0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundegodbidder

Stort udvalg af lækre & sunde hundegodbidder
Vi ved at hunde elsker at blive forkælet med lækre godbidder. Derfor har vi sørget for at have hundegodbidder i alverdens forme og smagsvarianter. Vi sender din ordre samme hverdag!

 • Specific CT-Healthy Treats Specific CT-Healthy Treats
  Tilbud
  spar 4,50

  Specific CT-Healthy Treats, 300 g

  Sunde knasende og lækre godbidder til hunde af alle racer

  Vejl. udsalgspris 48,00 dkk

  Fra 43,50 dkk

 • Virbac VeggieDent Fresh XS Virbac VeggieDent Fresh XS
  Tilbud
  spar 9,-

  Virbac VeggieDent Fresh XS

  Velegnet til hunde under 5 kg. Lækre tyggepinde som modvirker dannelse af plak & tandsten

  Vejl. udsalgspris 104,00 dkk

  Fra 95,00 dkk

 • Carnilove Dog Crunchy Snack Ostrich, 200g

  Kornfrie godbidder til hunde med Struds
  29,00 dkk
 • Carnilove Dog Crunchy Snack Wild Boar, 200g

  Kornfrie godbidder til hunde med vildsvin
  29,00 dkk
 • Carnilove Dog Crunchy Snack Salmon, 200g

  Kornfrie godbidder til hunde med laks
  32,00 dkk
 • Carnilove Dog Semi Moist Snack Trout, 200g

  Blød og lækker hundesnack med Ørred - Kornfri
  29,00 dkk
 • Carnilove Dog Semi Moist Snack Duck, 200g

  Blød og velsmagende godbid med And. Kornfrie.
  31,00 dkk
 • Hill's Hypoallergenic Treats, 220g dog Hill's Hypoallergenic Treats, 220g dog
  Tilbud
  spar 2,-

  Hill's Hypoallergenic Treats, 220g

  Velsmagende godbidder til hunde med foderintolerance

  Vejl. udsalgspris 51,00 dkk

  Fra 49,00 dkk

 • Brit Functional Snack - Light Rabbit, 150g

  Lækre bløde snacks med kanin beriget med papaya. Kornfri og god kilde til fiber
  31,95 dkk
 • Brit Functional Snack - Skin & Coat Krill, 150g

  Bløde luksus snacks med Antarktisk Krill beriget med Kokos. Kornfri og kødrig
  31,00 dkk
 • Brit Functional Snack - Anti-Parasitic Salmon, 150g

  Bløde godbidder med Laks beriget med kamille. Med antiseptiske og antiparasitiske egenskaber.
  31,00 dkk
 • Specific CT-Healthy Treats Mini, 300 g hund Specific CT-Healthy Treats Mini, 300 g hund
  Tilbud
  spar 7,-

  Specific CT-Healthy Treats Mini, 300 g

  Sunde & Lækre knasende godbidder til mindre hunde af alle racer

  Vejl. udsalgspris 48,00 dkk

  Fra 41,00 dkk

 • Buddy Venison Dental Chew, 100g

  Tyggeben lavet på rådyr og råvildt, som reducerer tandsten. Indeholder B-vitamin, selen, zink...
  49,00 dkk
 • Little BigPaw British Roast Chicken, 130g, Ovnbagte hundegodbidder

  Lækre ovnbagte godbidder med kylling. 100% naturlige og kornfrie
  29,00 dkk
 • Whimzees Stix, 420 g

  Langtidsholdbare og velsmagende tyggepinde som fjerner plak og tandsten.
  99,00 dkk
 • Antler Velvet

  Gevirpulver fremstillet af 100% europæiske gevierer fundet i naturen
  149,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 198

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. »

Godbidder til din hund

Alle vores hundegodbidder vi tilbyder, er yderst velsmagende og samtidig sunde. Vi har både bløde, knasende og hårde godbidder til  hunde uanset alder, størrelse og eventuelle behov, såsom overvægt, eller tandproblemer. 

De fleste hunde er vilde med velsmagende godbidder og elsker at blive forkælede af deres ejere. Vi har alt fra almindelige hundegodbidder til store og små tyggeben, gnaveringe, tørret kød og lækre hundekiks. Blandt vores store udvalg finder du godbidder til alle typer af hunde i alle aldre og i alle størrelser. Vi forhandler godbidder fra velkendte og kvalitetsbevidste mærker som Virbac, Specific, Hill’s, Dogman og Fish4Dogs. Vi sælger godbidder til hunde i flere forskellige størrelser, og du kan købe forskellige produktmængder alt efter, hvad du har behov for. Vi får løbende nye varer, hvilket sikrer et altid stort udvalg til dig, så du kan få netop det, du mangler. Hvis du er i tvivl om, hvilke godbidder der passer bedst til din hund, hjælper vi dig meget gerne med at finde de helt rigtige snacks.

