0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundeseler

Her på siden tilbyder vi et hav af forskellige hundeseler af høj kvalitet. Uanset, hvilken type sele du er på udkig efter, kan du være sikker på, at selen er slidkstærk og behagelig.

 • Kennel Equip Dog Harness. Justerbar Hundesele, Blå

  Justerbar hundesele egnet til det meste. Neopren indvendigt gør det blødt for hunden....
  59,00 dkk
 • Curli Vest Sele Air-Mesh, Blå

  Kvalitetssele til mindre hunde. Fås i flere størrelser
  199,00 dkk
 • Dogman Y-sele Justerbar, Sport, Sort

  Multi Justerbar hundesele med god støtte rundt om halsen og brystet.
  229,00 dkk
 • Dogman Bryst-sele Med Refleks, Sort

  Lækker Brystforet hundesele i sort med indvævet refleks.
  129,00 dkk
 • Kennel Equip Dog Harness. Hundesele, Sort/Grå

  Behagelig og slidstærk hundesele som passer til det meste. Selen er justerbar under maven for...
  74,00 dkk
 • Kennel Equip Dog Harness. Hundesele, Rød

  Behagelige og utrolig solid hundesele, som er ideel til det meste. Den er let at tage på
  59,00 dkk
 • Kennel Equip Dog Harness. Hundesele, Orange

  Neopren indvendigt gør det blødt for hunden. Reflekstråd gør at din hund ses bedre i...
  59,00 dkk
 • Kennel Equip, Dog Multi Harness Active, Hundesele

  Lækker sele perfekt til både gåture og andre aktiviteter. Med blød brystplade for at fordele...
  74,00 dkk
 • Dogman Comfort Mini, Hundesele, Rosa, 36x64cm

  Denne hundesele er blød og designet til at være utrolig bekvemmelig og åndbart. Egnet til...
  49,00 dkk
 • Dogman Comfort Mini, Hundesele, Sort, 36x64cm

  Hundesele til små hunderacer
  49,00 dkk
 • Julius K9 IDC sele, Baby 1

  Hvalpe og små hunde 0,3-3 kg. Findes i 6 farver.
  169,00 dkk
 • Dogman Y-Sele Justerbar, Sport

  Multi Justerbar hundesele med god støtte rundt om halsen og brystet.
  179,00 dkk
 • Curli vest sele Air-Mesh, Sort

  Kvalitetssele til mindre hunde. Fås i flere størrelser
  199,00 dkk
 • Curli vest sele Air-Mesh, Rød

  Kvalitetssele til mindre hunde - Fås i flere størrelser
  199,00 dkk
 • Julius K9 IDC-sele, size 2

  Velegnet til hunde mellem 28-40 kg. Fås i 6 forskellige farver
  399,00 dkk
 • Julius K9 IDC-sele, size 1

  Velegnet til hunde mellem 23-30kg
  349,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 20

 1. 1
 2. 2

Hundeseler er din hunds sikkerhed

Vi anbefaler, at du altid bruger en god hundesele til gåturen, som ikke belaster hundens nakke og hals, men fordeler vægten over hele hundens krop.

Anvender du et halsbånd,, kan du risikere at trykket fra hundens træk kun fordeles på hundens nakke og hals. Så hvis din hund har en tendens til at trække, er en hundesele et langt bedre valg.

Hvis din hund ikke er vant til at bære en sele, bør du vælge en, hvor du ikke behøver at trække den over hundens hoved.

Når du vælger et sele til din hund, er det vigtigt, at du måler det korrekt, så du får et sele, der passer til din hunds størrelse. Når du måler din hund, skal du måle den rundt om brystet, lige bag forbenene og igen omkring halsen.

Hvordan vælger jeg den rigtige størrelse?

Når du leder efter en ny hundesele, anbefaler vi, at du på forhånd måler omkredsen af ​​din hunds bryst. Det er vigtigt, at du husker, at der skal være lidt luft mellem hundens bryst og hundeselen, så den ikke strammer og forstyrrer hunden. Herefter bør du hundens ryglængde for at, som måles fra nakke til hale. 

Hundeselen må ikke være for løs, da den kan forårsage ubehag og gnidning, når hunden bevæger sig frem og tilbage.

Alle vores hundeseler er justerbare, hvilket betyder, at minimums- og maksimummål er angivet på de fleste seler.

Har du husket loppe- og flåtmidlerne til gåturene? Selvom lopper og flåter er mest fremme fra Marts til Oktober måned, er det en god ide at behandle sin hund for lopper hele året rundt, så man ikke får besøg af de blodsugende parasitter. Vi tilbyder bl.a. loppemidler fra frontline.

Hvilken hundesele er bedst?

Det er svært at svare på, da det varierer meget fra hund til hund. Men hvordan du vælger den rigtige hundesele til din hund, er meget lettere at svare på.

