0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kaninfoder

Køb Kaninfoder af høj kvalitet her
Vi ved, hvor vigtigt der er, at din kanin får det rigtige kaninfoder. Derfor tilbyder vi kun foder, som giver din kanin den nødvendige næring og energi. Vi tilbyder foder, der er specielt produceret til kaninunger, juniorkaniner, voksne- og senior kaniner.

 • Burgess Excel foder junior- og dværgkaniner Burgess Excel foder junior- og dværgkaniner
  Tilbud
  spar 40,-

  Burgess Excel foder junior- og dværgkaniner 3 kg

  Velsmagende foder specielt udviklet til kaninunger og dværgkaniner

  Vejl. udsalgspris 229,00 dkk

  Fra 189,00 dkk

 • Supreme Science Selective junior rabbit, 1,5 kg

  Supreme Science Selective fuldfoder til junior kaniner af høj kvalitet
  89,00 dkk
 • Burgess Excel Kaninfoder Burgess Excel Kaninfoder
  Tilbud
  spar 20,-

  Burgess Excel Kaninfoder

  Velegnet som fuldfoder til voksne kaniner.

  Vejl. udsalgspris 129,00 dkk

  Fra 109,00 dkk

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

3 vare(r)

Stort udvalg af kaninfoder

Her på siden har vi et bredt sortiment af kaninfoder af højeste kvalitet, som giver den nødvendige næring og energi. Uanset størrelse og alder, har vi det rette foder til din kanin.

Vi gør en dyd ud af at have de produkter, som er nødvendige for, at din gnaver trives. Vi garanterer, at vores produkter indeholder alle næringsstoffer, der er vigtige for din kanin.

Derfor forhandler vi kaninfoder fra Burgess Excel og Supreme, så vi altid kan garantere høj kvalitet, som din kanin har brug for. Din gnaver vil med produkter fra Burgess og Supreme få det høje fiberindtag, som blandt andet sørger for, at fordøjelsessystemet holdes på et normalt niveau.

Vi tilbyder kaninfoder, der er specielt produceret til kaninunger, juniorkaniner, voksne kaniner og senior kaniner.  Vi ved, hvor vigtigt der er, at din kanin får den rigtige kaninfoder og sælger derfor kun produkter, som indeholder den rette mængde næringsstoffer.

Skulle din gnaver døje med maveproblemer, har vi også produkter, som kan hjælpe mod dette. Her tilbyder vi Zoolac Propaste og Pro-kolin. Disse produkter indeholder begge mælkesyrebakterier, der hjælper maven med at genoprette en naturlig balance igen.        

Legetøj til din kanin

En chinchilla er måske ikke ligeså nem at lege med som hunde og katte. Kaniner er dog et meget nysgerrigt dyr, der elsker at snuse sig frem. Derudover kan de godt lide at klatre og er også en god springer. For at holde din kanin aktiv og beskæftiget i buret, kan du med en legebold eller en høhæk sørge for, at den aktivt spiser sin foder. På denne måde holder du din gnaver aktiv og giver den mulighed for at bruge sin energi.

Sunde snacks til kaniner

En snack i ny og næ er noget mange forkæler deres kæledyr med. Udover sundt kaninfoder, tilbyder vi også snacks, som indeholder 100% naturlige tropiske frugter og grønsager. Herunder tilbyder vi produkter fra Burgess og Supreme. Derudover forhandler vi også gnavepinde, som din kanin vil kunne forkæles med, når den blot ønsker noget at gnave i. På denne måde sikrer du at din kanin, hverken ødelægger tænderne eller kaninburet og dermed får et sund alternativ til sin foder.