0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kosttilskud og plejemidler

Kosttilskud og plejemidler til hunde

Hos Dyrenes Butik har vi et stort udvalg af kosttilskud og plejemidler til hunde. Alle hunde kan have brug for lidt ekstra udover blot det almindelige foder, de får i dagligdagen. Derfor finder du et bredt sortiment af diverse kosttilskud, plejemidler, tabletter, godbidder, negletange, piller, tilskudsfoder og meget mere her i webshoppen. Vi har alt til både den helt lille hvalp, den voksne hund eller senior- hunde. Vi forhandler udelukkende produkterne fra kvalitetsbevidste mærker, så din hund er sikker på at få de bedste behandlingsprodukter.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 185

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. »

Den bedste pleje til dit kæledyr

God pleje og det helt rette kosttilskud kan have en stor og positiv indvirkning på alle kæledyr. Derfor går vi hos Dyrenes Butik højt op i, at dyrene får en god og sund pleje, der understøtter deres velvære og sundhed. Når dit kæledyrs helbred er i top, vil det naturligvis også smitte af på dyrets adfærd og humør. I webshoppen finder du produkter til stort set alt, hvad du har behov for. Du kan blandt andet købe velsmagende tilskudsfoder til hunde i form af små tabletter, øjendråber til hunde og katte der har tørre øjne, hornhindesår eller nedsat tåreproduktion. Ligeledes, har vi velsmagende kosttilskud, hvis din hund har dålig mave. Du finder også velduftende shampoo og balsam, så du kan vaske dit kæledyr godt og grundigt. Hvis dit kæledyr har småsår, skrammer, infektioner eller lignende tilbyder vi også diverse sprayprodukter, der kan hjælpe med solid heling. Nogle hunde er meget bange for høje lyde som torden, fyrværkeri eller skud. Du kan med fordel træne hunden i at vænne sig til lydene. Desuden har du også mulighed for at købe kalm tabletter til hunde og katte, der er urolige, nervøse eller utrygge.

Individuelle ernæringsbehov

Alle dyr er forskellige og har derfor også individuelle ernærings- og plejemæssige behov. Derfor skal du altid være opmærksom på, hvordan og hvilke behandlingsprodukter du benytter til dit kæledyr. Som udgangspunkt kan du følge anvisningen, der fremgår på produktet, men ser du ikke nogen virkning af behandlingen inden for en længere periode, bør du kontakte en dyrlæge, da der muligvis kan være brug for en anden behandlingsmetode. Dyrenes individuelle behov afhænger blandt andet af, hvilken race hunden eller katten er, hvor gammel den er, og hvor højt dyrets aktivitetsniveau er. Canosan tabletter, er et kosttilskud, der støtter den normale funktion i ledbrusk, sener og ledbåndene hos hunde. 

Udover kosttilskud til hunde og katte, tilbyder vi også hundefoder.


Sunde produkter af høj kvalitet

Fælles for alle vores produkter, er at kvalitet og sundhed er i fokus. Når du handler hos os kan du derfor altid være sikker på, at alle kosttilskud og plejeprodukterne indeholder alle de næringsstoffer, vitaminer, mineraler, fibre og sunde råvarer din hund eller kat har brug for. De forskellige ingredienser har en positiv indvirkning på et godt stofskifte, et stærkt immunforsvar, støtte til knogler og led samt hjælp ved pelsskifte.

Desuden tilbyder vi et stort udvalg af hundelegetøj til alle slags hunde på vores webshop, da vi ved at hunde skal have mulighed for at udfolde sig og bruge energi.