0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

VetPro kattemad

Kattemad med kvalitet fra VetPro

Produkterne fra VetPro udvikles i samarbejde med dyrlæger og eksperter i veterinær ernæring, hvilket sikrer en høj kvalitet. Det er kun de bedste råvarer, som bliver brugt til at lave foderet, og derfor bruger VetPro heller ingen kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler. Kattemaden sammensættes af udvalgte fedt-, protein- og kulhydratkilder, så din kat får alle dens behov dækket gennem optimal ernæring. VetPro producerer foder til katte i alle aldre, størrelser og racer, da katte ændrer kostbehov alt efter alder og størrelse. Det er vigtigt at tilpasse foderet til kattens behov, så den hele tiden får den rigtige næring. Foderet fra VetPro er ikke bare sundt, men også velsmagende, hvilket sikrer din kat en god spiseoplevelse.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

10 vare(r)

Den bedste start på livet med Vetpro kattemad

Med kattemad fra VetPro Killing kan du give din killing de bedste betingelser for en god start. I den første fase af kattens liv har den nemlig brug for foder, som kan støtte den igennem vækstfasen, da den udvikler sig meget i løbet af det første år. Foderet indeholder derfor calcium og D-vitamin, som er med til at sikre en god og sund knoglevækst. For at give killingen en flot hud og pels, er kattemaden også tilsat Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer. VetPro Killing har en god smag og høj fordøjelighed, som naturligt giver din kat lyst til at spise. Vi anbefaler, at du bruger VetPro Killing fra katten er fire uger til 12 måneder gammel. Herefter burde din kats knogler være 90% færdigudviklede, og så kan man bruge normalt fuldfoder.


Hjælp til overvægt med Vetpro

VetPro Slanke Kattefoder kan hjælpe din kat, hvis den lider af overvægt. Overvægt belaster kattens led og kan i værste fald betyde en nedsat levetid. Det er derfor vigtigt at gribe ind, hvis din kat har taget for meget på. Regulering gennem foderet er en nem måde for både dig og din kat. VetPro Slanke Kattefoder har et højt fiberindhold, som både øger mæthedsfornemmelsen og nedsætter optagelsen af energi. I kombination med et lavt fedtindhold kan din kat let blive hjulpet på vej mod en optimal vægt. Vær opmærksom på, at VetPro Slanke Kattefoder kun bør bruges i en begrænset periode og derfor ikke bør bruges som et generelt fuldfoder til din kat. Vi anbefaler at kontakte din dyrlæge, hvis du oplever problemer med din kats overvægt. Ellers har vi foruden Vetpro, et bredt udvalg af slankefoder til katte. 


Ekstra pleje til din kat

VetPro tilbyder meget mere end kattemad. Vi tilbyder for eksempel forskellige plejeprodukter, så du kan forkæle din kat. VetPro 2-i-1 Shampoo giver din kat en glansfuld pels og sikrer samtidig, at huden ikke udtørrer. Shampooen indeholder kun milde vaskeaktive stoffer, så du med god samvittighed kan give katten et bad. Hvis din kat lider af forstoppelse, kan vi anbefale VetPro Kattemalt. Det fungerer som et fodertilskud, som reducerer produktionen af hårboller og på den måde hjælper mod forstoppelse. Derudover kan du på webshoppen også finde rens til rifter og sår, mundgel, tandpasta og olie. Alle produkterne fra VetPro er i den højeste kvalitet, som giver din kat den bedste pleje. Her anbefaler vi desuden Vetpro Voksen Kattefoder, som er velegnet alle katte fra 1 til 8 år. Du kan altid finde netop det kattemad du leder efter på vores webshop, uanset om det er fra Vetpro eller et af vores andre kvalitetsmærker. 


Kontakt os allerede i dag

Hvis du sidder med et spørgsmål til nogle af produkterne fra VetPro, skal du være velkommen til at kontakte os. Hos Dyrenes Butik går vi op i din kats sundhed og velvære, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt. Vi kender produkterne fra VetPro og vil gerne vejlede dig mellem de forskellige muligheder. Husk at katte er forskellige, og at anvisningen på foderpakkerne kun er anvisende. Kommer du i tvivl om anvendelsen af plejeprodukterne, kan du altid henvende dig hos os, så din kat kan få det bedste ud af produkterne fra VetPro.