0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Royal Canin kattemad

Royal Canin kattemad er sundt & ernæringsfyldt
Royal Canin skræddersyer deres kattemad i forhold til kattens alder, størrelse, race og andre specialbehov. Royal Canin kattemaden har den bedste ernæringssammensætning, så din kat er sikret korrekt ernæring. Se vores udvalg her.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 44

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stort udvalg af Royal Canin kattemad

Gennem forskning, undersøgelser og dialog har Royal Canin knækket koden til at fremstille kattemad med den bedste ernæringssammensætning. Royal Canin's kattemad med kattens behov i centrum, så din kat kan få lige præcis det, den har brug for. Foderet er skræddersyet i forhold til kattens alder, størrelse, race og andre specialbehov. En kat udvikler og ændrer sig igennem hele livet, og det påvirker også dens ernæringsbehov. Den kan støde på nogle forskellige sygdomme, men det kan i mange tilfælde heldigvis afhjælpes gennem korrekt fodring. Royal Canin tilbyder derfor også foder og diæter til katte, som for eksempel lider af fordøjelsesproblemer, nedsat nyrefunktion eller urinvejssten. Med kattemad fra Royal Canin kan du uden tvivl finde det helt rigtige produkt til din kat.

Foder til neutraliserede katte med Royal Canin

Når katte bliver neutraliserede, har de desværre en højere risiko for at udvikle overvægt. Der er forskellige faktorer, som for eksempel nedsat stofskifte og et lavere aktivitetsniveau, som gør at mange neutraliserede katte kan blive lidt overvægtige. Royal Canin Neutered Adult Maintenance Cat er fremstillet netop til det problem for hankatte, hvor Female versionen er til hunkatte.. Det er et afbalanceret foder, som du kan give til din kat, hvis den er blevet lidt for tyk. Foderet opfylder din kats daglige behov, samtidig med at det hjælper på overvægten. Royal Canin Neutered Adult Maintenance Cat kan bruges både til han –og hunkatte af alle racer. Det er vigtigt at reagere på overvægtsproblemer, da din kat kan udvikle sukkersyge på grund af overvægt.

Royal canin kattemad

Foruden Royal Canin kattemad, har vi et kæmpe udvalg af kattemad til alle slags katte med mange forskellige slags behov. 


Til tilbagevendende blæreproblemer

Royal Canin Urinary Cat er en diæt til katte, som lider af urinvejssten eller blærebetændelse. Hvis din kat først får en blærebetændelse, er der stor risiko for at den også udvikler urinvejssten. Med Royal Canin Urinary Cat bliver disse sten opløst på mellem 5 og 12 uger. Efterfølgende er det stadig en god ide at give din kat foderet, så du sikrer imod dannelsen af nye urinvejssten. Derudover indeholder diæten fra Royal Canin et lavt indhold af magnesium, som urinvejssten blandt andet dannes af. Vi tilbyder diæten i forskellige smagsvarianter, for eksempel med smag af okse eller kylling, så du kan vælge lige den smag, din kat bedst kan lide.

Det er vigtigt at katte får lov at lege, så derfor har vi naturligvis en bred vifte af kattelegetøj, så du kan overraske din kat med nyt sjovt legetøj, som den med garanti vil elske. 


Gode tænder resten af livet

En god tandhygiejne er en del af kattens trivsel og velvære. Men det er desværre ikke ualmindeligt for katte at få tandproblemer. Med en god tandpleje kan man dog komme mange af problemerne til livs. Royal Canin tilbyder Royal Canin Dental DS029 Feline til katte med plak eller tandsten. Det er et fuldfoder til voksne katte, som sikrer en god, daglig tandhygiejne. Royal Canin Dental DS029 Feline indeholder natriumpolyfosfat, som er med til at reducere produktionen af tandsten. Foderet hjælper også på problemer med dårlig ånde og er fremstillet som foderpiller, så kattens tænder slibes, når den tygger. På den måde kan man afhjælpe problemer som plak og tandsten. Som en god tommelfingerregel anbefaler vi, at du mindst hver 3. måned tjekker din kats mund og tænder.


Hjælp til specielle behov

Hos Dyrenes Butik går vi op i, at din kat skal have det godt. Med de mange forskellige produkter fra Royal Canin kan vi helt sikkert finde en løsning til din kat, også selvom den har et specielt behov. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig om produkterne fra Royal Canin, så du får det helt rigtige produkt. Ved større problemer anbefaler vi, at du kontakter din dyrlæge eller veterinærsygeplejerske, så din kat hurtigst muligt kan blive sund og rask igen. Med kattemad fra Royal Canin sikrer du, at din kat får lige præcis de ernæringsstoffer, som den har behov for, så den kan få et godt og langt liv.

Husk, desuden at være på forkant med forebyggelse af lopper og flåter, da de små blodsugende dyr kan overgive farlige sygdomme både til dig og din kat. 

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgmål med kattemad fra Royal Canin.