0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kaninfoder

Køb Kaninfoder af høj kvalitet her
Vi ved, hvor vigtigt der er, at din kanin får det rigtige kaninfoder. Derfor tilbyder vi kun foder, som giver din kanin den nødvendige næring og energi. Vi tilbyder foder, der er specielt produceret til kaninunger, juniorkaniner, voksne- og senior kaniner.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

3 vare(r)

Stort udvalg af kaninfoder

Her på siden har vi et bredt sortiment af fuldfoder til din kanin, som giver den nødvendige næring og energi. Uanset størrelse og alder, har vi det rette kaninfoder. Vi tilbyder foder, der er specielt produceret til kaninunger, juniorkaniner, voksne kaniner og senior kaniner. Har din kanin behov for tilskudsfoder eller lider af overvægt, har vi også produkter, som kan hjælpe med disse problemer.

Vi ved, hvor vigtigt der er, at din kanin får den rigtige kaninfoder og sælger derfor kun produkter, som indeholder den rette mængde næringsstoffer. Derfor forhandler vi kaninfoder fra Burgess Excel og Supreme, så vi altid kan garantere høj kvalitet, som din kanin har brug for. 

Sunde snacks til kaniner

En snack i ny og næ er noget mange forkæler deres kæledyr med. Udover sundt kaninfoder, tilbyder vi også snacks, som indeholder 100% naturlige tropiske frugter og grønsager. Herunder tilbyder vi produkter fra Burgess og Supreme. Derudover forhandler vi også gnavepinde, som din kanin vil kunne forkæles med, når den blot ønsker noget at gnave i. På denne måde sikrer du at din kanin, hverken ødelægger tænderne eller kaninburet og dermed får et sund alternativ til sin foder.   

Ønsker du flere informationer, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 36 72 02 01.