0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kornfrie hundegodbidder

Her på siden har vi et stort udvalg kornfrie hundegodbidder, som både er sunde og utrolig velsmagende. Vores kornfrie hundegodbidder fås i mange forskellige varianter af forskellige ingredienser og smage. Fælles for alle godbidderne er dog, at de har et højt indhold af kød og lavt fedtindhold. Vores lækre godbidder uden korn, er naturligvis tiltænkt, at blive givet som beløning eller en lille snack - men det unikke ved mange af vores kornfrie godbidder er, at de har funktonelle egenskaber, således at også gavner hunden, som for eksempel Tandpleje, Bevægeligheden, Stress / Angst, og meget mere. Se hele vores udvalg af kornfrie hundegodbidder af højeste kvalitet her på siden.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 35

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kornfrie hundegodbidder er sundere 

I kornfrie hundegodbidder bliver der ikke tilsat en masse spildprodukter såsom hvede, majs og andre kornprodukter. Der bliver sat betydeligt mere kød og frugt og olier i, end der bliver i traditionelle hundegodbidder. Da hunde er kødædere, har de selvsagt brug for mere kød, hvilket kornfrie hundegodbidder er baseret på.

Kornfrie godbidder til alle slags hunde

Vores kornfriehundegodbidder er udover, at være utrolig lækre, også egnet til særlige behov. For eksempel, tilbyder vi Vrbac Zen godbidder, som både modvirker plak, tandsten og forebygger stress hos hunde. Vi har også godbidder som sikrer bedre bevægelighed og kornfrie godbidder med ekstra energiindhold til den aktive hund. Så uanset, hvilket behov din hund har, kan du finde det blandt vores store udvalg af lækre & kornfrie hundegodbidder

 

Alt fra Virbac Brit & Carnilove er kornfrit

Alle vores godbidder og hundefoder fra Carnilove, Brit og Virbac er kornfrit, så blandt disse mærker er du sikret kornfrie produkter.

Se vores udvalg af Virbac hundefoder, som alt sammen er kornfrit.