Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Flåt- og loppemidler

Problemet med lopper og flåter

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi et stort udvalg af loppemidler og flåtmidler til bekæmpelse. Alle hunde kan nemt komme i kontakt med lopper og flåter, og specielt når de færdes meget ude i naturen. Hvis din hund bliver ramt af lopper eller flåter, resulterer det ofte i en ubehagelig kløe. Problemet er ikke kun kløe, men også problemets omfang og risikoen for andre sygdomme. En voksen loppe lægger mange æg, og problemet kan derfor hurtigt vokse sig stort. Flåtens bid kan give irritation, men vigtigere endnu kan flåter overføre alvorlige sygdomme, som for eksempel borrealia. Derfor er det utroligt vigtigt at reagere hurtigt, hvis din hund har fået lopper eller flåter. Se hele vores udvalg af loppemidler og flåtmidler nedenfor.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 26

  1. 1
  2. 2

Behandlingen af dit kæledyr

Selvom behandlingen mod lopper eller flåter kan virke omfattende, vil vi med vores råd og produkter forsøge at gøre det så nemt og problemfrit som muligt. Vores udvalg af flåt- og loppemidler er skabt med det formål at gøre livet bedre for dit kæledyr. Her på siden kan du finde en masse produkter, såsom flåttange, luse –og loppekamme, så du manuelt kan fjerne lopperne eller flåterne. For at behandlingen bliver så grundig som overhovedet muligt, anbefaler vi at kombinere med et af vores andre produkter. Når først skaden er sket, har vi Frontline Pour On til hunde. Det dryppes på hundens hud, og dræber parasitterne ved kontakt. Frontline Pour On kan altså bruges både behandlende og forebyggende. Vær opmærksom på at dit kæledyrs vægtklasse har en betydning, når du anvender loppemiddel.


Forebyggelse mod nye angreb

For at sikre din hund mod angreb fra lopper eller flåter, kan du forebygge med forskellige flåt- og loppemidler. Vi kan blandt andet tilbyde Bayvantic Vet eller Advantage Vet. Med Bayvantic Vet kan du beskytte din hund mod både lopper, flåter og bid fra myg og fluer, da det har en afskrækkende og dræbende effekt. Alt efter hundens størrelse kan du dryppe det på hundens ryg mellem skulderbladene eller fire steder langs ryggen. Bayvantic Vet købes derfor efter hundens størrelse. Det må kun bruges til hunde og ikke til katte, da de ikke kan tåle det. Hvis du både har en hund og en kat, fraråder vi derfor at behandle med Bayvantic Vet.

Advantage Vet bruges mere direkte mod lopper og mindsker risikoen for både angreb af lopper og smitte ved nye loppelarver. Det påføres ved at dryppe væsken direkte på huden for at virke optimalt. Det er vigtigt at bruge et område, for eksempel mellem skulderblade og ører, hvor hunden ikke kan slikke på det. Advantage Vet kan også bruges til katte, dog er der en forskel i hvor meget man skal bruge. Med Bayvantic Vet og Advantage Vet kan du effektivt beskytte din hund mod angreb og efterfølgende problemer med lopper og flåter. Begge produkter er enkle at bruge, men gør en stor forskel for dig og din hund.

Derudover er det et godt råd at undersøge dit kæledyrs pels efter en tur i naturen. Særligt områder med skov og højt græs kan der gemme sig mange flåter. Hvis der uheldigvis skulle sidde en flåt, kan man nemt fjerne den med en flåttang, som du også kan købe her. Ved at regelmæssigt tjekke dit kæledyr for lopper eller flåter, kan du fange mange af problemerne i opløbet og på den måde undgå, at det bliver værre.


Spørg os til råds

Har du spørgsmål, kan du til hver en tid ringe til os eller kontakte os på mail. Hos Dyrenes Butik står vi klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige til din hund. Vi gør vores bedste for, at din hund kan nyde gåture i naturen uden at blive generet af lopper eller flåter. Hvis du oplever, at din hund udvikler andre symptomer end ubehagelig kløe, anbefaler vi at kontakte din dyrlæge.

Vigtigt

Loppemidler kan hverken returneres eller byttes, uanset pakkens tilstand. Dette er et lovkrav fra lægemiddelstyrelsen for at forhindre videresalg af loppemidler. Få mere information omkring dette, ved at klikke lige her.

Lægemiddelstyrelsen

Axel Heides Gade 1
2300 København S
dkma@dkma.dk
Tlf. 4488 9595