Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kosttilskud og plejemidler

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 144

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. »

Hos Dyrenes Butik har vi et stort udvalg af kosttilskud og plejemidler både til store og små hunde og katte. Hos os finder du produkter velegnet til hvalpe og killinger så som PetAg Nursing Kit, der er tilpasset til både mellemstore og store racer. Vi har ligeså fokus på seniorhunde og tilbyder i den forbindelse Flexvital Omega pulver, der er et kosttilskud, som understøtter dyrets bevægeapparat.

Den bedste pleje til dit dyr

Vi går meget op i at dyrene får den bedste pleje og de tilskud, der understøtter deres velvære. Derfor forhandler vi alt lige fra Vetpro shampoo og pelsbalsam fra Scanvet til tandhygiejnesæt. Foruden disse har vi et bredt udvalg af Dental Sticks og Aptus Bucadog tyggelapper, hvis din hund lider af tandsten eller plakbelægning.

Vi ved at vedligeholdelse af dyrenes pels er enormt vigtigt, og derfor har vi et bredt sortiment af kosttilskud som supplement til understøttelse til netop dette. Hertil tilbyder vi ligeledes ALLERDERM Spot-On, der er brugbart, hvis din hund eller kat har problemer med hudlidelser. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller mangler du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 36 72 02 01.