Hundeselen skal selvfølgelig passe godt på hunden og dens størrelse. Den skal altså ikke sidde for stram eller for løst. Hundens krop, størrelse og bevægelsesmønster er faktorer, der påvirker valget af sele.

Herudover, skal du også kigge på både hundens og dine behov, når du vælger en hundesele, der er en række forskellige varianter, der passer til forskellige formål.

F.eks tilbyder vi Dogman Y-seler som har god pasform, og er velegnede til aktive hunde og også til normalt hverdagsbrug. De er især egnet til hunde, der lider af rygproblemer og nakkeproblemer. 

Curli Selen er en kvalitetssele til mindre hunde med rigtig god pasform. Hundeselen er lavet i åndbart materiale, der også tåler vand. 

Herunder har vi Kennel Equip seler som er kendetegnet ved at hunden direkte træder ned i selen, og den skal dermed ikke trækkes over dens hoved, som mange hunde ikke kan lide.

Antitræk sele - Trækker din hund?

Hvis din hund trækker særligt hårdt eller ofte, er der flere måder at lære hunden at gå ordentligt på. Du skal først og fremmest være opmærksom på, at den har en antitræk hundesele, der understøtter hunden godt og ikke giver rygskader, som er hyppigere hos hunde der trækker ofte.

Hvis du vil træne din hund til at gå ordentligt med en sele, skal du helst ikke bruge en flexline. Vi anbefaler at bruge en kortere snor på max 8 meter

Vi anbefaler at man vælger en Y-sele, hvis ens hund har en tendens til at trække. Denne hundesele vil nemlig bedre kunne skåne hunden da den sørger for at trækket i hundesnoren fordeles jævnt i hele kroppen i stedet for lige rundt om halsen som ved f.eks. et halsbånd. På den måde vil din hunds nakkemuskler ikke blive overbelastet.

Til hvalpe anbefales det også at bruge en antitræk hundesele, især indtil den har lært at gå pænt i snor.

Lær din hund at bære en sele

Det er meget unaturligt for din hund at bære en hundesele eller et hundehalsbånd, og det er derfor nødvendigt for hunden at vænne sig til at gå med det.

Det er derfor vigtigt, at du begynder at træne med hundeselen tidligt, på den måde lærer hunden hurtigt, at selen hører hjemme i hverdagen.

Mange hunde kan ikke lide at få noget over hovedet, så det er en god ide at træne din hund til det eller købe en sele, der ikke skal sættes på over dens hoved.

Hvis du vil have en hundesele, der er skal trækkes over hovedet, kan du i første omgang lokke hunden med hundegodbidder, f.eks ved at holde et godbidderne på den anden side af selen og dermed få hunden til at tage hovedet gennem seletøjet.

Når du fjerner selen, er det vigtigt, at du ikke trækker selen for hurtigt af, men at du åbner selen og lader hunden trække hovedet tilbage, så det ikke føles ubehageligt for den. Når du træner hunden til at vænne sig til en hundesele, er det altså vigtigt at hunden kun forbinder det med positive oplevelser.

Vi har et stort udvalg af hundeseler

Vi har både hundeseler til små og store hunde og du finder også seler, der er beregnet til hundetræning. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din hund har den rette hundesele, og derfor får vi hele tiden nye og mere effektive hundeseler, så din hund er garanteret den bedste støtte.

Curli seler

Curli selen er især egnet til mindre hunde under 10kg. Den er fremstillet i åndbart Air-Mesh materiale, der med fordel kan vrides i koldt vand på de varme dage. Selen har reflekterende stykker på sig, så den bedre ses i mørke. Det er dog ikke nok ift lys, her bør man naturligvis stadig have lygter.

Julius K9 seler

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi Julius K9 hundeseler til din hund. Julius K9 selerne er utroligt populære i hele verden, hvilket der er en grund til. K9 selerne er nemlig af høj kvalitet som sikrer at de både sidder godt og er robuste, så de kan holde til det meste.

K9 selen blev i sin tid udviklet specielt til service- og redningshunde, hvorfor den er designet til både at være meget slidstærk, vandtæt og yderst behagelig for hundene at at have på. Selerne kommer med et Øko-tex foer, som er en specielt form for bomuld, der sikrer god åndbarhed og er hudvenlig for hundene. Julius K9 selen er reflekterende som sikrer bedre synlighed af din hund, som især er vigtigt i vinterperioden. Det justerbare brystbælte gør det utroligt let at tilpassen selen perfekt til hunden.

Vi tilbyder dem i størrelser og farver, så der med sikkerhed er den rette hundesle til din hunds behov.

Denne korte video viser, hvordan du let og nemt tager selen i brug, og tilpasser selen til din hunds krop.

 

Har du spørgsmål til nogle af vores hundeseler, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.