sagtens have godt af beklædning, især hvis du har en mindre hund, eller en hund uden underuld. Se vores udvalg af hundedækken og hundejakker.


Når hunden ser frem til tandpleje

For mange hundeejere kan det med tandpleje godt blive glemt eller forsømt. Især hvis hunden ikke er samarbejdsvillig. Tyggebenene fra Whimzees er skabt til lige præcis det problem. Det er et tyggeben, som man kan bruge som en slags tandbørste til hunde med tandsten. Når hunden tygger på den, reduceres dannelsen af både plak og tandsten. Ved at bruge den dagligt, kan Whimzees tyggeben også hjælpe, hvis din hund har dårlig ånde. Hvis du hellere vil give din hund en mindre snack, har vi også Plaque Off Dental Bites. Disse hundegodbidder har samme gode virkning mod tandsten og dårlige ånde.


Allergivenlige hundegodbidder

Hvis ens hund lider af allergi, er man nødt til at være meget forsigtig med, hvad man giver den af foder. Hos Dyrenes Butik har vi et udvalg af forskellige snacks og hundegodbidder designet til hunde med allergier. På den måde kan du være ganske rolig, når du bestiller allergivenlige snacks og hundegodbidder fra os. Prøv for eksempel vores kaninører, som udover at være allergivenlig, også er en fedtfattig og naturlig hundegodbid. De er letfordøjelige og derfor gode til hunde, som er fodersensitive. Specific CT-Hypoallergenic Treats er også velegnet til hunde med allergi, da de blandt andet indeholder ris og derfor er glutenfri. Hundegodbidderne er sunde, fordi de har et lavt fedtindhold i kombination med et højt fiberindhold.


Valg af godbid til din hund

Vi har snacks og hundegodbidder, som passer til din hunds behov. Der er mange forskellige muligheder, og vi håber derfor, at du kan finde lige præcis det produkt, som din hund bliver glad for. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi vil med glæde rådgive dig, så både du og din hund oplever succes og glæde med snacks og godbidderne fra Dyrenes Butik.

Udover hundegodbidder, har vi også et kæmpe udvalg af foder til hunde i alle aldre, størrelser og racer. I blandt vores store udvalg af hundefoder, har vi foder til hunde med forskellige slags lidelser og specielle behov.