0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundeseler

Her på siden tilbyder vi et hav af forskellige hundeseler i høj kvalitet. Hundeselerne fås i forskellige størrelse, som du kan se, når du klikker ind på produktet.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 19

  1. 1
  2. 2

Høj kvalitet er kendetegnet på Julius K9

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi Julius K9 hundeseler til din hund. Julius K9 selerne er utroligt populære i hele verden, hvilket der er en grund til. K9 selerne er nemlig af høj kvalitet som sikrer at de både sidder godt og er robuste, så de kan holde til det meste.

K9 selen blev i sin tid udviklet specielt til service- og redningshunde, hvorfor den er designet til både at være meget slidstærk, vandtæt og yderst behagelig for hundene at at have på. Julius K9 selerne kommer med et Øko-tex foer, som er en specielt form for bomuld, der sikrer god åndbarhed og er hudvenlig for hundene. K9 selen er reflekterende som sikrer bedre synlighed af din hund, som især er vigtigt i vinterperioden. Det justerbare brystbælte gør det utroligt let at tilpassen selen perfekt til hunden.

Vi har K9 seler i alle størrelser og farver, så der med sikkerhed er den rette hundesle til din hunds behov.

 Udover K9 hundeseler, tilbyder vi også seler fra Curli Vest, som ligeledes er af højeste kvalitet. Curli Vestene er dog bare kun tilegnet mindre hunde. Vores K9 seler fås i mange forskellige størrelser, og ligeledes i 6 forskellige farver i hver størrelse.

Se hvordan Julius K9 selen virker

Denne korte video viser, hvordan du let og nemt tager selen i brug, og tilpasser selen til din hunds krop.

Vi tilbyder også andre hundeseler end Julius K9

Mangler du en hundesele til din hund? Vi har både hundeseler til små og store hunde og du finder også seler, der er beregnet til hundetræning. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din hund har den rette hundesele, og derfor får vi hele tiden nye og mere effektive hundeseler, så din hund er garanteret den bedste støtte.

Curli Vest selen er en kvalitetssele til mindre hunde. Hundeselen er lavet i åndbart ”Air-mesh” materiale, der også tåler vand. Denne sele er også reflekterende for bedre synlighed.

 

Har du spørgsmål til nogle af vores hundeseler, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.