Velsmagende hundegodbidder til alle formål

Godbidder kan bruges til mange forskellige formål, og hos Dyrenes Butik har vi da også hundegodbidder til enhver lejlighed. For mange hundeejere anses de små godter som en slags metode til at belønne hunden eller blot til at hygge med. Hunde kan sagtens tåle at få en hygge- og forkælelsessnack af og til, men det er vigtigt, at forkælelsen bliver gjort med måde. Vi tilbyder blandt andet godbidder til hunde, der har problemer med overvægt, fordøjelse, allergi eller tandsten. Alle godbidderne indeholder gode, sunde, naturlige og nærende ingredienser og kostfibre, der giver en mæthedsfornemmelse hos hunden i lang tid og som samtidig smager rigtig godt. Udover at være en lækker og hyggelig snack, kan godbidder også være meget anvendelige til andre formål. Har du for eksempel fået en lille ny hundehvalp, er det en god metode til at opdrage med. Derudover kan du med fordel benytte dig af de små godbidder, hvis du træner med din hund eller er ved at lære den tricks. Desuden kan du holde din hund beskæftiget i lang tid ved at give den et sundt gnaveben. På den måde får du aktiveret din hund på en sjov måde. Du finder et hav af lækre gnaveben her i webshoppen. 

Selv overvægtige hunde fortjener hundegodbidder

Vi kan blandt andet tilbyde forskellige former for godbidder til hunde med overvægt. Prøv for eksempel Hills Healthy Treats , som kan hjælpe din hunds vægttab på vej. Disse hundegodbidder er klinisk dokumenteret til at give et vægttab i løbet af en to-måneders periode. Vi anbefaler, at du konsulterer din dyrlæge, hvis du kommer i tvivl om, hvor længe du kan bruge slanke godbidder til din hund.


Belønning efter en god træning

For at øge din hunds glæde og motivation ved træning, kan du med fordel have en lille belønning klar i lommen. Med 8in1 Training Pro Activity kan du belønne god adfærd. Træningsgodbidderne er både fri for sukker og gluten, så du sikrer, at din hund ikke tager på eller får ondt i maven. Varianten 8in1 Training Pro Energy er med kylling og L-carnitin, som giver en god fedtforbrænding. Hvis du vil have en hundegodbid med et højt indhold af antioxidanter, kan vi anbefale 8in1 Training Pro Immune, som understøtter hundens immunsystem.

Her i sommerperioden, er det vigtigt at sørge for din hunds kropstemperatur. Husk, at asfalt og andet underlag kan bive meget varmt for hundene. Vi anbefaler desuden også kølemåtter eller køleveste, som er gode til hjemmet og gåture i sommerperioden.


Når hunden ser frem til tandpleje

For mange hundeejere kan det med tandpleje godt blive glemt eller forsømt. Især hvis hunden ikke er samarbejdsvillig. Tyggebenene fra Whimzees er skabt til lige præcis det problem. Det er et tyggeben, som man kan bruge som en slags tandbørste til hunde med tandsten. Når hunden tygger på den, reduceres dannelsen af både plak og tandsten. Ved at bruge den dagligt, kan Whimzees tyggeben også hjælpe, hvis din hund har dårlig ånde. Hvis du hellere vil give din hund en mindre snack, har vi også Plaque Off Dental Bites. Disse hundegodbidder har samme gode virkning mod tandsten og dårlige ånde.


Allergivenlige godbidder

Hvis ens hund lider af allergi, er man nødt til at være meget forsigtig med, hvad man giver den af foder. Hos Dyrenes Butik har vi et udvalg af forskellige snacks og godbidder designet til hunde med allergier. På den måde kan du være ganske rolig, når du bestiller allergivenlige snacks og godbidder fra os. Prøv for eksempel vores kaninører, som udover at være allergivenlig, også er en fedtfattig og naturlig hundegodbid. De er letfordøjelige og derfor gode til hunde, som er fodersensitive. Specific CT-Hypoallergenic Treats er også velegnet til hunde med allergi, da de blandt andet indeholder ris og derfor er glutenfri. Hundegodbidderne er sunde, fordi de har et lavt fedtindhold i kombination med et højt fiberindhold.


Valg af godbidder til hunde

Vi har snacks og hundegodbidder, som passer til din hunds behov. Der er mange forskellige muligheder, og vi håber derfor, at du kan finde lige præcis det produkt, som din hund bliver glad for. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi vil med glæde rådgive dig, så både du og din hund oplever succes og glæde med snacks og godbidderne fra Dyrenes Butik.

Udover hundegodbidder, har vi også et kæmpe udvalg af foder til hunde i alle aldre, størrelser og racer. I blandt vores store udvalg af hundefoder, har vi foder til hunde med forskellige slags lidelser og specielle behov.

Råd og vejledning

Hvis du er i tvivl om, hvordan du forkæler din hund på den bedste og sundeste måde, og hvilke godbidder der passer bedst til lige netop din hund, så er du velkommen til at få råd og vejledning hos Dyrenes Butik. Du kan også altid kontakte din dyrlæge og få yderligere information om det rette valg til netop din type af hund, dens adfærd og sundhed.